Η θνησιμότητα αυξάνεται κατά 45% σε παιδιά και νεαρές  ενήλικες από τις αρχές του 2021 με στοιχεία του CDC

Τα ποσοστά θνησιμότητας έχουν εκτοξευθεί κατά ένα εκπληκτικό 45% από τις αρχές του 2021, αποκαλύπτουν νέα επίσημα στοιχεία.

Νέα στοιχεία του CDC δείχνουν αύξηση των θανάτων για την ηλικιακή ομάδα 0-24 ετών. Τα δεδομένα του CDC αποκαλύπτουν μια απότομη αύξηση 44,8% στην υπερβολική θνησιμότητα στο εύρος ηλικιών 0-24 από τις αρχές του 2021.

Οι θάνατοι φάνηκε να έχουν αρχίσει να εκτοξεύονται όταν αρχισαν τα τσιμπήματα, τα δεδομένα αποκαλύπτουν το γεγονός ότι το 39% αυτής της νεαρής ηλικιακής ομάδας έλαβε το μπολι.

Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν παλαιότερους ισχυρισμούς ασφαλίσεων. Από το 2021, οι ασφαλιστικοί παρατηρούν ανησυχητικές ανοδικές τάσεις στη θνησιμότητα σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Οι ασφαλιστικοί παρέχουν ζωτικής σημασίας πληροφορίες καθώς ολόκληρος ο κλάδος περιστρέφεται γύρω από ασφαλειες ζωης κτλ .

Τον Ιανουάριο, ο επικεφαλής αναλυτής έρευνας στον τομέα των ασφαλίσεων, Τζος Στέρλινγκ, διαπίστωσε ότι τα δεδομένα του CDC δείχνουν συνολική αύξηση της θνησιμότητας κατά 7% για κάθε δόση μπολιου που λαμβάνεται.

Μάλιστα, ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι οι ασφαλιστικές εταιρείες ετοιμάζονται τώρα να μηνύσουν τους κατασκευαστές των μπολοασματων για να καλύψουν πληρωμές για «απροσδόκητες αξιώσεις θνησιμότητας».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications