Mήνυση στην συμμορία που επιβάλλει το ηλεκτρικό αυτοκίνητο από «ιδεολογία» και όχι λόγω αποδεδειγμένων γεγονότων

Η γνωστή συμμορια μισανθρωπων που φτιαχνεί "ανεξαρτητους οργανισμους" για να επιβαλει τα πάντα, θα απαγορεύσει στους κατασκευαστές αυτοκινήτων να πωλούν καινούργια αυτοκίνητα που δεν έχουν 100% μηδενικές εκπομπές ρύπων από το 2035. Αυτό οδήγησε μια γερμανική εταιρεία να προσφύγει στα δικαστήρια επειδή ειναι παράνομο μέτρο.

Αν και η απαγόρευση πώλησης νέων αυτοκινήτων με κινητήρες εσωτερικής καύσης έχει εγκριθεί εδώ και μήνες η Lühmann Gruppe έχει καταθέσει μήνυση.

Η επιβολή του ηλεκτρικού αυτοκινήτου είναι ιδεολογία, όχι ανάγκη
Η προαναφερθείσα γερμανική εταιρεία ειδικεύεται στα συνθετικά καύσιμα, τα οποία σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ένωση μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πώληση νέων αυτοκινήτων εσωτερικής καύσης αρκεί να πιστοποιούν 100% ουδέτερες εκπομπές άνθρακα σε όλο τον κύκλο ζωής τους.

Κάτι που ο Ralf Diemer, γενικού διευθυντή του βιομηχανικού ομίλου eFuel Alliance, «είναι σχεδόν αδύνατο» και σημαίνει ότι, στην πράξη, η μόνη δυνατότητα πώλησης ενός νέου αυτοκινήτου από το 2035 στην Ευρώπη είναι να είναι 100% μηδενικές εκπομπές. Δηλαδή ηλεκτρικό.

Όλα αυτά οδηγούν τον Lorenz Keine, διευθυντή της Lühmann Gruppe, να θεωρεί ότι η επιβολή της μασονικης Ευρωπαϊκής Ένωσης βασίζεται στην «ιδεολογία, όχι σε γεγονότα» και λένε στους τουρκομογγολους και σαουδαραβες νεολληνες μηδαμινής νοημοσύνης αλλα με μπόλικη μοχθηρότητα που ειναι και μεγαλύτερο ποσοστό, ωστε αυτοι να κανουν πλυση εγκεφαλου και στους αλλους, πως η Γερμανια κανει κουμαντο στην λεγωμενη Ευρωπαϊκή Ένωση .

Ηλεκτρονικά με ελάχιστο μέλλον και μπαταριες καθε 1-2 χρονια που θα κοστιζουν οσο κανουν τα μπαταριοκινητα αυτοκινητά
Η Wissing υποστηρίζει τη διατήρηση της τεχνολογικής ουδετερότητας ώστε να μην εξαρτάται αποκλειστικά από την ηλεκτροδότηση. Στόχο ήταν να πείσει περισσότερες χώρες να δημιουργήσουν εγκαταστάσεις για την παραγωγή συνθετικών καυσίμων. Η μήνυση που υπέβαλε η Lühmann Gruppe δεν είναι η πρώτη του είδους της, καθώς η Πολωνία ανακοίνωσε ότι θα κάνει το ίδιο τον περασμένο Ιούνιο. Εδω δεν εχεις ουδετερότητα ουτε στο ιντερνετ , οποιος δεν λεει τα ιδια με τους ελληνοφωνους ωστε να αποδειξει οτι ειναι goim δεν θα έχει κοσμο απο google και facebook !

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications