Σύνταγμα:Συλλαλητήριο κατά των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων – Kαι μέτα θα πάτουν like σε σέλιδες ελληνόφωνων

Στους δρόμους βγήκαν οι πολίτες οποίοι διαμαρτύρονται κατά των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων.Το κάλεσμα για το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα έγινε διαδικτυακά με σύνθημα «όχι στην ψηφιακή ηλεκτρονική σκλαβιά, όχι στην ταυτοποίηση του προσώπου».

Στη συγκέντρωση, οι συμμετέχοντες προσήλθαν κρατώντας όχι μόνο πανό διαμαρτυρίας αλλά… σταυρούς και εικόνες. Λόγω της συγκέντρωσης, η Βασιλίσσης Σοφίας μέχρι «Ευαγγελισμό» είναι κλειστή στο ρεύμα της ανόδου.

Στην προσαγωγή 30 ατόμων “που επιχείρησαν να μπουν στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα”, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Και τα αναρχο-troll με τα ψευτικα προφιλ τους δουλευουν " :«Καλύτερα δεν θα είναι με τον Τούρκο παρα να παρουμε ταυτότητες».
Αυτοί είναι οι πατριωτες που αγωνιούσαν μαζί με τους Νεοδημοκράτες για τη Μακεδονία.
Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο των πατριωτών

Αντι να τρέχουν σε Συλλαλητήρια με σταυρούς και σαν άναρχο-κομμουνιστες θα μπορούσαν να κανουν κατι άλλο ουσιαστικό που θα ενοχλούσε τους ελληνόφωνους : Να σταματήσουν να μπαίνουν σε σελίδες που έχουν τις λέξεις κλειδιά ναζι φασίστες ακομα και αυτές που φαίνονται για πατριωτικές, ειδικά οσες έλεγαν κατα της Χ,Α δείχνοντας ετσι ποιους υπηρετούν ,επειδή αυτο κόμμα κυνηγούσαν επι 5 χρονια με απίστευτη λυσσά και μοχθηρότητα μαζί και οι ορδες Νεοέλληνες που το παίζουν και πατριώτες οχι μονο με τα άναρχο-μιασματα τους, για να μην βαλουμε screenshot απο δεκάδες άναρχο-σελίδες τους που εβαζαν μεχρι και για επιθέσεις με διαχειριστές άναρχο-μασονους οπως έγραφαν οι ίδιοι στα προφίλ τους .

Το κάνει κανένας ? φυσικά και οχι, αυτό θα πονέσει τους ελληνόφωνους και οχι τα συλλαλητήρια να μην έχουν οι έγκυρες πήγες τους κόσμο ενω της προωθει παρανομα το facebook google, για μην πουμε για τα καναλια τους που ορδες καθονται και τα βλεπουν και αν τους πουν τα δελτια των 8 να πανε να πεσουν στην θαλλασά ορδές θα πανε να πέσουν, όπως έλεγε και καποιος .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications