Ένας κρατούμενος που δήλωνε γυναίκα αφήνει έγκυο μια κρατούμενη στη φυλακή !!!

Μπήκε στη φυλακή Fontcalent (Alicante) ως άντρας και πίσω από τα κάγκελα, ενώ εξέτιε ποινή, δήλωσε ότι ένιωθε γυναίκα και ζήτησε να μεταφερθεί στη γυναικεία μονάδα, αίτημα που έγινε δεκτό από τους ηλίθιους .

Ο μοχθηρός τρόφιμος, βουλγαρικής καταγωγής, έχει μακρά ιστορία ληστειών και εγκλημάτων και είχε ήδη φυλακιστεί στο Fontcalent σε προηγούμενες περιπτώσεις πάντα ως άνδρας.

Αυτό ίσχυε μέχρι που πριν από λίγους μήνες δήλωσε ότι ήθελε να αλλάξει φύλο γιατί ένιωθε γυναίκα και μεταφέρθηκε στο γυναικείο τμήμα.

Εκεί αφησε έγκυο μια γυναικα (αγνωστό αν την βίασε) για το λόγο αυτό η διοίκηση της φυλακής αποφάσισε να την επιστρέψει στην πτέρυγα των ανδρών, σύμφωνα με συνδικαλιστικές πηγές που επικαλείται η «El Mundo».

Η έγκυος τρόφιμος, Ισπανίδα υπήκοος, σκέφτηκε να διακόψει την εγκυμοσύνη, αλλά τελικά προχώρησε στην εγκυμοσύνη στη φυλακή για γεννησει αλλο ενα μιασμα. Τα γεγονότα συνέβησαν τον «Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο», λίγο πριν τεθεί σε ισχύ ο νομος (2 Μαρτίου) απο τους συμμορητες που δηλωνουν ότι θέλουν κοντρα σε καθε εννοια λογικης αλλα ποτε οτι ειναι τεκνα του Μπαφομετ που δεν εχει φυλλο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications