Οι ελληνόφωνοι  αυτοκτόνησαν εναν τύπο στα Ιωαννίνα και λένε στους ηλίθιους ότι αυτοκτόνησε μόνος του!

Αυτοι που διάβαζουν έγκυρες πήγες ελληνοφωνων και πιστέυουν τα ψεματα τους στα πάντα , οποτε σου λενε σε ηλιθιους απευθινομαστε θα πίστεψουν και αυτό δεν χαθηκε ο κοσμος ουτε η δημοκρατια μας αυριο θα μας πατουν like και θα το εχουν ξεχασει..

Ετσι μόλις έγινε γνώστο αυτό: Όλες οι ενδείξεις δείχνουν πως πρόκειται για δολοφονία ενός άνδρα. Οι δράστες φαίνεται πως δεν διέπραξαν επί τόπου την δολοφονία, αλλά μετέφεραν τη σορό του άνδρα στο σημείο που βρέθηκε. Όσον αφορά στις συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε, είχε στο αριστερό του χέρι ζευγάρι χειροπέδες που στην άλλη τους άκρη βρισκόταν δεμένο ένα όπλο βρέθηκε τυλιγμένος με σακούλες σκουπιδιών στο κεφάλι και τα πόδια του, ενώ ο κορμός του εξείχε. Στο σώμα του φαίνεται πως έχει τραύματα

Εδωσαν εντολη σε δικο τους ιατροδικαστή στην αστυνομια και σε δέκαδες έγκυρες πηγες τους οι ιδιοι οι ελληνοφωνοι που ελεγχουν ολους αυτους τους κτηνωδες υπηρετες τους (αρα οι ελληνφωνοι εχουν σχεση με την δολοφονια) και οχι καποιος ασχετος που θα εκανε μια δολοφονια και δεν μπορουσε να ελεγχει ολους αυτους, να πουν αυτο:

Ανατροπή στο θρίλερ των Ιωαννίνων – Αυτοκτόνησε ο 50χρονος που βρέθηκε σε σακούλες, παρότι οι αρχικές αναφορές από αστυνομικές πηγές έκαναν λόγο για εγκληματική ενέργεια, φαίνεται πως ο ιατροδικαστής κατέληξε ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Ο 50χρονος άνδρας είχε αφήσει σημείωμα κοντά στο σημείο που βρέθηκε νεκρός, το σενάριο ειναι οτι εβαλε τις σακούλες σκουπιδιών στα πόδια και το κεφάλι και αυτοπυροβολήθηκε, βάζοντας τέλος στην ζωή του.Πηγές αναφέρουν πως ο 50χρονος αντιμετώπιζε χρόνια ψυχολογικά προβλήματα και πριν δύο χρόνια είχε αποπειραθεί και πάλι να αυτοκτονήσει.

Ετσι απλά ηταν fake οτι τον δολοφονησαν, ειχε ψυχολογικά προβλήματα κλασικα,αφου υποτιθεται δεν ξερουν ποιος ειναι (!) και "πηγες" ποιες ειναι αυτες? λενε οτι ειχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει και πριν 2 χρόνια, τοτε δεν μπορουσε αλλα τωρα τα καταφερε και μαλιστα εβαλε και σακουλες για να "νομιζουν οι ηλιθιοι οτι τον δολοφονησαν", ενω αυτοκτονησε μονος του και καλα, δεν ειπαν βεβαια αν πηγε το πτωμα του στα βουνα αφου πρωτα ειχε αυτοκτονησει και πως ακριβως αυτοπυροβοληθηκε αφου ειχε δεσει τον εαυτο του με σακουλες? σαν τον Phil Schneider που δολογονησε η ιδια φυλη που εχει σχεση με εξωγιηνα ερπετα , και ελεγε οχι τα δακτυλα τα είχε χασει σε ενα ατυχημα με υψηλη τασή ενω ουδεμια σχεση ειχε με το ρευμα, και επισης αυτοκτονησε μονος του με λαστιχο που εδεσε μονος του στο λαιμο που και να θελεις να το κανεις αυτο δεν γινεται ενω αν ηθελε να αυτοκτονησει θα το εκανε με το οπλο του απλα, επισης ειχε ψυχολογικα επειδη ειχε καρκινο οχι οτι τον ειχαν πυροβολησει πολλες φορες οι ιδιοι με ακτινες για να παθει καρκινο αλλα επειδη αργουσε να πεθανει απο τον φυτευτο καρκινο και μιλουσε πολυ για "θεωριες συνομωσιας" τον δολογονησαν ...

Ο ιατροδικαστής που εβγαλε αυτο γελοιο πορισμα κατα παραγγελια ειναι απο τους ιδιους συμμορητες "που δεν μπορουν να βρουν" απο τι πεθανε καποιος που εκανε τα μπολια τους? (αλλα ως δια μαγειας δεν τους εχουν απολησει ουτε βαζουν αλλους να βρουν ) τι σχεση έχει αραγε αυτη η δολοφονια με τους ελληνοφωνους που εσπευσαν να το κουκουλωσουν? σιγουρα δεν θα ελεγε για εξωγήινα ερπετα και τους συγγενεις τους που θελουν να ξεπαστεψουν τον πλυθισμο τωρα που κατεκτησαν την Γη εκ των εσω με δικες τους φυλες μεσω κομμουνισμου, αφου οχι μονο εχουν κανει το ποπολο να νομιζει πως αυτα ειναι χαζομαρες και "θεωριες συνομωσιας" αλλα θα τα βγαζουν και fake στο ιντερνετ ως συνηθως και δεν θα τα εβλεπε κανενας , αρα ο τυπος ειχε παρε δωσε με ελληνοφωνος στο κυκλο του και οι ελληνοφωνοι δεν σκοτωνουν καποιον για τα λεφτα (αυτος ειναι ο θεος των θνητων για να τα ελεγχουν ) βεβαια μπορει να τον δολοφονησε και κανενας υπηρετης των ελληνοφωνων απο αυτους που το παιζουν φωστηρες και καλοι οικογενειάρχες οπως λενε και για τους παιδεραστες τους (βλεπεις οι φυλες των ερπετων εχουν και τετοια κουσουρια) και για αυτο να ετρεξαν να το μπαλωσουν ,η μηπως εκαναν καμια σατανικη τελετη? την αλλη που δονοφονησαν παλι οι ελληνφωνοι το 2019 επρεπε ο πατερας της να ψαξει να βρει οτι την δολογοφηναν ελληνοφωνοι σατανιστες η αστυνομια ειχε παρει εντολες απο τους ιδιους να πει οτι ηταν αυτοκτονια καθολου παραξενο που βγαζουν fake και οτι σχεση και με τον σατανισμο τους μετα τους παιδερατσες, οι ιδιοι αυτοι που λενε fake ολα και θεωριες συνομωσιας ειναι σατανιστες και παιδοβιαστες οπως ειχαν πιασει αριστερο-παιδοβιαστη στο εξωτερικο που εγραφε σε εγκυρες πηγες τους για fake news και θεωριες συνονωσιας των κακων ναζι οτι παιδοβιαστες ειχαν βιασει παιδια , και το ποπολο να μην καταλαβαινει τιποτα , κανεναν συγγενη του δεν εβγάλαν μηπως επειδη δεν θα βολευαν αυτα που θα ελεγε?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications