Νέα στοιχεία επιβεβαιώνουν την εξωγήινη απαγωγή απο το Zeta Reticuli! Μιας γυναίκα πριν από 50 χρόνια οτι είναι πραγματική!!
Νέα στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι η εξωγήινη απαγωγή Μιας γυναίκα πριν από 50 χρόνια είναι πραγματική!!

Νέα στοιχεία επιβεβαιώνουν την εξωγήινη απαγωγή,και την γυναίκα που σχεδίασε χάρτη άστρων πριν από 50 χρόνια,η Μπέττυ έφτιαξε τον χάρτη,ενώ ήταν σε ύπνωση.

Την 19η Σεπτεμβρίου, του 1961, η Μπέττυ (Betty)και ο Μπάρνεη χιλλ(Barney Hill)απο το Πόρτσμουθ,ανέφεραν ότι έιχαν απαχθεί από εξωγήινους.Οι επιστήμονες της εποχής εκείνης επέκριναν τον χάρτη που έχει φτιάξει η Betty, που σκιαγραφούσε την ακριβή τοποθεσία οπως ισχυρίστηκε οτι προήλθαν εξωγήινοι.

Ζέτα Reticuli αστερισμός όπου ήταν Μπέττυ

Ζέτα Reticuli αστερισμός που ζωγράφισε η Μπέττυ

Οι εμπειρογνώμονες είπαν ότι δεν υπάρχει παρόμοιος αστερισμός οπως στο σχέδιο και ότι ήταν σε αντίθεση με οποιοδήποτε σχηματισμό γνωστό εκείνη την εποχή.Τώρα, πολλά χρόνια αργότερα,η ασυνήθιστη ευθυγράμμιση άστρων σαν το σχέδιο της Μπέττυ, ειναι σαν το Zeta Reticuli που εκείνη την εποχή ήταν άγνωστο,και δεν θα μπορούσε να το είχε φτιάξει στην τύχη,αυτό δείχνει οτι η Betty ήταν πραγματικά ένα θύμα απαγωγή από εξωγήινους .

Τα σχέδια του πλοίου και του πληρώματός, του 1951

Τα σχέδια του πλοίου και του πληρώματός, του 1951

Η Betty και Barney είπαν οτι ένα οβάλ και παράξενο σκάφος αιωρούνταν από πάνω τους. Τότε είδαν μια ομάδα απο ανθρωποειδή όντα, σε ένα φωτισμένο παράθυρο σε μια καμπυλότητα του σκάφους. Τελευταία συνειδητή μνήμη τους ήταν,όταν τα ίδια τα πλάσματα στέκονται στη μέση του δρόμου, και κλείνουν το δρόμο τους.

Περισσότερο από τρεις ώρες ήταν σε ένα άγνωστο προορισμό και κανένας από αυτούς δεν μπορούσε να θυμηθεί τις λεπτομέρειες των γεγονότων εκείνης της νύχτας.

Η Μπέττυ, μιλώντας πριν από το θάνατό της το 2004, δήλωσε σε συνέντευξή της οτι και στο παρελθόν:Ήμουν με τον Barney σε ένα δωμάτιο και μου έκαναν εξέταση. Πρώτα με έβαλαν σε ένα σκαμνί και ελέγχουν τα μάτια μου, τα αυτιά μου, τη μύτη μου, το λαιμό μου.Με έβαλαν σε ένα τραπέζι, και είπαν ότι ήθελαν να ελέγχουν το νευρικό μου σύστημα.Στη συνέχεια, προσπάθησαν να εισαγάγουν κατι σαν μια βελόνα στον αφαλό μου, που προκάλεσε πόνο, έτσι ώστε να σταματήσουν. Εξέταση του Barney ήταν πολύ παρόμοια με τη δική μου στην αρχή, αλλά τους ενδιέφερε να δουν την δομή των οστών.

Η Μπέττυ υπενθύμισε επίσης μια συνομιλία με τον «αρχηγό τους», με την οποία είπαν από όπου είχαν έρθει οι εξωγήινοι. "Είπα ξέρω ότι δεν είστε από αυτό τον πλανήτη, αλλά απο πού είστε; Μου έδειξε ένα αστέρι σε ένα χάρτη από πού προέρχονται. "

Κάτω από ύπνωση, η Betty σχεδίασε τον χάρτη που αποτελείται από δώδεκα αστέρια που συνδέονται με γραμμές και 3 ήλιοι που ήταν ένα διακριτικό τρίγωνο. Είπε ότι του είπαν ότι τα άστρα που συνδέονται με συνεχείς γραμμές ήταν «εμπορικοί δρόμοι», ενώ οι διακεκομμένες γραμμές ήταν λιγότερο συνδεόμενα αστέρια.

Μια ακόμη καταπληκτική εικόνα όταν ο Barney  ζωγράφισε τους απαγωγείς του - η δημιουργία της πρώτης γνωστής εικόνας εξωγήινου.

Μια ακόμη καταπληκτική εικόνα όταν ο Barney ζωγράφισε τους απαγωγείς του - η δημιουργία της πρώτης γνωστής εικόνας εξωγήινου.

Ο David Saunders, ένας αστρονόμος, ο οποίος εχει μελετήσει και τα UFO, υποστήριξε ότι η ασυνήθιστη ευθυγράμμιση των βασικών άστρων επικεντρώνεται γύρω από το σύστημα του Zeta Reticuli ήταν στατιστικώς απίθανο να έχει συμβεί κατά τύχη, ένα τυχαίο σκίτσο που έφτιαξε η Μπέττυ, δεν θα μπορούσε να το είχε φτιάξει καθώς δεν γνωρίζει απο αστρονομία ούτε το Zeta Reticuli, στην πραγματικότητα λέει την αλήθεια.Δήλωσε ότι μόνο εξωγήινοι θα μπορούσαν να έχουν δώσει αυτές τις πληροφορίες στην Μπέττυ.

Αυτός είναι ο αστρικός χάρτης από μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είχε απαχθεί από εξωγήινους πριν από 50 χρόνια.

Η επίσημη έκθεση για τα UFO
Ένα άλλο στοιχείο που ειναι ανησυχητικό, αποδείξεις για την απαγωγή κατά τη στιγμή επιστροφής το φόρεμα της ήταν σχισμένο, και είχε μια παράξενη ροζ σκόνη που επιβεβαιώθηκε αργότερα "δεν είναι γνωστή άγνωστη οργανική προέλευση".
Υπήρχαν φωτεινοί ομόκεντροι κύκλοι που κάλυπταν το αυτοκίνητο ως πυξίδα σαν να μην χάσουν τον εντοπισμό του κατά την επιστροφή.

Αργότερα, μετά τη «συνάντηση», το ζευγάρι άρχισε να αντιμετωπίζει εφιάλτες και να υποφέρουν από συμπτώματα σοβαρού στρες. Το ζευγάρι εξετάστηκε και υποβλήθηκε σε ύπνωση από τον ψυχίατρο, Δρ Benjamin Simon που έκανε μια εκπληκτική ανακάλυψη.
Όταν η Betty και ο Barney γύρισαν πίσω στο χρόνο την ώρα της απαγωγής, ήταν σε θέση να θυμηθούν με σαφήνεια κάθε λεπτομέρεια, η οποία χρησιμεύει ως πρόσθετη απόδειξη της ιστορίας του ζευγαριού.

Ο Barney πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία στις 25 Φλεβάρη του 1969, στην ηλικία των 46.Η Μπέττυ πιστεύει ότι αυτό οφείλεται εν μέρει στην τρομακτική εμπειρία απαγωγής από εξωγήινους.Η Μπέττυ πέθανε στις 17 Οκτωβρίου του 2004, έχοντας περάσει τα χρόνια, οι αποδείξεις ειναι πέραν πάσης αμφιβολίας ότι τους είχαν επισκεφθεί εξωγήινοι από ένα μακρινό πλανήτη.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications