Αμέσως βρήκαν απο τι πέθανε ο διανομέας  αλλα για αυτούς που πεθάναν απο τα μπόλια δεν τρέχει τίποτα

Τετοια υποκρισια μονο ο σατανας θα μπορουσε να κανει στην υπόθεση του θανάτου ενός 46χρονου άνδρα στην Χαλκίδα ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή από θερμοπληξία (ετσι λένε το βρηκαν αμεσως αυτη την φορα για τους ξαφνικους θανατους θα σας πουν μετα απο 5000 ετη).

Νωρίτερα, η Αστυνομία είχε περάσει χειροπέδες στην οποία φέρεται να εργαζόταν περιστασιακά ο άτυχος άνδρας μετά από εντολή του εισαγγελέα ο οποίος ζήτησε να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτόφωρου αλλα για αυτους που πεθαναν στα νοσκομεια δηθεν απο την ψευδο-πανουκλα τους τιποτα ουτε επιασαν κανεναν για ανθρωποκτονία με δολο .

Την ίδια στιγμή, ζήτησε να διερευνηθεί το καθεστώς απασχόλησης του θύματος, αλλά και αν πραγματοποιούσε διανομές τις ώρες που απαγορευόταν το delivery.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα. Μετά την απολογία του, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος άνδρας φέρεται να εργαζόταν ανασφάλιστος για διάφορες επιχειρήσεις στην περιοχή και έκανε θελήματα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας ήταν ελαιοχρωματιστής, ωστόσο προκειμένου να βγάλει τα προς το ζην, έκανε δουλειές (μεταξύ των οποίων και διανομές) που του ζητούσαν διάφορα καταστήματα στη Χαλκίδα.

Ο άνδρας αρχικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας με πυρετικούς σπασμούς , όπου τελικά κατέληξε (και αν ειχε κανει το μπολι?)και αμεσως εσπευσαν να κυνηγήσουν τους πάντες ενώ δεν συμβαίνει το ίδιο σε χιλιαδες ξαφνικούς θανάτους αυτο λέγεται υποκρισία .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications