Η Καρυστιανού  λέει «Σταμάτα να ψηφίζεις εγκληματίες»  ενώ η ίδια  ειναι «αγκαλιά»  με αριστερό-κομμουνιστες

Η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων «Τέμπη 2023» λέει (μαντεψτε ποιοι την εβαλαν "πρόεδρο" ), κοινοποίησε στο Facebook μια σύνθεση με έξι φωτογραφίες θυμάτων και συγγενών, μαζί με ένα μήνυμα για τις ευρωεκλογές. «Μια υπενθύμιση για σένα που θα πας αύριο να ψηφίσεις. Σκέψου διπλά πού θα το “ρίξεις”. Σταμάτα να ψηφίζεις εγκληματίες».

«Σκέψου καλά … Αύριο μπορεί να είναι το δικό σου παιδί , η δική σου σύζυγος , τα δικά σου αδέρφια ….και τότε θα είναι ήδη αργά ….».

Σαν την διαφήμισή για το σατανο-πασοκ (έχουν και σχετική σελιδα ) των ελληνόφωνων στο αριστερό-κομμουνιστικο lupen που ειχαν τον δικό τους τον Μητσοτακη να φοράει γυαλιά εικονικής πραγματικοτητας και να λέει τα δικά τους παραμυθία και οτι και καλα θα σας σώσουν απο αυτόν οι ίδιοι που του γράφουν ακόμα και τι θα λέει !

Μονό που στην περιπτωση της Καρυστιανού αυτο γίνεται επειδή ειναι άσχετη οχι μονο για να καπηλευτούν τους νεκρούς αλλα και την ιδία,για αυτο ειναι αγκαλιά με κομμουνιστες στην κυριολεξία οπως και βγάζει φώτο με την γνωστή κομουνίστρια που καλούσε σε γενοκτονία όσων ψήφισαν Χ,Α δηλαδή με τα δικά τους έκανε δημοσια υποκίνηση μίσους και βίας με την σατανο-ταμπέλα φασίστες.

Τι θυμίζει αυτο απο τους δημοκράτες? μήπως το μεσαίωνα που μεσώ χριστιανικών τους αιρέσεων έσφαζαν και έκαιγαν τους πάντες ως αιρετικούς? μήπως το Ισλάμ τους σφαχτέ τους άπιστους? μήπως τον κομμουνισμό τους τύπου σοβιέτ που σκότωσαν εκατομμύρια στα Γκουλαγκ για να βγαίνει το καθε γίδι σημερα και να λεει για κακούς φασίστες και να αποκαλεί και τους ίδιους "φασίστες" αντί κομμουνιστες και να αλλάζει δρόμο οπού τους βλέπει? καθώς ειναι ο στρατός του κακού επι της Γης αυτού που χριστιανοί ξερουν ως σατανά δηλαδή, ας μην πουμε οτι με την λεξη φασιστες που την λεει το καθε γιδι που νομιζει οτι ειναι ανθρωπος και οτι θα παει στο παραδεισο οταν συκοφαντει με σατανολεξεις τους παντες, πως ειναι ιταλικης προελευσης και εννοουν τους πατριωτες και γενικα τους αντιφρονουντες στο κομμουνισμο τους ...

Ορδές ενώ οι σατανο-κομμουνιστες δημοκράτες τους εκαναν ακριβώς τα ίδια που εκαναν στην σοβιετική ένωση με εσωτερικά διαβατήρια για νσ κανουν τα μπολια αυτοι έλεγαν για φασιστικά μετρά αρκεί που έμαθαν αυτήν την λέξη και βλέπουν παντού κακούς φασίστες ενω οι κομμουνιστες εχουν και δημοσια στο ιντερνετ κανονικες σατανο-σελιδες και προωθουν τον σατανισμο την π2ρνεια, παιδοβιαστες κτλ, και οτι θα τους σώσουν οι κομμουνιστο-δημοκράτες απο τους εαυτους τους...

Στο μεταξύ όλες οι αληθινές εγκληματικές οργανώσεις απο το 80 και ολα τα εγκληματικα στοιχεια ειναι αριστερό-κομμουνιστες . Μέχρι και η "φωνή λογικής" και η Λατινοπουλου έλεγε για φασισμό που της έβγαλαν ένα βιντεο ακατάλληλο ενώ αυτές ειναι τακτικές του διάβολο-κομμουνισμού των ελληνόφωνων που το κανουν στο ίντερνετ απο το 2017 σε ανεξάρτητες σελίδες οπως και εξαφάνισαν ολόκληρα κανάλια στο youtube που έλεγαν την αλήθεια και άφησαν τους άσχετους και αυτούς που παπαγαλίζουν τα παραμυθία τους , σκέψου δηλαδή και να μην ηταν "φωνή της λογικής ".

Έτσι λοιπόν η Καρυστιανού λέει «Σταμάτα να ψηφίζεις εγκληματίες» και εννοεί μονο την Νέα Δημοκρατία και η ίδια ειναι αγκαλιά με αριστερό-κομμουνιστικα εγκληματικά στοιχειά που το παίζουν οτι δεν εχουν σχέση με την Νέα Δημοκρατία ενώ οχι μονο ανήκουν στον ίδιο διεθνές ιουδαιο-κομμουνισμό τους που αποκαλούν φόρουμ, αλλα ο δικό τους ο Μητσοτακης λεει ακριβώς τα ίδια με τους άναρχο-συμμορίτες και τους ελληνόφωνους στα πάντα, σαν λέμε να ειναι αγκαλιά με δαίμονες και να λεει μην υποστηρίζεται δαίμονες ενω η ιδια ειναι αγκαλια με δαιμονες του λεγομενου Γιαχβε που τυχαια εχουν και σατανικες τασεις μεταξυ αλλων κακων αφου η ιδια η προελευση τους ειναι απο κακο! μήπως να βαλουμε και εμείς φώτο για το τι εχει κανει και συνεχιζει να κανει ο κομμουνισμός που το ποπολο νομιζει οτι ειναι δηθεν "ιδελογια "? ας βαλουμε αυτη μονο για το τι εκαναν τα μιασματα των ελληνοφωνων :

Που ειναι τα δικα σας αποκομματα εφημεριδων της εποχης ρε πατριωτες της φακης που λετε τα ψεματα των κομμουνιστων ως δεδομενα χωρις ιχνος δικαιου και χωρις καμια αποδειξη οπως πχ του τυπου οι κακοι ναζι εσφαζαν εγκυους γυναικες (μονο ενα κλασικο κομμουνιστικο ψεμα απο τα πολλα) χωρις κανενα στοιχειο ουτε καν απο τον ριζοσπαστη της εποχης? ετσι θα γινεται ανθρωποι και θα πατε στο παραδεισο οπως σας λεει ο χριστιανισμος σας? διοτι εμεις βρηκαμε απο εφημεριδες της εποχης τα ακριβως αντιθετα οτι οι φιλοι σας τα εκαναν αυτα .

Που αν τα βαλουμε θα το βγάλουν μεσω της GOOGLE που ελεγχουν απο το 2017 οι ιδιοι οι σατανο-ελλληνοφωνοι που δημιουργησαν και τον μολυσματικο κομμουνισμο εχουν και στο ιντερνετ κομμουνιστικη αστυνομια σκεψης οχι μονο του τι θα διαβαζει το κοπαδι αλλα και τι θα βαζεις και ετσι εβγαλαν κατι ιουδαιο-νομους στο ιντερνετ που οπως και οι νομοι τους δεν αφορουν τους ιδιους ,και που αποκαλουν "αναφορά παράβασης πολιτικής", Περιεχόμενο που σοκάρει η Επικίνδυνο ή υποτιμητικό περιεχόμενο η Μη αξιόπιστες και επιβλαβείς αξιώσεις, φυσικα ολα αυτα μονο σε ενολχητικα για τους ελληνοφωνους ποστ και τι ακριβως ειναι τα μιασματα τους οι κομμουνιστες, στο μεταξυ ολες αυτες οι ιουδαικες ασυναρτησίες δεν ισχύουν για δεκαδες δικες τους εγκυρες πηγες οπως και οι νομοι τους , και τα κανουν αυτα αφου πριν εχουν δωσει εντολη στην google να μην εχεις κερδος μεταξυ αλλων που έχουν κανει απο το 2015,εκτος το μισος στην ιδια την λογικη και την αληθεια, δειχνοντας αλλη μια φορα αυτο που εχουμε ξανα πει πως δεν ειναι εξυπνοι αλλα μονο υπουλοι και σατανικοι, το ποπολο ειναι χαμηλου πνευματικου επιπεδου για αυτο και παταει like στα ψεματα τους ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ενω δεν εχουν καν λογική, αν ηταν εξυπνοι θα σε αφησαν να έχεις κερδος ενω ετσι δεν σε ενδιαφερει αν βγαλουν καποια ποστ "αναφορά παράβασης πολιτικής" αφου ετσι και αλλιως δεν εχεις κανενα κερδος απο το 2017 που πηραν τον ελεγχο της google περαν του οτι δεν εχει νοημα να λες τα αυτονοητα πλεον σε προβατα που εμειναν προβατα απο πριν βαλουν χερι και στο ιντερνετ, και δεν ειναι δικαιο να φυγει ουδεις απο αυτην κολαση ενω δεν εχει λογικη ο ιδιος και δεν ειναι δικαιος, αυτα δεν πιανουν στην πνευματικη φυλακη, οχι σαν μερικους που εγιναν μαγκες με αυτα που ανακαλυψαν αλλοι ή κατι αλλους που παπαγαλιζουν τι ελεγαν οι αρχαιοι μυστες και νομιζουν οτι εγιναν μυστες και οι ιδιοι και πως ειναι πνευματικα ανωτεροι και βλεπεις να παπαγαλιζουν στα παντα οτι λενε οι ελληνοφωνοι και καθε πασχα να πηγαινουν σε εκκλησιες παριστανοντας τους καλους ανθρωπους ενω μονο να ξεστομιζουν λεξεις και φρασεις του κακου τους κανει αυτοματα συνεργους του κακου ποσο δε να λενε τα ψεματα του κακου ως δεδομενα , εδω να ξανα γεννιουνται για χιλια χρονια να δουν τι εστι βερικοκο μηπως και γινουν ανθρωποι ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications