Το μυστήριο της «βροχής από χάλυβα» που έπεσε από ένα UFO και η δολοφονία δημοσιογράφου

Στις 24 Ιουνίου 1947, το περίφημο «Cascade Mountain Incident» συνέβη στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, όταν ο Αμερικανός στρατιωτικός πιλότος Kenneth Arnold παρατήρησε πολλά UFO σε σχήμα δίσκου στον ουρανό. Ήταν μετά από αυτό που στην πραγματικότητα, ξεκίνησε η εποχή της ουφολογίας και ο όρος "ιπτάμενοι δίσκοι", που επινοήθηκε από τον Arnold, κύριος για αυτό το φαινόμενο.

Και μόλις λίγες μέρες μετά την παρατήρηση του Άρνολντ, συνέβη ένα άλλο περιστατικό με UFO στις Ηνωμένες Πολιτείες, πολύ πιο τρομακτικό, το οποίο όμως έχει πλέον σχεδόν παγκοσμίως ξεχαστεί.

Ο κάτοικος της Τακόμα, Χάρολντ Α. Νταλ , μαζί με τον μικρό του γιο Τσαρλς και δύο μέλη του πληρώματος, έπλεαν με ρυμουλκό πλοιο μεταξύ Σιάτλ και Τακόμα. Ξαφνικά παρατήρησαν έξι χρυσοασημένια ιπτάμενα αντικείμενα στρογγυλού σχήματος στον ουρανό. Φάνηκαν στους αυτόπτες μάρτυρες να μοιάζουν με ντόνατς. Ξαφνικά ένα «ντόνατ» ταλαντεύτηκε και μια βροχή από λεπτές μεταλλικές λωρίδες και ακατανόητα μαύρα κομμάτια «ξεχύθηκαν» απευθείας πάνω στο ρυμουλκό.

Όταν μια από τις λωρίδες έπεσε στο χέρι του αγοριού, άφησε ένα σημάδι στο δέρμα, σαν από οξύ. Το παιδί γλίτωσε μόνο με αυτό τον ελαφρύ τραυματισμό, αλλά οι ίδιες ρίγες έπεσαν και στον σκύλο του και ο σκύλος πέθανε αμέσως. Μόλις έφτασε ο Dahl είπε αμέσως στο αφεντικό του Fred Lee Chrisman για το περιστατικό και πήγε στο ρυμουλκό και κατάφερε να μαζέψει αρκετές μαύρες ρίγες από το κατάστρωμα ως αποδεικτικό στοιχείο.

Λίγες μέρες αργότερα, ο Dahl συνάντησε εναν απο τους κλασικους «άνθρωπους με τα μαύρα» που οδηγούσε ένα μαύρο σεντάν και τον σταμάτησε ακριβώς στο δρόμο, ο άγνωστος τον οδήγησε σε ένα εστιατόριο, όπου κάθισαν σε ένα τραπέζι και είχαν μια σύντομη συνομιλία. Ο άντρας με τα μαύρα προειδοποίησε τον Χάρολντ να μείνει σιωπηλός για αυτό που είδε και τι συνέβη στον γιο και τον σκύλο του.

Κάπως έτσι, ο ίδιος ο Kenneth Arnold έμαθε για την υπόθεση με τον Dahl στην Τακόμα και πέταξε εκεί με το αεροπλάνο του και στη συνέχεια επικοινώνησε με τους στρατιωτικούς φίλους του, ζητώντας τους να μελετήσουν αυτή την υπόθεση που ίσως να τη συνδέσουν με τη δική του πρόσφατη παρατήρηση.

Μόλις λίγες μέρες αργότερα, στις 31 Ιουλίου, δύο στρατιωτικοί στάλθηκαν στην Τακόμα για να ερευνήσουν το περιστατικό - ο λοχαγός William Davidson και ο υπολοχαγός Frank M. Brown. Επιθεωρώντας το ρυμουλκό, δηθεν δεν βρήκαν τίποτα το ιδιαίτερο εκεί, και ειπαν μια γελοια εκδοχή, αυτό που έπεσε από τον ουρανό στους ανθρώπους ήταν απλώς σκουρία από το χυτήριο, που ανασηκώθηκε στον αέρα από έναν δυνατό άνεμο.

Ωστόσο, συνέλεξαν πολλά ύποπτα (καθώς και λωρίδες που συνέλεξε ο Chrisman) και τράβηξαν πολλές φωτογραφίες (φέρεται να απαθανάτισαν μια πληγή στο χέρι ενός αγοριού, ένα κατάστρωμα κατεστραμμένο από λιωμένες λωρίδες χάλυβα, ακόμη και το σώμα ενός νεκρού σκύλου). Ο Ντέιβιντσον και ο Μπράουν πέταξαν πίσω στη βάση από την Τακόμα με το ίδιο αεροπλάνο Β-25 που είχαν χρησιμοποιήσει για να ερευνήσουν την υπόθεση.

Δεν έφτασαν όμως στη βάση, καθώς το αεροπλάνο, για άγνωστους λόγους, συνετρίβη κοντά στο Κέλσο της Ουάσιγκτον. Όλοι οι επιβαίνοντες πέθαναν και τα δείγματα και οι φωτογραφίες που συλλέχθηκαν εξαφανίστηκαν χωρίς ίχνη.

Η είδηση αυτής της συντριβής δεν είχε ακόμη δημοσιοποιηθεί όταν ένας ανώνυμος τηλεφώνησε στην τοπική εφημερίδα και ανέφερε τη συντριβή, προσθέτοντας ότι το αεροπλάνο καταρρίφθηκε σκόπιμα επειδή υπήρχαν «θραύσματα ιπτάμενου δίσκου» στο αεροπλάνο.

Αποδείχθηκε επίσης ότι όταν ο Kenneth Arnold απογειώθηκε από την Tacoma, ο κινητήρας του χάλασε και έπρεπε να κάνει αναγκαστική προσγείωση. Αφού έλεγξε το αεροπλάνο του, ο Άρνολντ ανακάλυψε ότι η βαλβίδα καυσίμου του είχε κλείσει (από κάποιον σκόπιμα). Δύο εβδομάδες αργότερα, ο δημοσιογράφος Paul Lance των Tacoma Times, ο οποίος κάλυπτε την ιστορία των UFO, πέθανε ξαφνικά.

Τι έχουμε τώρα εδώ που κράταει εώς και σήμερα? και παρα το γεγονος ότι μέσω ιντερνετ βλέπεις ότι τα αναρχο-μιασματα των ιουδαιων εκτος απο να κανουν σαν λυσσασμενα λεγοντας τους παντες φασιστες μην γινει γνωστη η αληθινη ιστορία ηδη απο τοτε κανουν και δολοφονιες και βγαζουν ψεματα τα παντα περι εξωγιήνων ειδικα των ερπετων, και το ποπολο δεν καταλαβαινει οτι εχουν άμεση σχέση ουτε με την αφυσικη συμπεριφορα των αναρχο-μιασματων (που ειναι και αναμεσα τους), ούτε που οι ιδιοι που τους λενε για "φασιστες ρατσιστες" κανουν σαν λυσσασμενοι και για τετοια θεματα ακριβως επειδη οι ιδιοι έχουν σχεση με τα ερπέτα για αυτο και η αφυσικη συμπεριφορα τους, δηλαδη το ποπολο δεν καταλαβαινει ουτε τα αυτονοητα που ειναι μπροστα τους, και περιμενεις τωρα εσυ απο αυτο το ποπολο που και στην εποχη του ιντερνετ δεν βλεπει τιποτα το αφυσικό οταν βγαινουν δημοσια τα αναρχο-μιασματα των ιουδαιων και του λενε αυτο ειναι fake news και θεωριες συνομωσιας και το δημοκρατικο (με τα ερπετα) ποπολο τα κάνει δεδομενά και απο μονο του αναιρει την αληθεια με δυο ατακες τοσο ευκολα και γυριζει πλευρο , να καταλαβει τι γινεται στο ιδιο τον κοσμο που ζει και τα δεινα του εχουν σχεση με μισανθρωπους ιδιας φυσης με τα ερπετα τους εξωγηνους?? δεν νομιζώ ποσο δεν οταν ειναι υλιστές... Εδω δεν έχουν καταλαβει ουτε αυτοι που καταλαβαινουν 5-6 πραγματα και το παιζουν ερευνητες και αφηπνησμενοι και γραφουν και βιβλια ...Εχουμε ρωτησει 10 ατομα γιατι να ζητανε "ανθρωπινα δικαιωματα" στην λεγωμενη "Γαλλικη επανασταση" των μισανθρωπων και κανεις δεν εχει απαντησει το αυτονοητο πως για να λενε για "ανθρωπινα δικαιωματα" δεν ειναι ανθρωποι οι ιδιοι...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications