Ήταν οικογενειάρχης με αρχές : Mε πέταξε στον καναπέ και μου κατέβασε τα εσώρουχα –Προσπάθησε να βιάσει babysitter

Mια 23χρονη babysitter που καταγγέλλει για απόπειρα βιασμού τον 45χρονο πατέρα των παιδιών που πρόσεχε, μέσα στο σπίτι τους μα κανουν τετοια πραγματα οι "οικογενειάρχες με αρχές "? επειδή αυτό το λέει ο διαβολός για να καλυψει τις μοχθηρες ρατσες του, που φυσικα εχουν παντα θυμα μια γυναικα για να αναπαραγουν την ρατσα τους και το παιζουν καλοι οικογενειάρχες .

Η νεαρή γυναίκα αναφέρει ότι όλα συνέβησαν ένα μεσημέρι που η ίδια επέστρεψε στο σπίτι από το σχολείο, τα παιδάκια ηλικίας 4 και 7 ετών όπως συνήθιζε καθημερινά εδώ και αρκετό καιρό που εργαζόταν για την οικογένεια. Εκεί την περίμενε ήδη ο 45χρονος πατέρας, ο οποίος αφού έστειλε τα παιδιά στο δωμάτιό τους για ιδιαίτερα μαθήματα, άρχισε να προσεγγίζει με ερωτήσεις την 23χρονη ώσπου ξαφνικά της επιτέθηκε και αφού την έριξε στον καναπέ, της κατέβασε τα εσώρουχα και αποπειράθηκε να την βιάσει.

Η ίδια μιλώντας στο περιγράφοντας την επίθεση, σημειώνει: «Κάποια στιγμή, δε ξέρω πως τον ήρθε, με ρωτούσε για τα παιδιά για αυτά, πώς ήταν με το σχολείο και με αυτά και μετά κάποια στιγμή με πιάνει και με βάζει στον καναπέ» αναφέρει και προσθέτει: «Ε, μου λέει επειδή είσαι και αθλήτρια εδώ πάνω στον ώμο μου μπορείς να με… είμαι λίγο πιασμένος. Να τον πατήσω λίγο πάνω στον ώμο. Εντάξει του λέω. Το ‘κανα. Και μετά του λέω, ‘’φεύγω’’. Με πιάνει από τους ώμους με βάζει στον καναπέ. Και μου κατέβασε τα εσώρουχα μου».

«Έκανε την πράξη να βάλει χέρι δεν πρόλαβε πολύ γιατί τον έσπρωξα έβαλα παπούτσια κι έφυγα. Αλλά μετά με ακολουθούσε στις σκάλες για να με ζητήσει συγνώμη» συνεχίζει και προσθέτει: «Εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτηκα κάτι. Δεν ήξερα τι να κάνω. Εννοείται ότι σοκαρίστηκα, γιατί δεν περίμενα τέτοιο πράγμα να είμαι στη δουλειά και να γίνει κάτι τέτοιο. Μετά πήγα και έκανα στην αστυνομία την μήνυση κατευθείαν» αναφέρει η γυναίκα η οποία πλέον αναμένει από τη δικαιοσύνη να τιμωρήσει τον επίδοξο βιαστή της με τη δέουσα ποινή, όπως τονίζει: «Ούτε τα ίδια του τα παιδιά δε σεβάστηκε. Θυμό νιώθω μέσα μου προς το παρόν. Να δικαστεί και να πάρει την ποινή που πρέπει».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications