22 Μαρ 2017

«Ξεσκονίζει» και την Κρήτη για τον Σώρρα η αστυνομία

«Ξεσκονίζει» και την Κρήτη για τον Σώρρα η αστυνομία

Και στην Κρήτη ο Σώρρας έχει αναπτύξει σημαντική δραστηριότητα με τον πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" και δημιούργησε δυνατές φιλίες με κατοίκους του νησιού, οι οποίοι κάλλιστα μπορούν να του εξασφαλίσουν ασφαλή κρυψώνα

Ανθρωποκυνηγητό σε όλη την Ελληνική Επικράτεια έχει εξαπολύσει η Αστυνομία προκειμένου να βρει και να συλλάβει τον καταζητούμενο Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος ως γνωστόν καταδικάστηκε, μαζί με την σύζυγό του, σε 8ετή φυλάκιση, άνευ αναστολής, από δικαστήριο της Πάτρας για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος.

Μετά την καταδικαστική απόφαση, ο Σώρρας, ο οποίος δεν παρέστη στη δίκη, «εξαφανίστηκε» από προσώπου γης και αναζητείται από τις διωκτικές αρχές. Για το πού μπορεί να κρύβεται, κυκλοφορούν πολλές φήμες και εικασίες. Τα διάφορα σενάρια τον φέρνουν να βρίσκεται, με την σύζυγό του, κρυμμένος είτε σε κάποια περιοχή της χώρας, είτε να έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

Ανάμεσα στις περιοχές που φημολογείται ότι κρύβεται ο καταζητούμενος, πλέον, Σώρρας είναι και η Κρήτη. Κι αυτό γιατί και στην Κρήτη ο Σώρρας έχει αναπτύξει σημαντική δραστηριότητα με τον πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" και δημιούργησε δυνατές φιλίες με κατοίκους του νησιού, οι οποίοι κάλλιστα μπορούν να του εξασφαλίσουν ασφαλή κρυψώνα.

Εξ άλλου η Κρήτη διαθέτει αρκετά σημεία, που δύσκολα μπορούν να εντοπισθούν.
Η ΕΛ.ΑΣ. έχοντας επίγνωση της γεωμορφολογίας της Κρήτης αλλά και των στενών σχέσεων του Σώρρα με Κρητικούς, ερευνά συστηματικά απ' άκρη σ' άκρη το νησί, μήπως και βρει εδώ το καταζητούμενο ζεύγος.
Πηγή: ekriti

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

«Ξεσκονίζει» και την Κρήτη για τον Σώρρα η αστυνομία
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: