Σκοτώθηκε μόνος του  με φωτοβολίδα (που να γίνει και πόλεμος )

Πως το παρουσιαζουν οι έγκυρες πήγες αγριμιων για να το παιξουν αγγελουδια και να κρατουν το πολολο σε ζωωδες επιπεδο :Ο άτυχος Μανώλης δούλευε νυχθημερόν για να παντρευτεί την αγαπημένη του, με την οποία ήταν 11 χρόνια μαζί, άφου μονος του επαιζε με την φωτοβολιδα και τον καρφωσε επειδη δεν την κράτουσε οπως θα επρεπέ , ειναι σαν εχεις οπλο και να το κρατας με την κανη προς εαυτό σου ακομα και τα αναρχο-Goim με δεικτη νοημοσυνης σκυλου δεν το κάνουν αυτό

Και συνεχιζουν:

Οι Αρχές εξακολουθούν να ερευνούν τα αίτια πίσω από την τραγωδία, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως, προτού εκραγεί στα χέρια του η μοιραία φωτοβολίδα, ο 33χρονος και η παρέα του είχαν «προλάβει» να πυροδοτήσουν καμιά 20αριά άλλες. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε πεζόδρομο της πόλης, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και εν μέσω του καρναβαλικού γλεντιού, με τους αστυνομικούς, οι οποίοι περισυνέλλεξαν από το σημείο δέκα πυροδοτημένες φωτοβολίδες, να εξετάζουν, πέραν του σεναρίου του κακού χειρισμού και το ενδεχόμενο η φωτοβολίδα που εξερράγη να ήταν ληγμένη.

Προτού εκραγεί στα χέρια του? μα δεν εκανε εκρηξη απλα εφυγε αυτο που φευγει στον ουρανο κανονικα και λαμπει μονο που αντι να φυγει στον ουρανο πηγε στα πλευρα του επειδη την κρατουσε προς το μερος του... Οπως λενε αλλοι εκει και οι ιδιες έγκυρες πήγες τους :

Σύμφωνα δε με ρεπορτάζ ήταν ιδιοκτήτης φούρνου, δούλευε νυχθημερόν για να παντρευτεί την αγαπημένη του. «Όχι μόνο δεν είχε ενοχλήσει κανέναν, ήταν ένας άνθρωπος που πραγματικά δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έχτιζε το όνειρο του. Η κοπέλα του, με την οποία είναι 11 χρόνια μαζί, είχε μετακομίσει από την Πάτρα στον Άγιο Νικόλαο. Δεν έχουν παντρευτεί, καταλαβαίνετε το δράμα», δήλωσε οικογενειακός του φίλος.

Ο ίδιος περιέγραψε και τα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ. «Είχε ανάψει (τη φωτοβολίδα), την κρατούσε στο χέρι και τη στριφογύριζε και κάποια στιγμή εξερράγη και έφυγε ένα τμήμα και του καρφώθηκε στα πλευρά. Το παιδί είχε χτυπηθεί στο συκώτι. Δεν πρόλαβε να πει τίποτα. Ο γιος μου ήταν ακριβώς δίπλα του… Ήταν παρέα με τον Μανώλη, είναι φίλοι είναι αδελφικοί φίλοι… Όταν άκουσε την έκρηξη, θεώρησε ότι αυτός έχει χτυπηθεί. Φανταστείτε ότι εμείς ακούσαμε τον κρότο σε απόσταση 300 μέτρων», ανέφερε.

Ειναι ξεκαθαρο τι έγινε αλλα οι εγκυρες πηγες τους κανουν τουμπεκι, ο τυπος ειχε φωτοβολιδα σαν αυτη στο παρακατω βιντεο (ειναι ιδιου τυπου με αυτην που εριξαν τα αναρχο-μιασματα στους μπατσους στο Ρεντη και σκοτωσαν εναν εξ αυτών και ειναι ελευθερη ολη η αναρχο-εγκληματικη συμμορια διποδων ως συνηθως ) και επειδή δεν θα εφυγε αμεσως τη στριφογύριζε λες και ειχε τις απλες που φωτιζουν, και ο αλλος λεει έφυγε ένα τμήμα και του καρφώθηκε στα πλευρά (!) λες και δεν ξερει τι ακριβώς είχαν ενω οι ιδιοι λενε ειχαν ριξει και άλλες, ενα τμήμα λεει! αυτο τμήμα φευγει στον ουρανο κανονικα και αναβει μετα ρε βλακα η παριστανεις τον βλακα? αφου ειστε ασχετοι μην παιζεται με τετοια, σαν τους τσιχαντιστες που τους εδιναν οπλα οι ιουδαιοι και σκοτωνοντουσαν μονοι τους επειδη ειναι καλοι στο να σφαζουν μονο, οτι εκαναν και τα αδελφια τους τα κομμουνιστο-ορκ το 40 , τι να πει κανεις ? ενας αλλος λέει "είχε σκάσει η φωτοβολίδα στην κοιλιά του" εδώ ο αλλος την εφαγε στο ποδι απο τα αναρχο-μιασματα και πεθανε επειδη δεν ειναι σαν την σφαιρα και σε καιει .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications