H  χαμηλή  αντίληψη και εκτός πραγματικότητας του μέσου Νεοέλληνα : Κανένα παιδί δεν γεννιέται εγκληματίας

Η εικόνα που έχει ο μέσος Νεοέλληνας για τον ίδιο το κόσμο που ζει εκτός ότι ειναι πολύ μικρή ειναι και εντελώς εκτός πραγματικότητας , δεν φτάνει που δεν ξέρουν ούτε καταλαβαίνουν την τύφλα τους, παπαγαλιζουν στα πάντα κιόλας ότι τους έχουν μάθει , και αντιδρούν σε ότι τους έχουν μάθει δηλαδή αντιδρούν με βάση τα παραμυθία που έχουν μάθει αφού οι ίδιοι ειναι ανίκανοι να δουν την πραγματικότητα

Και το γελοίο ειναι πως αυτοι οι Νεοέλληνες μηδαμινής αντίληψης νομιζουν οτι ειναι και απόγονοι των αρχαιων μυστών σαν κατι κακομαθημένα πλουσιόπαιδα που ενώ δεν εχουν κανει τίποτα στην ζωή τους ούτε έχουν δουλέψει λενε ξέρεις ποιος ειμαι εγω ρε? ετσι και ορδες Νεοέλληνες νομιζουν ότι ειναι απόγονοι του Πλάτωνα άσχετα που κανουν γάργαρα πως οι αρχαίοι μύστες ειχαν φυλετικά θεϊκή καταγωγή και δεν ήσαν σαν τους θνητούς, (αυτα ειναι ναζιστικά για ορδες νεοελληνες ενω με τα ιουδαιο-κομμουνιστικα δεν εχουν προβλημα ) ετσι λοιπόν ένας Νεοέλληνας εξ αυτών σε μια έγκυρη πηγή τους παπαγαλίζει με μένος πως για τις ορδες αγρίμια φταιει το σπίτι και το σχολείο ειναι τοσο στόκος που δεν εξηγεί πως ακριβώς φταιει το σχολείο? δηλαδή παλιό που δεν πηγαίναν καν σχολείο γιατι δεν βγήκαν όλοι αγρίμια , και για το σπίτι λεει πως ειναι απο διαλυμένες οικογένειες ενώ οι μοχθηροί ειναι απο πλούσιες οικογένειες .

Μερικά που γραφει αυτο το δίποδο σε μια εγκυρη πηγή τους ,βάζοντας τέτοιας ρατσας Νεοέλληνες σε έγκυρες πήγες ξέρεις οτι θα παπαγαλιζουν τα παραμυθία σου στα πάντα,και βοηθούν στην αποβλάκωση των μαζών για αυτο δεν εχουμε δει ουτε εναν του original ευρωπαικου γενους σε εγκυρη πηγη τους εκτος απο γυναικες που ειναι με τετοιες ρατσες επειδη της εξαπατουν ευκολα και απο αυτες βγαινουν τα αγριμια οι παιδεραστες κτλ αφου πανε και κανουν μουλικα με αυτους:

Η κατάσταση είναι «εκτός ελέγχου». Και, προφανώς, δεν ξεκινάει στις γειτονιές, αλλά η πληγή ανοίγει εντός της οικογένειας, συνεχίζεται στο σχολείο και καταλήγει δίχως καμία προοπτική επούλωσης στο δρόμο. Οικογένειες είτε διαλυμένες είτε αδιάφορες ή στη λογική «παρκάρω το παιδί σε κάποιο σχολείο και δεν νοιώθω καμία ευθύνη».

Αυτοί οι γονείς φέρουν τη μεγαλύτερη ευθύνη και είναι εκείνοι που πρέπει να συλλαμβάνονται και να λογοδοτούν για άθλιες συμπεριφορές ανήλικων παιδιών.

Το δράμα συνεχίζεται στα σχολεία. Το μπούλινγκ έχει πάρει μορφή χιονοστιβάδας και δεν κάνει διάκριση. Εκεί «ανδρώνονται» γενιές που θεωρούν ότι η σωματική βία, η απειλή, ο ξυλοδαρμός αποτελούν έκφραση ανωτερότητας. Οι εκπαιδευτικοί πολλές φορές είναι αδύναμοι να αντιδράσουν, κάποιοι φοβούνται, κάποιοι αδιαφορούν. Το κράτος, ως συνήθως, απουσιάζει.

Και όλο αυτό το ποτάμι αναπτυσσόμενης παραβατικότητας έρχεται να βρει πεδίο δράσης στους δρόμους, στα μαγαζιά, στα γήπεδα, παντού. Συνειδητοποιήστε ότι μιλάμε για 15χρονα παιδιά. Τα οποία βρίσκονται σε ηλικία που διαμορφώνουν χαρακτήρα. Κι όμως στην ουσία είναι παρατημένα. Κανένα παιδί δεν γεννιέται «εγκληματίας». Ούτε στα μαιευτήρια… μοιράζουν παραβατικότητα με το κουτάλι. Για ό,τι συμβαίνει σε παιδιά ευθύνονται οι γονείς, το σχολείο, η κοινωνία. Εμείς, δηλαδή. Ολοι μας.

Αντί λοιπόν να ασχολούμαστε… στατιστικά, ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε ουσιαστικά. Καθένας από την πλευρά του. Ως γονιός, ως επαγγελματίας, αλλά πάνω απ’ όλα ως κράτος.Το έχει πει, άλλωστε, σοφά ο Σαββόπουλος: Πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά…

Kαι εδώ τελειώνει ο νεοέλληνας αμφίβολου ράτσας, ο τυπος δεν έχει καμιά αντίληψη για του τι γίνεται και το Κανένα παιδί δεν γεννιέται εγκληματίας οχι μονο ειναι λάθος αλλα αυτο ακριβώς ειναι το πρόβλημα οχι μονο γεννιέται εγκληματίας αλλα και μοχθηρός κτλ κτλ ανάλογα τι ρατσας ειναι και τι πνεύμα εχει και με ποιον το εκανε η μανα του, άσχετα πως θα μεγαλώσει, και το γεγονος που γεμησε ο τοπος παιδαιραστες (και οχι μονο) πως το εξηγει? αυτο δεν του το εμαθαν μαλλον , φυσικά ουδείς απο τέτοιους Νεοέλληνες έχει προσέξει για παράδειγμα πως οι άναρχο-συμμορίτες ειναι ίδιας ρατσας με τους μουσουλμανους που εκτος οτι παντρευονται παιδια ετσι και τους δογματιζεις σε σφάζουν επειδη ετσι ειναι η ρατσα τους (και οχι επειδη ετσι μεγαλωσαν) και απο οσο ξερουμε πολλοι νεοελληνες ανηκουν σε αυτη την σημιτικη ρατσα ηδη απο την εποχη της τουρκοκρατιας που αντι για το ισλαμ και τον Μωαμεθ προσκυνουν αλλους της ιδιας φυλης με τον Μωαμεθ βλεπε Βελουχιωτή Μαρξ, και για θρησκεια εχουν τον ιουδαιο-κομμουνισμο αντι το ιουδαιο-ισλαμ, αυτο οπως και πολλά αλλα το είδαμε και με την βοηθεια του ίντερνετ εξ αρχής (ενώ πριν ηταν δύσκολο να το δεις σε μεγαλη κλίμακα )

Οταν ορδές εχουν ίντερνετ πάνω απο 10 έτη και οχι μονο δεν βλέπουν τίποτα αλλα έγιναν και χειρότεροι, και βγαινει ο καθε ουγκανος νεοελληνας και σου λεει για "καθαρο ελληνικο dna" και ποιοι του λενε αυτη την μοχθηρη παπατσα? μα φυσικα οι ελληνοφωνες κομμουνιστο-σημιτικες ρατσες μαλιστα ενας εξ αυτων γραφει και βιβλία, και αυτη η σημιτοφατσα που το παιζει πατριωτης εμφανιζεται σε αριστερο-κομμουνιστικη σελιδα και το μονο που κανει ειναι προπαγανδα στα παντά η οποια πιανει στους ηλιθιους , και ειναι τοσο στοκοι και δογματικα ελληνες ορδες που το πιστευουν και αν κοιταξουν γυρω τους εκτος απο τον αχταρμα απο διαφορετικες φυλες ζητημα ειναι να βρουν κανεναν που να ανηκει στο λευκο γενος, απο εκει και περα τι να λεμε οταν κανουν δεδομενα οτι τους λενε οι ελληνοφωνες σημιτικες ρατσες ενω δεν εχουν καν λογικη? .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications