Μια γυναίκα δέχθηκε επίθεση από ερπετό και τη βίασε  - οι γιοι του θεού ζευγάρωσαν με τις κόρες των ανθρώπων

Και από τότε εμφανίστηκαν στην Γη οι γνώστες ράτσες μισάνθρωπων που αν και φαίνονται απο την ίδια την συμπεριφορά τους ουδείς εχει καταλάβει τι παίζεται λόγω πνευματικής φτωχιάς , και οι ελάχιστοι που κατι έχουν πάρει χαμπάρι το έχουν κάνει οχι επειδή οι ιδιοι ειναι έξυπνοι (για αυτο τα εχουν κανει σαλάτα ) αλλα επειδή το διάβασαν σε καποιο βιβλίο άλλων που ειναι ακομα πιο λίγοι και να για μην δολοφονηθούν απο συγγενείς των ερπετών οι οποίοι ειναι δημοκράτες, τα έχουν γραψει κωδικοποιημένα για αυτο το πόπολο που δεν καταλαβαίνει απο μονο του νομίζει ότι θα δει ερπετά μπροστά του την ιδια ωρα παει για καφε με φυλες των ερπετων επι της Γης !

Αυτή η ιστορία στάλθηκε πρόσφατα στον ερευνητή Λον Στρίκλερ από κάτοικο του Ηνωμένου Βασιλείου. Στη συνέχεια επικοινώνησε με αυτή τη γυναίκα μέσω των επαφών που παρείχε και προσφέρθηκε να περάσει από ύπνωση αν ήθελε να θυμηθεί περισσότερες λεπτομέρειες.

«Ένα βράδυ ξύπνησα με παρατεταμένο σπασμό, δεν μπορούσα να κινήσω ούτε έναν μυ στο σώμα μου, αλλά ένιωσα ότι κάποιος ήταν ξαπλωμένος πάνω μου. Προσπάθησα να κινηθώ, αλλά το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να κουνήσω ελαφρά τα δάχτυλά μου. Δεν μπορούσα ούτε να γυρίσω το κεφάλι μου. Και τότε κατάλαβα ότι ένιωθα κάτι παραπάνω από σπασμό. Ήταν βαθιά μέσα μου . Μετά με έπιασαν από το λαιμό και κάποιος έπεσε από πάνω μου. Τα δικά μου χέρια ήταν στα πλάγια του σώματός μου, αλλά κάτι έσφιγγε το λαιμό μου με τα δάχτυλά του. Προσπάθησα ακόμα να ξεφύγω από αυτή την κατάσταση. Ένιωσα κάποιον να αναπνέει στο αυτί μου και μετά άκουσα έναν ήχο σαν γρύλισμα.

Μπορούσα να δω το περίγραμμα του κεφαλιού κάποιου - ένα μεγάλο, μακρόστενο κεφάλι - πολύ κοντά στο πρόσωπό μου. Το αίσθημα του σπασμού άρχισε σταδιακά να περνά και κατάλαβα ότι αυτό το πλάσμα έμοιαζε με σαύρα. Και φαινόταν να αντικατοπτρίζει όλα όσα υπήρχαν τριγύρω· μάλλον ήταν σε κατάσταση καμουφλάζ. Δεν είμαι σίγουρη τι ακριβώς είδα,αλλά το είδα καθαρά για αρκετά δευτερόλεπτα.

Ήταν ένα ερπετό και μετά συνειδητοποίησα ότι μπορούσε να διαβάσει τις σκέψεις μου. Τότε άρχισα να τον επιπλήττω ψυχικά και να του λέω κάθε λογής χυδαιότητες. Γιατί ένιωθα βιασμένη. Την επόμενη στιγμή πέταξε από πάνω μου και στάθηκε στο πλάι του κρεβατιού. Το φως έλαμπε μέσα από ένα λεπτό κενό στις κουρτίνες του παραθύρου. Επρόκειτο για διάφορες αποχρώσεις χρυσής λάμψης, μέσα στις οποίες υπήρχαν μικρά σωματίδια σκόνης ή μικρά αστέρια που κινούνταν σαν μικρά λαμπερά φώτα.

Αυτό το ερπετό ηταν περίπου 6 πόδια (182 εκατοστά) ύψος και ένιωσα ότι ένιωθε ευχαριστημένο με τον εαυτό του και ακόμη και περήφανο για αυτό που είχε κάνει. Άρχισα ξανά να τον βρίζω ψυχικά. Το πλάσμα, εν τω μεταξύ, μπήκε στη δέσμη του φωτός και τα πόδια του εξαφανίστηκαν αμέσως σε αυτό το φως. Όσο περισσότερο το πλάσμα κινούνταν στο φως τόσο περισσότερο εξαφανιζόταν.

Όταν εξαφανίστηκε τελείως, ένιωσα χαλάρωση, αλλά εξακολουθούσα να έχω την αίσθηση ότι ο λαιμός μου σφίγγεται. Και ένιωσα ότι αυτό το τρομερό τέρας με είχε βιάσει. Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι, ξύπνησα και ήταν ένα ηλιόλουστο πρωί. Ξάπλωσα στο κρεβάτι και άκουσα τη μητέρα μου κάτω στην κουζίνα να πλένει πιάτα και να κάνει τις δουλειές του σπιτιού.

Ξανά έπαιξα ολόκληρο το νυχτερινό επεισόδιο στο κεφάλι μου ξανά και εξακολουθούσα να έχω την αίσθηση ότι ο λαιμός μου σφίγγεται. Ήξερα ότι συνέβη, το μυαλό, η καρδιά και η ψυχή μου το ήξεραν. Αλλά πώς θα το πω στη μητέρα μου για αυτό; Ποιος θα πίστευε κάτι τέτοιο; Δεν ήξερα τι να κάνω. Ο πατριός μου πέθανε λίγο μετά και όταν ρώτησα τη μητέρα μου αν πίστευε στους εξωγήινους, είπε ότι ο πατριός μου της είχε πει πώς είχε δει ένα UFO δύο φορές κοντά στο Μπράιτον. Ορκίστηκε ότι ήταν αληθινό, αλλά το είπε μόνο στη μαμά μου».

Πότε θα βγαλουν καμια μασονική ταινία ξανα για ερπετά που αλλάζουν το δέρμα τους? ώστε μετα να βγαίνουν κατι δηθεν ψαγμένοι που δεν ξερουν καν ούτε αληθινή πρόσφατη ιστορια και να λενε και οι ιδιοι αυτα τα ερπετικα για κακούς ναζι και πως τα είδαν απο αυτές τις ταινίες κατι τύποι τύπου David Icke και λένε χαζομάρες και καλα για ερπετά ? και εμείς απο ταινίες το είδαμε ρε μεγάλε (ξέρεις εσύ ) που δεν ξέραμε καν ποιος άρχισε αυτα περί ερπετών που βλέπαμε άσχετους για τα παντα να λενε για ερπετά και να το παίζουν ψαγμένοι όταν έβλεπες να λένε τα γνωστά παραμυθία των ερπετών άρα λες κάπου θα διάβασαν για ερπετά σιγά μην ειχαν καταλάβει απο μονοί τους όταν λενε τα μασονικά παραμυθία στα παντα και μετα είδαμε αυτόν τον David Icke,που αυτός είχε γραψει κατι για ερπετά και κατι άλλοι παλαιότερα , και το πήραν οι άσχετοι και το γελοιοποίησαν ως συνήθως, εμείς έξυπνε απο τα άναρχο-μιασματα αρχίσαμε απο τον τρόπο που έσφαζαν το 40 κακούς φασίστες τι άλλο? έως την αφύσικη συμπεριφορά τους και φτάσαμε στα ερπετά οχι απο βιβλία ταινιες και τι έχει γράψει κάποιος άλλος !!! και αυτο ειναι το προβλημα του οχλου οτι περιμενει ετοιμο φαγητο απο αλλους αντι να το βρει απο μονος του ενω ειναι μπροστα του...

Τα ελληνόφωνα ερπετά πότε θα βαλουν το γνωστο μίασμα τους σε κατι LiFO.gr να χλευάζει ξανα το θέμα για τα ερπετά και ειδικά τον David Icke διότι αυτόν ξερουν οι μάζες δεν τους περνάει καν η ιδέα οτι θα ειναι και άλλοι που έχουν καταλάβει τι γίνεται αλλα δεν εχουν γραψει βιβλία βλέποντας την χαζομάρα του όχλου και πως δεν εχει νόημα να τους πεις αυτα που δεν μπορουν να δουν απο μονοί τους οπως εμείς , εδω δεν εχει αναρωτηθεί πως ειναι δυνατόν κατι έγκυρες πήγες τους τύπου LiFO να βαζουν κατι μαυριδερά μιασματα να χλευάζουν τετοια θέματα όταν δεν εχουν καμια σχέση με τετοια θέματα αλλα μονο για ηθικό ξεπεσμό και την πλύση εγκεφάλου στους ηλίθιους που αυτοι μετα θα κανουν την μασονικη δουλειά στους γνωστούς τους, που αναρωτιουνται ποιοι ειναι της λεγομενης νεας ταξης και δεν βλεπουν οτι μερος της ειναι και οι ηλιθιοι γυρω τους που παιρνουν γραμμη απο εγκυρες πηγες των ερπετων , στο μεταξύ εκτός απο το να λενε για φασίστες ναζι (μαντέψτε τι σχέση εχει αυτο με τα ερπετά ) διαπιστωθεί πως εξαφάνισαν ενα βίντεο απο το youtube μιας παλιάς εκπομπής με μια γνωστη που σε αυτήν είχε πάει κάποια να πει τον πόνο της και που πρόδιδε την μισάνθρωπη φύση τους χωρις να το καταλάβει ούτε η ίδια ούτε οι ορδες που την είδαν στην τηλεόραση οτι η συγκεκριμένη ηταν με εναν μισάνθρωπο ερπετό , ναι αυτα που ειναι πίσω απο τα άναρχο-μιασματα και που χρησιμοποιούν συγκεκριμένου γένους γυναικες για να εξαπλωθεί η ράτσα τους αλλα μην ειστε ρατσιστές! τι αλλά? πως τα πάτε στον ερπετικο κόσμο τους που λετε ως δημοκρατικο ? εσεις να λέτε πως αυτα ειναι θεωρίες συνωμοσίας και να γυρίζεται πλευρό πάντως,διαβάστε και κανέναν πατριώτη να λεει για ναζι φασίστες αλλα μετα να σας το παίζει ψάγμενος και φωστήρας του κόσμου άπλα ειναι γελοίο,και η ειρωνεία ειναι πως αυτοι εχουν πέραση οχι μονο επειδή δεν τους ενοχλούν τα ερπετά ουτε στο ιντερνετ αλλα και επειδή λενε στον πόπολο τα ίδια που λεει και αυτο διοτι οσο και το ποπολο οσο και οι ιδιοι δεν ειναι για παραπανω (τους ειδαμε οταν αρχισαμε να λεμε αληθινη ιστορια το 2016-2017), κάντε και καμια πορεία όποτε σας πουν τα άναρχο-μιασματα των ερπετών οι φιλοι σας και ολα καλα.....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications