Έβγαλαν τα όπλα ξανα οι γραικύλοι Κρητικαροι

Ένα γλέντι, φουλ αλκοόλ και εβγαλαν τον αληθινό χαρακτηρα τους και την νοοτροπία γραικύλων σημιτο-ελληνων που το 40 έσφαζαν ως τέρατα Γερμανούς και βεβήλωναν τα πτώματα για λογαρισμο Αγγλομασονων , μετα απο 80 + τίποτα δεν εχει αλλάξει τα πτυχία και η δηθεν μορφωση δεν αλλάζουν την ράτσα ! ίσα ίσα που ειναι πολύ περισσότεροι πλέον αυτής της ρατσας οι νεοέλληνες και οχι μονο στην Κρήτη αλλα σε ολο το ελλαδικό χώρο που ειναι έτοιμοι για σφαγές επειδή ειναι στερημένοι απο την εποχη του 40 για αίμα βαρβαρότητες και φρικτα βασανιστηρια, καθως ως ρατσες των ερπετων ηδονίζονται με τον πονο και την δυστυχία για αυτο εσφαζαν με κορσεβουκουτια και οχι με σφαιρες , όπως εγραφε και ενας τετοιος αναρχο-κομμουνιστης σε αναρχο-σελιδα : δεν θα ηταν ασχημη ίδεα ο εμφυλιος .

Στο σκοτάδι της νύχτας η μικρή λάμψη που καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας και αφορά την στιγμή του μοιραίου πυροβολισμού

Το βιντεοληπτικό υλικό (από διαφορετικές κάμερες) είναι αποκαλυπτικό των όσων συνέβησαν διαδοχικά σε διάρκεια περίπου τεσσάρων λεπτών. Στο επίμαχο βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται η λάμψη του πυροβολισμού, τα δύο αυτοκίνητα με οδηγούς το 29χρονο θύμα και τον 22χρονο δράστη βρίσκονται στην ίδια ευθεία και κινούνται με χαμηλή ταχύτητα. Συνθήκη βολική για τον 22χρονο που πυροβολεί μέσα από το αυτοκίνητο.

Αμέσως μετά το όχημα του 29χρονου, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του στη ΜΕΘ του Βενιζελείου (σ.σ. δεν ήταν εφικτό στο πρώτο χειρουργείο να αφαιρέσουν τη σφαίρα από το κεφάλι), λοξοδρομεί για περίπου 15 μέτρα και τίθεται εκτός οδοστρώματος μέχρι που…πλαγιάζει λόγω κατωφέρειας καθώς υπάρχει υψομετρική διαφορά του δρόμου με το παρακείμενο χωράφι. Ο 22χρονος αποχωρεί από τον τόπο του συμβάντος, κατευθύνεται προς Γαλιά, κινείται προς Φανερωμένη μέχρι που χάνεται από τις κάμερες… Εμφανίζεται και πάλι λίγο πριν από τις 5 τα ξημερώματα σε επιχείρηση στην περιοχή των Βώρων όπου αφήνει το αυτοκίνητο που είχε «δανειστεί» από 21χρονο φίλο του.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου και του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού έκαναν εξαιρετική δουλειά σε επίπεδο πληροφόρησης και κατάφεραν πολύ γρήγορα να βρουν την άκρη του νήματος στη μυστηριώδη υπόθεση, αν και κάποια κομμάτια από το παζλ δεν έχουν συμπληρωθεί. Εκκρεμούν απαντήσεις. Και είναι λογικό αφού ο 29χρονος παραμένει στη ΜΕΘ και ο 22χρονος εξακολουθεί να είναι ασύλληπτος. Η αστυνομία δεν είναι σε θέση να αποφανθεί με βεβαιότητα αν όλο αυτό το σκηνικό προκλήθηκε από κάποια παρεξήγηση της τελευταίας στιγμής, π.χ. δύο μεθυσμένοι οδηγοί που παρεξηγούνται λόγω οδηγικής συμπεριφοράς ή αν υπήρχε υπόβαθρο.

Υπενθυμίζουμε ότι αρχικώς το περιστατικό παρουσιάστηκε ως τροχαίο με εκτροπή. Το σενάριο αυτό ανατράπηκε όταν ο 29χρονος χρειάστηκε λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του να διακομιστεί από το Κέντρο Υγείας Μοιρών στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία. Και έτσι ήρθε η ανατροπή αφού αποκαλύφθηκε η σφηνωμένη σφαίρα.

Το επόμενο σενάριο που ξεκίνησαν να ερευνούν οι αστυνομικοί ήταν αυτό της απόπειρας αυτοχειρίας. Όμως είχε αρκετά κενά, με σπουδαιότερο αυτό της απουσίας πιστολιού. Άρα πώς ήταν δυνατόν να αυτοπυροβοληθεί και μάλιστα εν κινήσει; Υπήρξε αρχικώς αυτή η σκέψη επειδή ο νεαρός είχε βληθεί στο κεφάλι από αριστερά και ο ίδιος είναι αριστερόχειρας. Παράλληλα, αστυνομικοί πληροφορήθηκαν ότι τον τελευταίο καιρό ήταν πεσμένος ψυχολογικά λόγω προσωπικού ζητήματος. Ακόμα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου βρέθηκε μία ιδιόχειρη σημείωση σε ένα μπλοκάκι που εκτιμάται ωστόσο ότι ήταν παλαιότερη. Το μπλοκάκι ήταν ματωμένο άρα δεν θα μπορούσε, όπως αναφέρεται, να το είχε γράψει πριν, στο υποθετικό σενάριο της απόπειρας αυτοκτονίας. Και αυτή η εκδοχή όμως ήταν αδύνατον να σταθεί. Αποκλείστηκε πολύ γρήγορα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications