Καιρός ειναι να πέσουν μηνύσεις σε «έγκυρες πήγες» τους που αποκαλούν φασίστες  όσους συλλαμβάνουν  λαθρο για εμπρησμό

Ένα νέο βίντεο με νέα «σύλληψη» Λαθρο από πολίτες στον Έβρο τους οποίους κατηγορούν ότι είναι εμπρηστές και ότι έβαλαν φωτιά.

«Άλλους τέσσερις, άλλους τέσσερις καλούς επενδυτές… Βλέπετε; Μέρα μεσημέρι. Πού είναι οι Αρχές; Πού είναι οι Αρχές; Πού είναι οι Αρχές; Άλλους τέσσερις επενδυτές. Παίρνουμε τηλέφωνο την αστυνομία, δεν βγάζει δίκτυο. Δεν βγάζει δίκτυο. Άλλοι τέσσερις επενδυτές. Καίγεται εδώ, καίγεται ο τόπος καίγεται. Κι είδαμε ο στρατός κι η πυροσβεστική καθόταν. Επάνω καίγονται οι κορυφές και δεν έρχεται ούτε αεροπλάνο να τα σβήσει. Τι γίνεται ρε παιδιά; Τι γίνεται ρε παιδιά; Άλλους τέσσερις επενδυτές εδώ. Τι κάνουμε;».

Και εσπευσαν οι εγκληματικες δυκτιακες οργανώσεις τους που οι μαζες ξερουν ως έγκυρες πήγες και μονο το σφυροδρεπανο λειπει απο αυτες, να πουν παλι για φάσιστες που δεν αφήνουν τους λαθρο τους να βάζουν φωτιές, την μασονικη ταμπελα που λενε και ορδες νεοέλληνες που τωρα κλαινε που τους εκαψαν ξανα οχι οι φασιστες αλλα οι αναρχο-δημοκρατες , και εβαλαν και το ονομα αυτου που ελεγε το ανωθεν και παραβιαση προσωπικων δεδομενών :

Οχι μονο για συκοφαντική δυσφήμιση πρεπει να κανεί αλλα και για μόνιμη διασπορά ψευδών ειδήσεων , μέλος εγκληματικής σατανο- αναρχο-οργάνωσης (οπως ολες αυτες που βγαίνουν στην πρωτή θέση στην Google που τυχαια ανήκουν στην ιδια συμμορια ελληνοφώνων και ο οχλος τους παταει Like εδω και 10 ετή ενω βγαζουν ματι σε ποιους ανήκουν ) , παράνομη προώθηση μεσώ facebook google, διασπορα τρομολαγνείας με την ψευδο-πανουκλα τους και ψευτικης κομμουνιστικης ιστοριας.

Την περασμένη εβδομάδα, επίσης συνέλαβαν 13 λαθρο που έβαζαν φωτίες

Στους 13 λαθρο αποδόθηκαν μία σειρά από αδικήματα και κατηγορίες, όπως απόπειρα εμπρησμού με κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Αλλα οι ελληνοφωνοι παλι ελεγαν για φασιστες μεσω των αναρχο-ορκ τους και των εγκυρων πηγων τους και εδωσαν εντολή σε κατ’ οίκον περιορισμό, απαγόρευση εξόδου από την χώρα και αφαίρεση διαβατηρίου σε αυτους που επιασαν τους λαθρο εκτος οτι ελεγαν φασιστες παρα το γεγονος οτι οι λαθρο ηταν ενοχοί.

Κανονικά πρέπει να γίνει άρση απόρρητου στην ίδια την αστυνομία στο Εβρο για το ποιοι ειναι μελή εγκληματικής άναρχο-συμμορίας (αν και θα φαίνεται θα λενε για ναζι φασίστες ) και παίρνουν εντολες και λεφτά απο ελληνόφωνους για να καλύπτουν τους λαθρο που ξερουν οτι δεν θα τους πιασει καμια αστυνομια και βαζουν φωτιες , και σε αυτούς πρέπει να γίνει και θα φανεί ποιοι τους λενε να βάζουν φωτιές αλλα δεν το εκαναν ούτε στους προηγούμενους ενώ ειχαν μεχρί και εκρηκτικές υλες .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications