Μυστική σήραγγα σε συναγωγή στη Νέα Υόρκη οδηγεί σε συμπλοκή  με την αστυνομία (βίντεο)

Ρε τους φασιστες νεοναζι αστυνομικους δεν το έχαψαν οτι ειναι θεωρίες συνομώσιας αυτά :

Στη συναγωγή Τσαμπάντ-Λούμπαβιτς στη Νέα Υόρκη σημειώθηκαν επεισόδια, μετά την προσπάθεια της αστυνομίας να σφραγίσει μια μυστική σήραγγα που βρέθηκε στην αίθουσα προσευχής.Συγκεκριμένα, ομάδα Εβραίων Χασιδιστών συνελήφθησαν για τη σήραγγα που σκάφτηκε κρυφά στην πλευρά της συναγωγής στο Μπρούκλιν, προκαλώντας καυγά μεταξύ της αστυνομίας και εκείνων που προσπάθησαν να υπερασπιστούν το αυτοσχέδιο πέρασμα.

Εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος δήλωσε ότι οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο κτίριο το απόγευμα της Δευτέρας για να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που καταπατούσε και κατέστρεφε έναν τοίχο.

Βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείχνει ιουδαιους να εξεγείρονται και να προκαλούν ζημιές στη συναγωγή, να γκρεμίζουν την ξύλινη επένδυση και να πετούν παγκάκια προσευχής στους αστυνομικούς

Δεν ήταν σαφές γιατί είχε σκαφτεί η σήραγγα, αλλά σύμφωνα με αναφορές, οι εργασίες έγιναν τα τελευταία δύο χρόνια. Πλάνα από το εσωτερικό της σήραγγας έδειξαν ότι οδηγούσε σε ένα εγκαταλελειμμένο και καλα ενω οι ιδιοι γραφουν οτι οι εργασίες έγιναν τα τελευταία δύο χρόνια, mikveh (τελετουργικό λουτρό) γράφουν, αφου δεν βρηκαν τιποτα αλλο παλι καλα, ή βρηκαν και δεν το λένε? .

Σύμφωνα με την αστυνομία, 10 άτομα συνελήφθησαν για εγκληματική βλάβη και εγκληματική καταπάτηση και ένα για παρεμπόδιση της δημόσιας διοίκησης, και η συναγωγή έκλεισε μεχρι νεωτέρας .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications