21 Οκτ 2016

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΌ ΒΊΝΤΕΟ! ΕΛΙΚΌΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΆΝΑ ΚΥΝΗΓΟΎΝ UFO ΠΟΥ ΜΠΑΊΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ !

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΌ ΒΊΝΤΕΟ! ΕΛΙΚΌΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΆΝΑ ΚΥΝΗΓΟΎΝ UFO ΠΟΥ ΜΠΑΊΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ !

Ελικόπτερο και αεροπλάνα κυνηγούν ufo που μπαίνει στην θάλασσα για να τα αποφύγει!

Οι ψαράδες ειναι σε πανικό! το βίντεο ειναι άγνωστο που έχει γυριστεί, η Αμερική η Ρωσία,δεν έχει καλή λήψη διότι ειναι απο κινητό (γιαυτό και δεν έχει κατεβεί απο το youdupe), αλλα ειναι αληθινό!απο το ελικόπτερο κατι του λένε μεσώ ασυρμάτου(?) οποιος μπορεί να καταλάβει ας μας πει! λεπτομέρεια όταν ειναι κοντά κρύβει το κινητό. Αυτό Δείχνει ένα πράγμα! οτι οι κυβερνήσεις ξέρουν για αυτά ! κατά τα αλλα ειναι συνωμοσίες! και ψάχνουν εξωγήινους; εδώ γελάμε!
Βάζουν τον ( Χώκινγκ,εξωγήινοι απειλούν την ανθρωπότητα,),της συμβατικής επιστήμης να λέει αυτά που του λένε και νομίζουν οτι ετσι ειναι! αν δεν ήταν του συστήματος αυτός δεν θα ήταν εκεί! ούτε καν διάσημος!,πόσες αναφορές υπάρχουν για αυτά ανά τους αιώνες; πάρα πολλές!

Τα UFOs υπάρχουν και ειναι εδώ, απο πριν τον άνθρωπο! όσο και να μην αρέσει σε κάποιους που έχουν την ιδέα οτι σε ένα αχανές σύμπαν υπάρχει μόνο ο άνθρωπος, γελοίο και μόνο στην σκέψη ! και όμως αυτό πιστεύουν πολλοί! η ανθρωπινή ματαιοδοξία σε όλο το μεγαλείο της!,και ξανά λέω άλλη μια φορά οτι το λεγόμενο SETI δεν ειναι για ερευνά εξωγήινης ζωής αλλα για παρακολούθηση! όσο για τα ψεύτικα βίντεο που φτιάχνουν για μην πιστεύει κάνεις και να γελιοποιησουν το θέμα; αυτοί που μπορούν να ξεχωρίσουν την αλήθεια απο το ψέμα ξέρουν.... ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΌ ΒΊΝΤΕΟ! ΕΛΙΚΌΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΆΝΑ ΚΥΝΗΓΟΎΝ UFO ΠΟΥ ΜΠΑΊΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ !
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats