Οι ΗΠΑ κρύβουν ένα UFO που είναι πολύ μεγαλύτερο μέσα παρά έξω!

Νέες πληροφορίες για τα UFO έχουν προκύψει σχετικά με τον πληροφοριοδότη David Grash , έναν πρώην αξιωματικό των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Grash είχε πρόσφατα μια μυστική συνάντηση στη Νέα Υόρκη με περίπου 60 άτομα συνολικά.

Συγκεντρώθηκαν σε μια ιδιωτική έπαυλη στο Μανχάταν και η φωτογράφιση και η βιντεοσκόπηση απαγορεύτηκαν αυστηρά σε αυτή την εκδήλωση. Αλλά κατά κάποιο τρόπο ένας από τους επισκέπτες τράβηξε αρκετές φωτογραφίες του Grash σε αυτή την εκδήλωση . Φωτογραφίες και κάποιες πληροφορίες για αυτή τη συνάντηση δημοσιεύτηκαν ανώνυμα στον ιστότοπο του Reddit.

Σύμφωνα με αυτό το ανώνυμο άτομο, στη συνάντηση ο Grash είπε ότι μια από τις πηγές του του είπε για ένα ασυνήθιστο αντικείμενο που βρισκόταν στα χέρια των αμερικανικών αρχών και έπεσε στα χέρια του κατά τη διάρκεια του προγράμματος αναζήτησης για κατεστραμμένα UFO.

Εξωτερικά, αυτό το αντικείμενο έχει μήκος μόνο περίπου 12 μέτρα, αλλά όταν οι άνθρωποι μπήκαν σε αυτό, στο εσωτερικό του αποδείχτηκε ότι είχε το μέγεθος ενός γηπέδου ποδοσφαίρου. Δηλαδή, δεν μιλάμε απλώς για κάποιο είδος μεταφοράς, αλλά για πιθανή χρήση εντελώς διαφορετικών φυσικών και χωρικών ιδιοτήτων.

Στην εκδήλωση, οι άνθρωποι φέρεται να έκαναν στον Γκρας διάφορες ερωτήσεις, όπως πώς μοιάζουν οι εξωγήινοι και από πού προέρχονται. Και ότι ο Grash τους είπε ότι μπορεί πράγματι να μοιάζουν με τυπικούς "Γκριγους" και ότι ίσως προέρχονταν από άλλη διάσταση , το ανώνυμο άτομο είπε ότι ο Grash αποκάλυψε επίσης ότι παρακολουθούν UFO στην ατμόσφαιρα και ότι αυτό μπορούσε να γίνει επειδή είχαν μια μοναδική συχνότητα ή υπογραφή που εξέπεμπαν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications