«Έζησα 92 μέρες σε ένα εξωγήινο σκάφος, αλλά πέρασαν μόνο 18 λεπτά στη Γη»

Το γνωστό οτι δηλαδη δεν υπαρχεί ο γνωστος χρόνος σαν πέθανεις και μολις δουν οτι δεν έχεις κάνει καμια πνευματικη εξεληξη σε ξανα γυρισουν εδώ παρεα με τα αναρχο-μιασματα και το κακο μηπως και γινεις δικαιος και ξεχωριζεις το καλο απο το κακό, ολο αυτο σε λιγα λεπτα αλλα στην Γη θα έχουν περασει 50-100 ετή, για οσους νομιζουν οτι δεν αφορα το θεμα για τα UFO αυτό ενώ εχει σχεση ακομα και με την μοιρα τους ..

Το 2007, ο Αμερικανός Alex Collier είπε ότι τον πήραν εξωγήινοι και πέρασε σχεδόν τρεις μήνες σε ένα τεράστιο μητρικό εξωγήινο σκαφος, ενώ στη Γη πέρασαν μόνο 18 λεπτά σε αυτό το διάστημα. Ο Κόλιερ ήταν πρώην πιλότος του αμερικανικού στρατού και μπορεί να ήταν ένα από τα πρώτα στρατιωτικά στελέχη των ΗΠΑ που δημοσιοποίησε τα UFO του ή/και τις παρατηρήσεις εξωγήινων.

Σύμφωνα με τον Collier, συνέβη το 1989 ενώ βρισκόταν σε άγνωστη τοποθεσία σε χωράφι με καλαμπόκι. Ήταν κουρασμένος και αποκοιμήθηκε, και όταν ξύπνησε, βρέθηκε σε ένα εξωγήινο σκαφος. Ήταν ξαπλωμένος στο τραπέζι. "Καθώς ξάπλωνα σε εκείνο το τραπέζι...υπήρχε ένας πολύ ψηλός "άνδρας" κοντά, πάνω από 2 μέτρα ύψος, με γαλάζιο δέρμα και σωματικά ήταν τέλειος.

Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι κατάλαβα αμέσως ποιοι ήταν αυτοί οι άνθρωποι , και ότι δεν φοβήθηκα τίποτα, αλλά αντιθέτως τους ερωτεύτηκα αμέσως». Έζησε εκεί σχεδόν τρεις μήνες και λέει ότι σε αυτό το πλοίο βρίσκονταν οι λεγόμενοι Ανδρομέδιοι , κάτοικοι του γαλαξία της Ανδρομέδας.

Αυτός ο γαλαξίας απέχει 740-830 kiloparsec από τον Γαλαξία μας. «Στους τρεις αυτούς μήνες είχα την ευκαιρία να μάθω για την κοινωνία τους και να τους παρατηρήσω, και επίσης ήμουν λίγο σαν ψάρι σε ενυδρείο, γιατί πολλοί από αυτούς με παρατηρούσαν και άκουγαν τις σκέψεις μου,δίδαξαν στα παιδιά τους πληροφορίες για τον κόσμο μας», λέει ο Collier.

Σύμφωνα με τον Collier, το σκαφος τους ήταν πραγματικά τεράστιο, περίπου 800 μίλια σε διάμετρο. Ταυτόχρονα, «διασταυρώθηκε σε διαφορετικές διαστάσεις». Ο Κόλερ δυσκολεύτηκε να εξηγήσει τι σήμαινε αυτό: "Το εξωτερικό του φυσικού πλοίου εκτεινόταν για 800 μίλια, και αυτό οφειλόταν στους φυσικούς νόμους της διάστασης στην οποία βρίσκεται. Μέσα σε αυτό, άλλοι φυσικοί νόμοι ίσχυαν ... τη στιγμή που ξεπεράσατε το κατώφλι του, βρέθηκες σε άλλη διάσταση και το φυσικό του κέλυφος έχει υποστεί αλλαγές. Μου έδωσαν μια ζώνη που έπρεπε να φορέσω που συγκρατούσε τα άτομα, τα μόρια και τα κύτταρα μου μαζί - κυριολεκτικά σχημάτιζε ένα κουκούλι γύρω μου, αλλά μπορούσα να τα αγγίξω και να με αγγίξουν.

Μία από τις μέρες τους ισοδυναμούσε με 31 ημέρες στον κόσμο μας. Έτσι νόμιζαν ότι δεν ήμουν καλά γιατί έπρεπε να κοιμάμαι τακτικά». Βασικά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο πλοίο, ο Collier επικοινώνησε μόνο με δύο εξωγήινους των οποίων το δέρμα ήταν μπλε.

Τα ονόματά τους ήταν Vissey και Moroanei και είπαν στον Collier ότι το Σύμπαν δημιουργήθηκε πριν από 21 δισεκατομμύρια χρόνια και φιλοξενούσε περίπου 135 δισεκατομμύρια ανθρωποειδή πλάσματα. "Ο λόγος που με πήγαν να επισκεφτώ ήταν επειδή η οικογένειά μου είναι γενετικά παρόμοια με αυτούς. Είπαν ότι πριν από 62 χιλιάδες χρόνια ήμουν εδώ ως μέρος μιας αποστολής.

Στη συνέχεια προσπάθησα να διαλύσω μια διαμάχη μεταξύ δύο άλλων φυλών και σκοτώθηκα. μετά από την οποία μετενσαρκώθηκα στη Γη». Ο Collier λέει ότι οι Ανδρομεδοί ζουν ασυνήθιστα πολύ και ότι ο Vissey ήταν 43.000 ετών και ο Moroaneus περίπου 1.700 ετών. Κάποια στιγμή, ένα μικρό μεταλλικό αντικείμενο τοποθετήθηκε στο κεφάλι του, μετά από το οποίο άρχισαν να εμφανίζονται διάφορες σκηνές από τις προηγούμενες ζωές του στις οθόνες στους τοίχους του πλοίου.

«Αν αυτή είναι η αληθινή φύση του σύμπαντός μας και πώς λειτουργεί, τότε πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε περισσότερα γιατί είμαστε επίσης συνδεδεμένοι με αυτή τη διαδικασία στα περισσότερα επίπεδα, αν όχι σε όλα», λέει ο Collier. Ο Collier μίλησε λεπτομερώς για αυτήν την υπόθεση σε ένα συνέδριο στην Ιαπωνία το 2007.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications