Όταν λέμε δεν έχουν αντίληψη του κακού : απαίτησε από ανήλικη να ακρωτηριάσει τα γεννητικά της όργανα!

Oύτε καν στην ζωή τους oχι μονο στο ίντερνετ που βλέπεις τους διαβολους ανέτα απο τον ιδιο το τροπο που μιλανε και με αυτά που λένε, μονο και μονο που βλεπεις ορδες να διαβαζουν μετα μανιας σελιδες ελληνοφωνων με αναρχο-μιασματα "συντακτες" που ειναι και σατανιστες καταλαβαινεις τι γινεται εκτος ιντερνετ, το παρακατω περισιστατικο δειχνει οχι μονο πως ορδες γυναικες ειναι με αγριμια που κανουν και μουλικα με αυτά οποτε το κακο θα επεκταθει, αλλα και πως η "δημοκρατια" τους και οι δικαστες τους υποστηριζουν τους μοχθηρους και τους λαθρο όπως φαινεται εδώ στο ισλαμ εχουν τετοιες τακτικες και τον αποκαλουν νεαρό ετσι απλα οι εγκυρες πηγες τουςκαι φυσικα η συμμορια τους ο φεμινισμος σε τετοιες περιπτωσεις κανει τουμπεκι :

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στις αρχές του 2021 από τη μητέρα του κοριτσιού, η οποία είχε αντιληφθεί αλλαγές στη συμπεριφορά της 17χρονης- τότε- κόρης της, με τη σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει να είναι η εξομολόγηση της ανήλικης προς τη μητέρα της πως αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, καθώς από τον εν λόγω «φίλο» της δεχόταν ακόμη και απειλές για τη ζωή της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2017, όταν η ανήλικη γνώρισε τον κατηγορούμενο μέσω κοινών φίλων τους αυτα γινονται οταν κανεις παρεα με αναρχο-συμμορητες σου πασαρουν τα αδελφια τους τους λαθρο. Λίγους μήνες αργότερα έφυγε στο εξωτερικό που πηγε σε καμια Γερμανια που την εχουν κανει ισλαμ? . Η επικοινωνία τους συνεχίστηκε με ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και φαίνεται πως εξελίχθηκε σε φλερτ.

Με βάση τα όσα περιγράφονται στη δικογραφία, ο νεαρός απαιτούσε να έχει τον απόλυτο έλεγχο των κινήσεων της μαθήτριας, αξιώνοντας την αποκλειστικότητα στη ζωή της. Αξίωνε να γνωρίζει πού και με ποιους βγαίνει βόλτες, ενώ έλεγχε και τις ενδυματολογικές της επιλογές. Ασκώντας λεκτική και ψυχολογική βία εναντίον της, την έκανε να νιώθει όχι μόνο άσχημα, αλλά και ενοχές, όταν οι επιλογές της δεν συμβάδιζαν με τα δικά του “θέλω”. Η κοπέλα φαίνεται να μην άντεχε αυτόν τον έλεγχο, την καταπίεση και απευθύνθηκε σε ψυχολόγο. Ο νεαρός, ωστόσο, ισχυριζόταν ότι μόνο εκείνος μπορεί να την βοηθήσει, εγκλωβίζοντας την ψυχικά και συναισθηματικά.

Δεν ήταν λίγες φορές που η κοπέλα ήθελε να ξεκόψει μαζί του (νωρις το καταλαβε) αφου πρωτα του εστελνε φωτο της (αυτα που θα την εμαθαν στα αριστερο-κομμουνιστικα σχολεια) κτλ κτλ άφου ολα αυτα που λενε ειναι μεσω ιντερνετ εξ αποστασεως, αλλά τότε ο δράστης άρχισε να την εκβιάζει, απειλώντας την ότι θα δημοσιεύσει αποκαλυπτικές φωτογραφίες της, που είχε καταγράψει χωρίς τη γνώση και τη συναίνεσή της, σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να τής ζητήσει να χαράξει και να κάψει σημεία του σώματός της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, τον Φεβρουάριο του 2021 προσπάθησε να την πείσει να βάλει ένα μαχαίρι στην γεννητική της περιοχή και να το περιστρέψει έτσι ώστε να προκαλέσει ακρωτηριασμό, με την ανήλικη να αρνείται . Το ίδιο διάστημα, την ανάγκασε να χαράξει με μαχαίρι στο αριστερό της πόδι και στο αριστερό της χέρι τις λέξεις «συγγνώμη» και «αλήθεια» στα αγγλικά (ναι γιατι ως λαθρο δεν μιλουσε καλα ελληνικα ).

Επιστρατεύοντας δε τις ίδιες απειλές περί δημοσίευσης γυμνών φωτογραφιών της (που τις βρηκε? η αθωα τις ειχε στειλει?), την ανάγκασε να τού αποκαλύψει του κωδικούς πρόσβασης στα προφίλ της στα socia media, με τα οποία διέγραψε έναν λογαριασμό.

Το δικαστήριο έκρινε τον 23χρονο ένοχο για «απόπειρα ακρωτηριασμού γεννητικών οργάνων γυναίκας», «παράνομη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων» και «παράνομη βία» (κατ’ εξακολούθηση οι δύο τελευταίες πράξεις). Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι του επέβαλαν συνολική ποινή φυλάκισης δύο ετών, οι αριστερο-συμμορητες δικαστές διέταξαν την έκτιση μέρους της παραπάνω ποινής και συγκεκριμένα για τριών μηνών, ενώ το υπόλοιπο το ανέστειλαν . Ο καταδικασθείς δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ούτε παραστάθηκε με πληρεξούσιο δικηγόρου αφου σου λέει οι φιλοι μας οι αριστεροι θα με αθωώσουν και τωρα πρεπει να βρω νεο θυμα "αντικειμενο" να παιζω, ( εγώ θα έβαζα ποινη και στην 17χρονη και αν δεν μπορουσε να βρει εστώ δυο σελιδες αριστερο-συμμορητων στο ιντερνετ ωστε να αποδειξει οτι μπορει να βλεπει το κακο, θα απογορευοταν να έχει ιντερνετ και να στελνει φωτο της σε λαθρο νομιζοντας οτι βρηκε το αγγελουδι αλλα και στην μανα της για Παραμέληση Εποπτείας Ανηλίκου επειδη θα ειναι κάμια αριστερουλα η κανενα χαϊβάνι που διαβαζει εγκυρες πηγες συμμορητων και δεν εμαθε τιποτα στην "αθωα" κορουλα της που εστελνε γ@μνες φωτο της παρα μονο αυτα που της λενε οι συμμορητες οπως και πως οι κακοι ηταν φασιστες κτλ ).

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications