Όποιος πουλάει λάδι χωρίς φόρο 50% στους ελληνόφωνους ειναι παράνομο: Συνελήφθησαν διακινητές… ελαιολάδου

Στην σύλληψη δύο ημεδαπών ηλικίας 20 και 21 ετών σε περιοχή της Κοζάνης, για παράβαση του νόμου περί υπαίθριου εμπορίου, προχώρησαν οι αρχές του Αστυνομικού Τμήματος Βοΐου.

Πιο συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι εντοπίστηκε Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό και συνοδηγό τους συλληφθέντες και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε πως διαθέτουν προς πώληση 23 πλαστικά πεντόλιτρα δοχεία που περιείχαν συνολικά 115 λίτρα λαδιού "αγνώστου προέλευσης και αμφιβόλου ποιότητας" ενω αυτα που πουλάνε στα σουπερ μαρκετ στην διπλασια τιμή ειναι οκ .

Παράλληλα, δεν διέθεταν τα νόμιμα παραστατικά έγγραφα αγοράς, ενώ δείγμα θα αποσταλεί στην αρμόδια Χημική Υπηρεσία για εργαστηριακή εξέταση. Επιπλέον, κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο Ι.Χ. και το χρηματικό ποσό των 390 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του 21χρονου!

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Η ιστορία θα πήγε κάπως έτσι - άναρχο-ορκ προς ελληνόφωνο: Έλα αφεντικό ουγκ ! ο κυρ Μήτσος πουλάει το λάδι του και χάνουμε πελάτες που θα το αγόρασαν απο εμας στην διπλάσια τιμή και με φόρο.

Ελληνόφωνος: παρακολούθησε τους πότε θα πανε το λάδι στους αγοραστές και θα στείλουμε δικούς μας αστυνομικούς δηθεν τυχαια να τους συλλάβουν ότι δεν διέθεταν τα νόμιμα παραστατικά έγγραφα αγοράς, σκασίλα μας αν ειναι δικό τους το λάδι άρα δεν μπορουν να έχουν τέτοια χαρτιά, ο φασισμός δεν θα περάσει πρέπει όλοι να αγοράζουν λάδι απο τα σούπερ μάρκετ και να μας δίνουν τον φόρο κάτω η πατριαρχία των ελαιοπαραγωγών φασιστών που έχουν το θράσος να πουλάνε το λάδι τους χωρις να μας δίνουν φόρους .

Αναρχο-goim : ότι πεις αφεντικό ουγκ! θα εχω το νου μου και οταν τους δω θα σου πω να στείλεις τυχαια δηθεν αστυνομικούς να τους πιάσουν ουγκ!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications