Μαρίν Λεπέν: Θα σώσω τη Γαλλία από τη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων

Η υποψήφια για τις γαλλικές προεδρικές εκλογές Μαρίν Λεπέν απηύθυνε εθνικό διάγγελμα, στο οποίο δεσμεύεται να σώσει τη Γαλλία από τη “Νέα Τάξη Πραγμάτων” και να θεωρήσει τον πρόεδρο Μακρόν ποινικά υπεύθυνο για την αναρχία που λαμβάνει χώρα σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα.

«Εδώ και αρκετές ημέρες, μια κατάσταση ενδημικής αναταραχής, βίας και καταστροφής έχει εδραιωθεί στη χώρα, οι εικόνες και οι απόηχοι της οποίας είναι ανατριχιαστικά βάναυσοι», ξεκίνησε την ομιλία της η Λεπέν.

Η Λεπέν προειδοποίησε ότι όλοι οι υπεύθυνοι, από τον Μακρόν μέχρι τους «ξυπνημένους» πολιτικούς και τα πολιτικοποιημένα συνδικάτα, θα συλληφθούν και θα δικαστούν για προδοσία μόλις γίνει Πρόεδρος.

Στρέφοντας την προσοχή της στους πολίτες της Γαλλίας, η Λεπέν προειδοποίησε ενάντια στην αναρχία…

«Καλώ όλους τους πολίτες να δυσπιστούν αυτές τις αντιρεπουμπλικανικές και εξτρεμιστικές δυνάμεις που, μέσω των έμμεσων εκκλήσεων τους για απόσχιση και της συνεννόησης τους με τη βία, οδηγούν τη χώρα σε τρομερά μονοπάτια αταξίας. Αυτή η επαναλαμβανόμενη βία εδώ και χρόνια είναι τώρα σε πρωτοφανή επίπεδα και τώρα επηρεάζει όλους τους τύπους δήμων, από τους μικρότερους έως το κέντρο των μεγάλων πόλεων, συμπεριλαμβανομένης της καρδιάς της πρωτεύουσας», είπε η Λεπέν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications