Νέο κύκλωμα μαστροπείας ! θα μείνουν  χαρμάνια οι παιδεραστές συμμορίτες

Ως αρχηγός εμφανιζεται ένα μαυροτσουκαλο σιγουρα κομμουνιστρια θα ειναι , βάσικα αυτην ειχαν βαλει να μαζευει το εμπορευμά οι παιδαιραστες συμμορητες για να μην φαινονται οι ίδιοι .

Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε 4 συλλήψεις για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση (υπαρχει τετοιος νομος? τοτε να τον εφαρμοσουν σε ολους τους συμμορητες της γνωστης ρατσας που προωθουν γυναικες στην π@ρνεια και οι ιδιοι δηθεν κοπτονται για τις γυναικες και εφτιαξαν και τον σατανο-φεμινισμο και ολες οι εγκυρες πηγες τους κανουν προωθηση π@ρνειας και βαζουν "μοντελα" σαν λεμε τι μοντελο ειναι το αυτοκινητο σου , σαν αντικειμενα οτι εκαναν επι τουρκοκρατιας 400 ετη, και ορδες γυναικες δεν εχουν καταλαβει τιποτα, το παραξενο θα ηταν να ειχαν καταλαβει! ) .

Η δράση της εγκληματικής οργάνωσης άρχισε να αποκαλύπτεται όταν η αδερφή μιας εκ των κοριτσιών μίλησε στις Αρχές και αναφέρθηκε στα ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία της Αθήνας και της Γλυφάδας (τρεχουν και δεν φτανουν τωρα οι ελληνοφωνοι οχι μονο να πεσουν στα μαλακα αλλα και για να μην πουν ονοματα οπως εγινε με καποιον Μηχο. ).

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση είχε η 25χρονη Μαρία η οποία, μαζί με ακόμη 3 άτομα (δύο άνδρες και μια γυναίκα) εξωθούσαν τις ανήλικες στην π@ρνεία (ενω τα μασονικα σχολεια και οι εγκυρες πηγες τους κανουν κατι διαφορετικο οι ελληνοφωνοι γελανε και οι πέτρες ή μηπως και αυτα τα κανουν οι κακοι ναζι φασιστες που δεν ηθελαν και για αυτο μεταξυ αλλων? ή μηπως τα κανει η λευκη αδελφότητα που κανει κουμαντο σε ολο κοσμό? εμεις παντως βλεπουμε την γνωστη ρατσα με τους αναρχο-συμμορητες δημοκρατες να ειναι πισω απο ολα τα κακα ) .

Η 25χρονη ανέπτυσσε επαφή με τις ανήλικες από το καλοκαίρι του 2023 και τις διευκόλυνε στην εύρεση «πελατών» λαμβάνοντας μέρος των χρημάτων που αποκόμιζαν.

Για τις «υπηρεσίες» της η κομμουνιστο-Μαρία φέρεται να ελάμβανε 50 έως 100 ευρώ ανάλογα με όσα έπαιρναν οι ανήλικες (200 – 400 ευρώ). Πολλές φορές εκτελούσε και ρόλο συνοδού πηγαίνοντας οι ίδια τα κορίτσια στα ραντεβού.

Η25χρονη, προκειμένου να μην πέσει στα «ραντάρ» της Αστυνομίας, άλλαζε συχνά διευθύνσεις (εντοπίστηκε στην Πετρούπολη) ενώ φέρεται κατά το παρελθόν να πραγματοποιούσε και η ίδια ερωτικά ραντεβού.

Κάποιοι πελάτες σε συνεννόηση με την 25χρονη Μαρία παρείχαν ως αμοιβή αντί χρημάτων, ναρκωτικές ουσίες και συγκεκριμένα, κοκαΐνη τα κλασικα δηλαδη ποιος θυμαται την αθωα αριστερουλα που κουβαλουσε ναρκωτικα για να ταιζουν γυναικες και να τις μετατρεπουν σε π@ρνες οι συμμορητες και που επιασαν στον Χονγκ Κονγκ και λυσσαξαν οι ελληνοφωνοι να την βγαλουν αθωα ? . Ο αριθμός των πελατών είναι ακόμη απροσδιόριστος με την έρευνα των Αρχών να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη μεχρι να παρει εντολη απο ελληνοφωνους να κουκουλωθει το θεμα.

Δύο από τους κατηγορουμένους φέρονται να μετέφεραν τις ανήλικες από και προς τα ξενοδοχεία, όπου ελάμβαναν χώρα οι ερωτικές συναντήσεις, με τα αυτοκίνητά τους. Ένας, μάλιστα, είναι ταξιτζής ενώ ο δεύτερος διατηρούσε σχέση με την 25χρονη.

Και οσοι αναρωτιουνται τι σχεση εχουν οι ελληνοφωνοι και οι αριστερο-συμμορητες με όλα αυτά επειδη δεν ξερουν τι τους γινεται, να τους πουμε απλα να φροντήσουν να μαθουν προσφατή αληθινη ιστορια πριν πεθανουν, μην τα θελετε και ολα στο πιατο, για την ιστορια οποιος λεει για κακους ναζι φασιστες ειναι σαν να υποστηριζει και τους παιδεραστες μεταξυ αλλων , και μικρη βοηθεια: και στην Αμερικη ειχαν ολοκληρο νησι οι παιδεραστες συμμορητες δημοκρατες και οχι οι κακοι φασιστες, και οχι μονο δεν επιασαν ουτε έναν παιδεραστη αλλα δολογονησαν και τον συμμορητη εμπορα τους μεσα στις φυλακες καποιον συμμορητη Επσταϊν για να μην πει ονοματα, το ιδιο πραγμα εχουμε και εδώ, εκτος και εχετε την εντυπωση πως εδιναν 200 – 400 ευρώ για να πανε με ανήλικα τιποτα του μερακαματου και οχι οι συμμορητες της γνωστης ρατσας που μπορει να τους βλεπετε και στα καναλια τους :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications