Δεν την γλυτώνει τη φυλακή ο Φάουτσι σύμφωνα με τον γερουσιαστή Rand Paul

Δεν την γλυτώνει τη φυλακή ο Φάουτσι, στην οποία θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του σύμφωνα με τον γερουσιαστή Rand Paul… Ο οποίος γερουσιαστής έχει τα στοιχεία που διασφαλίζουν ότι ο Δρ Άντονι Φάουτσι θα περάσει τις υπόλοιπες μέρες του πίσω από τα κάγκελα, αφού απέκρυψε τον ρόλο του στη χρηματοδότηση του εργαστηρίου στη Γουχάν της Κίνας και είπε ψέματα για αυτό κατά τη διάρκεια ακροάσεων.

«Από την αρχή, ο Anthony Fauci ήξερε ότι συμμετείχε στη χρηματοδότηση αυτού του εργαστηρίου και έκανε ό,τι ήταν δυνατό. Και αυτό είναι απλωμένο σε όλη την κυβέρνησή μας. Οκτώ διαφορετικές υπηρεσίες στην κυβέρνησή μας καλύπτουν την υποστήριξή τους σε αυτό το εργαστήριο στη Γουχάν», δήλωσε ο Paul.

Ο Paul υποστήριξε περαιτέρω ότι, παρά την ομόφωνη απόφαση του Κογκρέσου να αποχαρακτηρίσει σχετικές πληροφορίες, εξακολουθούν να του αποκρύπτονται μη διαβαθμισμένα δεδομένα. Και αυτή η κατηγορία από τον γερουσιαστή κτυπάει και αλλού όπως καταλαβαίνετε και φτάνει μέχρι και το FBI…

Ίσως το πιο εκρηκτικό μέρος των παρατηρήσεών του επικεντρώθηκε στη μαρτυρία του Fauci. «Έχουμε αποδείξεις, ναι, ότι ήταν ανέντιμοι, ότι ο Άντονι Φάουτσι είπε ψέματα σε ακροάσεις με μένα, κάτι που είναι κακούργημα, τιμωρούμενο έως και πέντε χρόνια. Τώρα έχουμε email τα οποία δείχνουν πως ήξερε ότι ήταν κέρδος λειτουργίας, ότι ο ιός φαινόταν χειραγωγημένος και ότι ανησυχούσε ότι προερχόταν από το εργαστήριο της Γουχάν», είπε ο Paul, υποδεικνύοντας ότι το βάρος των αποδείξεων εναντίον του Fauci σημαίνει ότι θα φροντίσει να περάσει «το υπόλοιπο της ζωής του» στη φυλακή.

Επιπλέον, ο Paul εξέφρασε ανησυχίες σχετικά με την επίβλεψη τέτοιων πειραμάτων. Επέκρινε την προφανή παράλειψη της χρηματοδότησης του εργαστηρίου της Γουχάν από την αρμοδιότητα της επιτροπής ασφάλειας. Να κι η επιτροπή ασφαλείας των ΗΠΑ στο στόχαστρο…

«Γνωρίζουμε επίσης ότι υπήρχε μια επιτροπή ασφάλειας που έπρεπε να το είχε εξετάσει. Και ξέρουμε ότι ο Άντονι Φάουτσι πήγε γύρω από την επιτροπή ασφάλειας. Η επιτροπή ασφάλειας που δημιουργήθηκε για να βεβαιωθεί ότι αυτό δεν θα συμβεί ποτέ δεν είδε τη χρηματοδότηση της Γουχάν επειδή ο Άντονι Φάουτσι επέτρεψε τη χρηματοδότηση να πάει γύρω από την επιτροπή ασφάλειας».

Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής εξήγησε: «Αυτή είναι η στιγμή που μόλις αρχίζουν να εξετάζουν την πανδημία. Και σε αυτό το email, βασικά λέει, «Ναι, είμαστε ύποπτοι ότι αυτός θα μπορούσε να είναι ένας ιός που έχει υποστεί χειραγώγηση, επειδή προήλθε από ένα εργαστήριο στη Γουχάν, όπου κερδίζουν έρευνα λειτουργίας, και περιγράφει την έρευνα».

Συνέχισε λέγοντας ότι υπήρξε «ανταλλαγή email μεταξύ του Anthony Fauci και μισής ντουζίνας από εξέχοντες διεθνείς ιολόγους, και αυτά τα email πηγαίνουν πέρα δώθε… Αυτοί οι ιολόγοι από όλο τον κόσμο λένε, εξετάζουν τη γενετική αλληλουχία του COVID , και διαπιστώνουν ότι υπάρχουν μερικά εντυπωσιακά και ασυνήθιστα χαρακτηριστικά του που το κάνουν να μοιάζει σαν να έχει χειραγωγηθεί στο εργαστήριο».

Ο Ρεπουμπλικανός από το Κεντάκι είπε στο Breitbart ότι ο Δρ Fauci και οι φίλοι του είχαν τότε ένα τηλεφώνημα την 1η Φεβρουαρίου 2020, για να συζητήσουν περαιτέρω αυτό το θέμα. Στη συνέχεια, ο Fauci συνόψισε αυτό το τηλεφώνημα σε ένα email που αργότερα «λήφθηκε μέσω του νόμου περί ελευθερίας της πληροφορίας (FOIA) και μέσω της εμπλοκής του Σώματος μέσω της απειλής κλήτευσης».

Στο ίδιο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο Δρ Fauci “περιγράφει την ανησυχία όλων αυτών των ιολόγων, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου – δεν είναι ιολόγος, αλλά έχει επίσης ανησυχίες και ανησυχεί ότι φαίνεται σαν να έχει χειραγωγηθεί”, είπε ο Γερουσιαστής .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications