Ζήλεψαν τους «κακούς Γερμανούς »  Με τα τρακτέρ μπήκαν στο κέντρο των Ιωαννίνων οι αγρότες

Που επιβάλουν μέτρα στην Ελλάδα όπως έλεγαν απο το 2010 (και στην Γερμανια ποιοι τα επιβαλουν μαζι με ορδες λαθρο οι νεοέλληνες να φανταστουμε? ) που το 40 ηθελαν να κατακτήσουν την Ελλάδα οπως λεει το ποπολο και σκοτωσαν χιλιαδες γιαουριδες και εσφαζαν εγκυους γυναικες όπως λέει το αφήγημα του διαβολου μαζι με το ποπολο της απο εδώ πλέυρας και αν εψαχνε εστω μια αποδειξη για αυτα που λέει χωρις ιχνος δικαιου θα εβρικε τα ακριβως αντιθετα ειδικα πριν βαλουν χερι και στο ιντερνετ οι διαβολοι πριν το 2017, οπως αποκοματα εφημεριδων της εποχης που έγραφαν πως τα φιλαρακια τους οι σατανο-κομμουνιστες και οχι οι κακοι ναζι εσφαζαν μεχρι και εγκυους με ονοματα Διευθύνσεις και λεπτομεριες των σφαγων και οχι τα αοριστα παραμυθια του διαβολου με φωτο και απο ταινιες ως αληθινες

Μονο από αυτα που λενε και πιστευουν ορδές Νεοέλληνες ειδικα σε τετοια θέματα (που βλεπεις και την ψυχοσυνθεση τους) αμέσως βλέπεις οτι οχι μονο δεν έχουν ίχνος δικαιου αλλα υποστηριζουν με λυσσα ότι τους λέει ο διαβολος σαν δαιμονισμενοι ενω ενας φυσιολογικος ανθρωπος θα ελεγε δεν ξερω ή θα εψαχνε τι λεει και η αλλη πλέυρα, ειναι σαν πάει ο θυτης στο δικαστήριο και να κατηγορεί το θυμα του ως δολοφονο και τερας χωρις καμια αποδειξη και το δικαστήριο μαζι με το ποπολο εκει να βγαζει ένοχο το θυμα χωρις καν να ακουσει τι εχει να πει, ετσι το εκανε ο οχλός δουλος του Γιαχβε εις στους αιωνας των αιωνων (αφου εδω ειναι φυλακισμενος και ζει ξανα και ξανα ακριβως απειδη δεν ειναι δικαιος ) ακομα και οταν πατρευονται μεταξυ τους το λενε "παντρευεται ο δουλος του θεου ταδε την δουλη του θεου ταδε"...... και αυτο θεωριες συνομωσιας ειναι γυριστε πλευρο...

Όσο περνάνε οι ώρες τόσο αυξάνονται οι κινητοποιήσεις των Ελλήνων αγροτών, που έχουν φτάσει σε σημείο απόγνωσης και δεν μπορούν να επιβιώσουν (πηραν εντολη απο καμια αναρχο-κομμουνιστικη οργανωση για το δικαιου του εργατη και καλα για να μαζευουν χρησιμους ηλιθιους και να μετατρεπουν σε αναρχο-μιασματα?) στο μεταξυ μετα θα πατανε like σε εγκυρες πηγες των ελληνοφωνων .

Διαμαρτυρία πραγματοποίησαν απόψε οι αγρότες των Ιωαννίνων, της Άρτας, της Θεσπρωτίας και της Πρέβεζας στην έδρα της Περιφέρειας Ηπείρου.

Αγρότες και κτηνοτρόφοι με τρακτέρ και αγροτικά έκαναν αρχικά προσυγκεντρώσεις στις εισόδους της πόλης των Ιωαννίνων και στην συνέχεια προχώρησαν σε μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο.

Από τα βασικά τους αιτήματα είναι η μείωση του κόστους παραγωγής με επιβολή πλαφόν στα 7 λεπτά ανα Kwh για το αγροτικό ρεύμα, καθώς και οι κατώτατες εγγυημένες τιμές, οι οποίες θα ανταποκρίνονται στο κόστος και θα διασφαλίζουν εισόδημα επιβίωσης, αχαχαχα τωρα που πηραν και την ΔΕΗ θα δειτε τι εστι βερικοκο μαυρα χρονια σας περιμενουν αλλα 300 ετή δηλαδη αλλες 2-3 ζωες εχετε ακομα για να γινεται ανθρωποι με λογικη και δικαιοι , (εδω δεν εγιναν σε τοσες προηγουμενες ζωες τους που ησαν και πιο αγνες οι εποχες θα γινουν τωρα?), τι ειναι μπροστα στους 2 αιωνες σκοταδισμου μεχρι το 1830 τα 300 ετη? τιποτα, μεχρι τοτε μην ξεχαστε να πατατε like σε εγκυρες πηγες τους (ωστε να βλεπουν οτι ειστε προβατα) και μετα να βγαινετε στους δρομους .

Παράλληλα, τόνισαν πως ο αγώνας τους θα συνεχιστεί και θα κλιμακωθεί, ακόμη και με κλείσιμο του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Που ηταν ολοι αυτοι οταν ελεγαν για φασιστες ναζι και έκαναν νοθειες στις εκλογές για να βγαλουν ξανα "δημοκρατικά" εκεινο το βοδι που στελνουν στο Νταφος για να νομιζει οτι ειναι σπουδαιος και για να παρει εντολές απο ιουδαιους μεσω της τραβεστη που εχουν για προεδρο και που δεν εχει ψηφίσει κανενας? δημοκρατια δεν θελανε? αυτή ειναι η δημοκρατια που καυχιουνται κιολας πως ειναι ελληνική ενω ουτε η ιδια ειναι ουτε ποτε ησαν Ελληνική αφου υπηρχε μονο στας αρχαια πολης κρατος της Αθηνας και δολοφονησε ολους τους μυστες (με την βοηθεια του οχλου ως συνηθως), και οχι σε ολο τον ελλαδικο χωρο, τωρα πως το ελληνας Ιταλος Ισπανος κτλ εγινε γενος για το ποπολο ειναι αλλο θεμα .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications