Δυσοίωνη δήθεν πρόβλεψη  αφου για αυτό  έκαναν τα μπόλια :Το 2050 οι καρκινοπαθείς θα έχουν αυξηθεί κατά 77%

Έγκυρες πήγες τους που παπαγαλιζουν ότι λένε τα ερπετά ΑΠΕ-ΜΠΕ κτλ και λενε υπουλα για φτωχές χώρες και οχι για χωρες που έκαναν τα μπόλια τους εκτος και ησαν λαθρο :

Περίπου ένας στους πέντε ανθρώπους αναπτύσσει καρκίνο κατά την διάρκεια της ζωής του, ανακοινώθηκε την Πέμπτη από την Διεθνή Υπηρεσία Έρευνας για τον Καρκίνο (IARC), και 1 στους 9 άνδρες και 1 στις 12 γυναίκες πεθαίνουν από την νόσο. Νωρίτερα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είχε αναφέρει πως το 2022 υπήρξαν κατ’ εκτίμηση 20 εκατ. κρούσματα καρκίνου στον κόσμο και 9,7 εκατ. θάνατοι.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ΠΟΥ κάνει λόγο για αυξανόμενο βάρος που κρύβει «εντυπωσιακή ανισότητα» ανάμεσα στις πλούσιες και τις φτωχές χώρες του πλανἠτη.

Η IARC προβλέπει ότι έως το 2050 ενδεχομένως θα υπάρξει αύξηση των κρουσμάτων κατά 77%, στα 35 εκατομμύρια, δεδομένου ότι ο πληθυσμός θα αυξάνεται και θα γερνά. Ωστόσο, ο αντίκτυπος θα είναι άνισος: σε φτωχότερα κράτη τα κρούσματα θα αυξηθούν κατά 142% και τα ποσοστά θνησιμότητας θα διπλασιασθούν.

Ωστε μέχρι το 2050 περιμεναν να ξεπαστρεψουν φυλες που δεν ειναι των ερπετών με τα μπόλια ? έλα όμως που το σχεδιο δεν πηγε οπως νομιζαν οι μισανθρωποι και ψωφαγαν σαν κοτοπουλα μεσα σε λιγο καιρο με τα μπόλια τους, ενω το διαβολικο σχεδιο ηταν να ψωφανε μετα απο 2-3 ετη, φαντασου τι έχει να γίνει σε μερικά χρόνια , όπως ελεγε ενα αναρχο-μιασμα στο προφιλ του:"βαζουμε ολοι ενα κεφαλι να κτηστει ο τοιχος " βαζοντας φωτο με νεκροκεφαλες, που βρήκαμε αυτο το κτηνος? που αλλου ?

Στην δυκτιακη φιδοφωλια τους που ειναι μαζεμενοι και σχολιαζουν δηθεν ως ασχετοί για φασιστες ναζι και ψεκες τελευταια που δεν ηθελαν τα μπολια τους στα ellinikahoaxes οι ιδιοι προ ετων κυνηγουσαν με λυσσα εναν Γιατρο που αποκαλυψε την απατη τους με τον καρκινο που δεν υπηρχε καν πριν 100 ετή και αλλους στο εξωτερικο τους εχουν βαλει φυλακη, μαλιστα ενα αλλο μιασμά που εχολιαζει εκει με fake profil εχεί βαλει και φωτο με την πανουκλα τους που ειχαν αυτες τις μασκες (εικονα) και το επαιζαν ειδικοι και γιατροί και τότε για την πανουκλα ενω οι ιδιοι την σκορπουσαν παντου μεχρι και σε πηγαδια που επιναν νερό και η εκκλησια στο κολπο που ελεγε πως οι γατες ειναι του σατανα ενω αυτοι ειναι οι σαταναδες.

Και ξεπαστρεψαν το 3/1 του πληθυσμου που ανηκαν στο λευκο γενος αλλα ησαν χαμηλου πνευματικου επιπεδου οπως και σημερα ζωντας μαζι με μοχθηρες ρατσες, και μετα εφεραν ορδες βαρβαρων φυλων στην Ευρωπη, τωρα τα κανουν ολα μαζι ταυτοχρονα ως εκδίκηση επειδη τοτε εγινε μιση δουλεια αφου υπηρχαν χωρια που δεν ηξεραν καν οτι υπηρχαν ωστε να τα μολυνουν, και το ποπολο τους πάταει και like εκτος οτι εχει μεινει προβατο χαμηλου πνευματικου επιπεδου χειρωτεροι απο αυτους που ξεπαστρεψαν με την πανουκλα τοτε,αφου τωρα βλεπεις τους μισανθρωπους μεσω ιντερνετ ακομα και με τα ακρως υπουλα μοχθηρα σχολια που κανουν λες και σχολιαζει ο διαβολος δηλαδη δεν χρειαζεται καν να δεις τα αναρχο-προφιλ τους, και όλα αυτά τα μιασματα των ερπετων ειναι αναμεσα μας αλλα μην ειστε "ρατσιστες" φασιστες και ναζι, και επισης μην ακουτε θεωριες συνομωσιας διαβολικη διαβολη της συνομωσιας τους και οχι της θεωρίας .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications