Γιατί δεν ξανά πάτησαν στο φεγγάρι; (που δεν πάτησαν!) τώρα που υπάρχει η τεχνολογία; video
Γιατί δεν ξανά πάτησαν στο φεγγάρι; (που δεν πάτησαν!) τώρα που υπάρχει η τεχνολογία; video

Η 20η Ιουλίου 1969 είναι ημερομηνία ορόσημο για την ιστορία της ανθρωπότητας, καθώς για πρώτη φορά ανθρώπινο ον πάτησε το πόδι του σε άλλο πλανήτη και συγκεκριμένα στη Σελήνη.!!(και καλά!)

Ήταν δύο από τα μέλη της αμερικανικής διαστημικής αποστολής Απόλλων 11, οι αστροναύτες Νιλ Άρμστρονγκ και Έντουιν Μπαζ Όλντριν. Υπάρχουν, βεβαίως, και αυτοί που αντιλέγουν, ισχυριζόμενοι ότι αποστολή ανθρώπου στη Σελήνη δεν έγινε ποτέ και ότι όλα ήταν μια καλοστημένη χολιγουντιανή παράσταση, προκειμένου να αναστηλωθεί το πεσμένο γόητρο της NASA, που είχε τρωθεί από τις διαστημικές επιτυχίες των Σοβιετικών.

Οι θεωρίες αυτές βασίζονται σε κάποιες ενδείξεις, αλλά εξακολουθούν να παραμένουν σε επίπεδο συνωμοσιολογίας, είδος που ανθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες.Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί δεν έχουμε επιστρέψει στο φεγγάρι; Μήπως η NASA κρύβει ένα κάποιο σκοτεινό μυστικό από εμάς;Όλο και περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν σε ιστορίες συνομωσίας που θα μπορούσαν να αποδειχθούν αληθινές.

Οι φήμες λένε ότι κάτι βρίσκεται στην αθέατη πλευρά της σελήνης , την πλευρά που δεν βλέπουμε ποτέ από τη Γη. Δείτε το ντοκιμαντέρ και ίσως μερικές απορίες σας λυθούν:το μυστικό καλά κρυμμένο χρονιά! ίσως και η αίτια που δεν πήγαν τότε!

Όσο για κάποιους που λένε συνωμοσίες ! σας λέω ένα απλο πράγμα μόνο! την ώρα που απο το διάσημα βλέπουν αυτοκίνητο στην Γη, γιατι δεν το γυρίζουν στο φεγγάρι να δείξουν αυτά που άφησαν εκεί την σημαία κτλ; μια τόση μικρή λεπτομέρεια και αυτόματα σταματάει να ειναι συνωμοσία ! μήπως δεν υπάρχουν; αλλα υπάρχουν αλλα; ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications