Μη δικιά τους δημοσιογράφος, Efrat Fenigson, αναρωτιέται τι συνέβη και το Ισραήλ πιάστηκε στον… ύπνο!
αφ

Η Fenigson ισχυρίζεται πως υπηρέτησε στην υπηρεσία πληροφοριών των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF): «Είναι αδύνατο το Ισραήλ να μην ήξερε τι επρόκειτο να συμβεί» (αυτά γινονται οταν εχουν μαζεψει μη δικες τους φυλές στο Ισραήλ )

Και σημειώνει μεταξύ άλλων για την ξαφνικά εισβολή της Χαμάς το Σάββατο:

«Πριν από ένα χρόνο, έγινε μια στρατιωτική επιχείρηση στη Γάζα για την προετοιμασία τέτοιων γεγονότων και, εξακολουθεί να υπάρχει εκπαίδευση για τέτοιου είδους σενάρια. Αυτό εγείρει σοβαρά ερωτήματα για εμένα ούτως ή άλλως, σχετικά με την υπηρεσία πληροφοριών του Ισραήλ.

Τι συνέβη; Πριν από δύο χρόνια, υπήρχε μια επιτυχημένη ανάπτυξη των υπογείων φραγμάτων με αισθητήρες, ώστε να ειδοποιούν ακριβώς αυτού του είδους τις τρομοκρατικές παραβιάσεις.

Το Ισραήλ έχει ένα από τους πιο προηγμένους και υψηλής τεχνολογίας στρατούς ξηράς. Πως γίνεται να υπήρχε μηδενική ανταπόκριση στα σύνορα και τον φράχτη. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό.

Προσωπικά, υπηρέτησα στο “IDF” πριν από 25 χρόνια, -στις δυνάμεις πληροφοριών. Δεν υπήρχε περίπτωση, -κατά την άποψή μου, το Ισραήλ να μην γνώριζε το τι έρχεται! Μια γάτα που κινείται δίπλα στον φράχτη, πυροδοτεί όλες τις δυνάμεις. Οπότε αυτό; Τι συνέβη με τον πιο ισχυρό στρατό του κόσμου; Πως έγινε τα συνοριακά περάσματα να ήταν ορθάνοιχτα;

Κάτι δεν πάει καλά εδώ, κάτι είναι πολύ περίεργο. Αυτή η αλυσίδα γεγονότων είναι πολύ ασυνήθιστη και, όχι χαρακτηριστικό των συστημάτων της Ισραηλινής Άμυνας! Για εμένα, αυτή η αιφνιδιαστική επίθεση φαίνεται να είναι προγραμματισμένη επιχείρηση σε όλα τα μέτωπα».

Μια προγραμματισμένη επίθεση λοιπόν είχαμε που όλα τα ΜΜΕ τους προβάλουν ένα Ισραήλ – θύμα αυτού του πολέμου … όπως κάνουν επι 80 ετή σε αλλο πόλεμο που τα ψεματα τους τα λένε μέχρι και στα σχολεία και ορδές τα έχουν ως δέδομενα και κανουν και επιθεση αν δες λες το μασικο αφηγημα που στην Ελλαδα το λενε μέχρι και δήθεν πατριωτικες σελιδες αυτες που δεν ενοχλουν οι ελληνοφωνοι επειδη ειναι χρήσιμοι ηλιθιοι :

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications