Τώρα ανακάλυψε ο Ευαγγελάτος οτι τα αφεντικά του δίνουν εντολές  να αφήνουν ελεύθερους του ληστές γύφτους ?

Την οργή της εξέφρασε η κόρη ενός βενζινοπώλη στην Λαμία, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια από γυφτους που πήγαν στο πρατήριο για να τον ληστέψουν δεν τους φτανουν τα επιδοματα που τους δινει η συγγενικη τους φυλη του Γιαχβε. Το άγριο περιστατικό κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος.

Όπως φαίνεται στο βιντεοληπτικό υλικό, ο υπεύθυνος του βενζινάδικου έζησε έναν πραγματικό εφιάλτη. Οι κλωτσιές και οι μπουνιές από την ομάδα των δραστών, η προσπάθεια να τον πατήσουν με το αυτοκίνητό τους, οι ύβρεις και οι απειλές για να βάλουν για μια ακόμη φορά βενζίνη χωρίς να πληρώσουν ούτε ευρώ αποτυπώνονται με κάθε λεπτομέρεια.

Η ιδιοκτήτρια του βενζινάδικου περιγράφει στο LIVE NEWS όλα όσα έγιναν το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης: «Τις προάλλες είχαμε περιστατικό που είχαν έρθει και είχαν βάλει το αυτοκίνητό τους μπροστά στις αντλίες και αν δε τους βάζαμε δωρεάν καύσιμο, δεν θα το έπαιρναν από εκεί. Τον έβριζαν και φώναζαν ότι θα τον σκοτώσουν».

Τώρα ανακάλυψε ο Ευαγγελάτος ότι τα αφεντικά του δίνουν εντολές στην "ανεξαρτητη δικαιοσύνη" να αφήνουν ελεύθερη την συγγενική τους φυλή ? η άπλα τώρα τα λέει αυτα επειδή δεν υπάρχουν κακοί φασίστες στην βουλή των ελληνόφωνων ? να δείτε που στο τέλος θα το παίζει και αυτός πατριώτης για να έχει κόσμο οπως κανουν κατι ρεμάλια του ίντερνετ με τις ευλογίες των ελληνόφωνων, που δεν ενοχλούν τις ιστοσελίδες τους (μάλιστα μια εξ αυτων βγαινει στην πρωτη θεση στην google μαζι με δικες τους οταν εχει εξαφανησει ολες τις ανεξαρτητες σελιδες με εντολη τους ) , αφού καταλαβαινουν τους μοχθηρους ομοίους τους που το παιζουν πατριώτες και φώστηρες μονο και μονο για να έχουν κόσμο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications