Εκφοβισμός και απειλές για την αποκάλυψη με τα πνιγμένα ελικόπτερα

Πως και δεν τα έβγαλαν και αυτα θεωρίες συνωμοσίας και fake news? ετοιμοι ηταν .....

Οι ελληνοφωνοί που ελέγχουν και την στρατιωτική ηγεσία που εστειλε όπλα στην συμμορία τους που ορδές νεοέλληνες απο τον πολυ κομμουνισμο τους και την ανυπαρκτη λογικη νομιζουν ότι ειναι σαν τους "κακους Γέρμανους", έχει εξαπολύσει μια επιχείρηση εκφοβισμού και απειλών απέναντι στο σύνολο του στρατιωτικού προσωπικού της Βάσης το οποίο ενοχοποιεί ως υπεύθυνο για την διαρροή των φωτογραφιών .

Έτσι, πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες μέρες πιθανότατα θα ξεκινήσει ΕΔΕ για τις φωτογραφίες και τα βίντεο που διέρρευσαν από το Στεφανοβίκειο. Επιτελείς στο Πεντάγωνο θέλουν να βλέπουν πίσω από την διαρροή του βιντεοληπτικού υλικού μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το ΓΕΣ που ελεγχεται απο ελληνοφωνους και κανουν τα γνώστα υπουλα για ηλιθιους έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες με τα ελικόπτερα μέσα στην Βάση, στις οποίες η μόνη διαφορά με τις άλλες που διέρρευσαν ήταν ότι δεν εμφάνιζαν τα ελικόπτερα βυθισμένα στο νερό. Για να βγαλουν προφανως fake news τις αληθινες φωτο ως συνήθως τα γνώστα σατανικα που κανουν και στο ιντερνετ,αλλα μετά το ξανα σκέφτηκαν και είπαν αντί να τα βγαλουν fake news να κυνηγήσουν αυτούς που έβγαλαν τις φώτο. Τα γκούλαγκ που θα τα φτιάξουν άραγε για να στέλνουν τους αντιφρονούντες αντικομμουνιστες δηλαδή τους φασίστες για αυτούς αλλα και για ορδες ηλίθιους που παπαγαλιζουν αυτήν ταμπέλα και το παιζουν πατριωτες ? την άλλη που έπιασαν δηθεν για fake news την άφησαν ή την έχουν σε τίποτα μπουντρούμια και της κανουν βασανιστήρια τύπου ιερά εξέτασης ως μάγισσα για να θυμηθούν αυτα που έκαναν επι αιώνες ? η το παίζουν πολιτισμένοι τωρα και δεν θα κάνουν τέτοια και τα κανουν μονο σε παιδιά σε σατανικές τελετές?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications