Mαταιώνεται η αποκατάστασης της Ιουδαίο-Δημοκρατίας  επειδή μέχρι και τα goim  τους τσιρίζουν

Θέλουν να πάνε για μπάνιο τα goim τους ποιος τρεχει τωρα με τετοια ζεστη να κανει το Καραγκιόζη και να φοράει κοστούμια?

Τι λένε :

Σε μία λιτή ανακοίνωσή της, η Προεδρία της Δημοκρατίας ανακοίνωσε πως «Ενόψει των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στη χώρα λόγω των πυρκαγιών, η αυριανή δεξίωση για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας ματαιώνεται».

Είχε προηγηθεί κατακραυγή στα ελεγχομενα απο αναρχο-μιασμστα τους μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς μέχρι σήμερα το πρωί η αυριανή δεξίωση δεν είχε ματαιωθεί.

Τι έλεγαν τυπου νεοελληνες πριν :

Την ώρα που η πανέμορφη Ρόδος αφανίζεται και η χώρα μας διασύρεται διεθνώς, μόνο ένας νοσηρός εγκέφαλος θα αποφάσιζα να «γιορτάσει». Θεωρούμε λοιπόν αυτονόητο ότι αυριανή «γιορτή της Δημοκρατίας» στο Προεδρικό μέγαρο της Ηρώδου του Αττικού, θα ακυρωθεί λόγω των θλιβερών για την πατρίδα μας εξελίξεων .

Την Δημοκρατίας που την είδαν? εμεις κατι αναρχο-μισματα βλεπουμε να ελεγχουν και το ιντερνέτ, απο τι θα βλεπουμε οι μαζες με σκοπιμη μειωση απηχησης εως να συκοφαντουν και να βγαζουν fake οτι ενοχλει με απίστευτες υπουλες και μη ανθρώπινες ηλιθιότητες λες και μιλάνε ερπετικοι εξωγήινοι σε Μαο Μαο σε ζουγκλες του Αμαζονιου , εφτασαν στο σημειο να διαγραψουν μεχρι και το προφιλ του Τραμπ ενω ηταν Προεδρος και αυτο δεν κανει εντυπωση σε κανεναν Μαο Μαο με πτυχία που νομιζει οτι ειναι ανθρωπος επειδη μοιαζει με ανθρωπό ενω δεν διαθετει λογικη .

Οπως σχολιασαμε και καπου :Μην βγάλεις ξανά νεοέλληνες που λένε ηλιθιότητες διότι σε κάνει συνένοχο στην χαζομάρα των μαζών και τι θα πεις στους κριτές ? Είμαι δημοκράτης γι'αυτό τους έβγαζα? Θα σου πουν τι είναι η δημοκρατία? Αυτή που σκότωσε τους μύστες που είχαμε στείλει κάποτε στην Γη και εκφυλησε τα παντα στο μερος που λετε Ελλαδα σημερα? ή που εχει κανει δεκάδες πολέμους φέρνοντας την κόλαση στην Γη αρχή γενόμενης του πρώτου και δεύτερου παγκοσμίου πόλεμου?

Και μια μικρη συμπλωρωση :Δεν την ξέρουμε αυτη την κυρία δημοκρατία και δεν ειναι στις αρχές μας και στην σοφία μας αυτά, διότι δεν γίνεται να δέχεσαι να σε εξουσιάζουν σατανάδες και τα δίποδα τους χωρις ίχνος αρετής ηθικής και λογικής και να περιμένεις μετα απο όλα αυτα έναν καλύτερο κόσμο .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications