Εκατοντάδες Καναδοί στρατιώτες καταθέτουν μήνυση εκατομμυρίων δολαρίων επειδή τους ανάγκασαν να μπολιαστούν

Στη δήλωση αξίωσης 137 σελίδων που κατατέθηκε στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο στις 21 Ιουνίου, 329 άτομα υποστήριξαν ότι ο Αρχηγός του Επιτελείου Άμυνας του Καναδά, στρατηγός Wayne Eyre, «εξέδωσε παράνομη εντολή στις 25 Οκτωβρίου 2021, κατά παράβαση των καθιερωμένων νόμων και των συνταγματικών δικαιωμάτων» απαιτώντας από τα μέλη του στρατού να κάνουν το πειραματικό μπολιασμά ή να απολυθούν από την υπηρεσία.

Στις 8 Οκτωβρίου 2021, το CAF εξέδωσε εντολή εμβολιασμού σε στρατιωτικό επίπεδο, η οποία απαιτούσε από όλα τα μέλη της υπηρεσίας να είναι «πλήρης εμβολιασμενοι» ή να απολυθούν από την υπηρεσία.

Στη συνέχεια, εκατοντάδες μη εμβολιασμένοι στρατιωτικοί αφέθηκαν ελεύθεροι. Η εντολή τελικά ανατράπηκε εν μέρει πέρυσι, αν και τα στρατεύματα εξακολουθούν να απαιτούνται να υποστηρίξουν την επιχειρησιακή ετοιμότητα για να λάβουν τις ενέσεις. Πέρυσι, στρατιωτικοί ηγέτες δήλωσαν ότι θα απολύσουν στρατιώτες που επέλεξαν να μην εμβολιαστούν.

Σε μια συνέντευξη στον Καναδικό Τύπο τον Οκτώβριο του 2022, ο στρατηγός Eyre πρότεινε ότι η άρνηση των μελών του στρατού να εμβολιαστούν «εγείρει ερωτήματα σχετικά με την ικανότητά τους να υπηρετήσουν με στολή».

«Είναι επικίνδυνο στον στρατό να παρακούονται οι νόμιμες εντολές», είπε ο μισανθρωπος.

Ωστόσο, η δήλωση αξίωσης της 21ης Ιουνίου, η οποία κατονομάζει επίσης τον Υπαρχηγό του Επιτελείου Άμυνας, Αντιστράτηγο Φράνσις Άλεν και την Υπουργό Εθνικής Άμυνας Ανίτα Ανάντ, μεταξύ άλλων, ως κατηγορούμενους, υποστηρίζει ότι ο καναδικός στρατός « διέφυγε τον δικό του σκοπό και έσπευσε να (να αναγκάσει τον εμβολιασμό ενός) μη δοκιμασμένου προϊόντος στα μέλη του."

Οι ενάγοντες «χαρακτήρισαν αυτή την πειραματική γονιδιακή θεραπεία ως «εμβόλιο», έκαναν εν γνώσει τους ψευδείς ισχυρισμούς ασφάλειας και αποτελεσματικότητας και παρείχαν την εντολή τους χωρίς δυνατότητα απόρριψης, εκτός από την υποχρεωτική οριστική απομάκρυνση από την υπηρεσία». .

Η αγωγή ζητά χρηματική αποζημίωση περίπου 1.000.000 C$ ανά ενάγοντα και περισσότερα από 1.000.000 C$ επιπλέον για άλλες αποζημιώσεις, συνολικού ύψους περίπου 500.000.000 C$.

«Δεν πρόκειται για τον COVID», είπε η Catherine Christensen, δικηγόρος με την Valor Law που άσκησε την ομαδική αγωγή εκ μέρους των εναγόντων, σε μια δήλωση στο LifeSiteNews. «Πρόκειται για μια διεφθαρμένη αλυσίδα διοίκησης που πιστεύει ότι είναι ανέγγιχτη και υπεράνω του νόμου».

Το CAF υπερέβη «παραβλέποντας την καθιερωμένη νομοθεσία για το δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή και το δικαίωμα επιλογής ιατρικής θεραπείας και αγνοώντας την καθιερωμένη νομοθεσία για τη συγκατάθεση κατόπιν ενημέρωσης και σχετικά με τις θρησκευτικές και πνευματικές πεποιθήσεις».

Όσοι αντιστάθηκαν στην εντολή τιμωρήθηκαν με την απώλεια εισοδήματος, επιδομάτων, εξωτερικών ευκαιριών απασχόλησης και πολλά άλλα.

«Αυτοί οι γενναίοι άνδρες και γυναίκες πρωτοστατούν στην υπεράσπιση του Συντάγματός μας και του κράτους δικαίου που έχουν πληγεί σοβαρά τα τελευταία τρία χρόνια», είπε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications