«Σπαρτιάτες»:  Ποιος αντέχει πάλι να βλέπει την ύπουλη και σατανική υποκρισία του κακού επι της Γης?

Αρχισέ η πάρελαση του κάκου:Βορίδης για «Σπαρτιάτες»: «Αξιολογούμε τα όσα είπε ο πρόεδρός τους περί στήριξης από τον Κασιδιάρη» και αυτος ο σατανικος τυπος θεωρειται φυσιολογικος ανθρωπος για ορδες κοιμησμενους οπως τοσοι αλλοι ενω η ολη συμπεριφορα τους ειναι ιδια με αυτο που ξερουν ως σατανα.

Η Λιάνα Κανέλλη της αληθινης εγκληματικης οργαμωσης ανω 100 ετων που εκανε και γενοκτονια του λευκου γενους γνωστης ως ΚΚΕ, έκανε επίθεση στους «Σπαρτιάτες» με δημοσια υποκινηση μισους με την μασονικη ταμπελα φασιστες για το κόμμα «Σπαρτιάτες» που ξεκίνησε ο Κούγιας, ο οποίος είπε ότι «ίσως είναι καλύτερα στο προσκήνιο να βρίσκονται στη βουλή οι ναζιστές, φασιστές, για να τους παρακολουθεί ο ελληνικός λαός και να τους κριτικάρουν. Δυστυχώς, αυτή είναι η δημοκρατία».

Οι «Σπαρτιάτες» ειναι ναζιστές, φασιστές και αυτη ειναι η δημοκρατια? αυτός τωρα ειναι νομικός ετσί? τοτε γιατί κανει σαν δαιμονισμενος με το να το συκοφαντει με μασονικες ταμπελες? μηπως επειδη το κακο υποστηριζει το κακο? και την δημοκρατια που την ειδε?εμεις βλεπουμε κομμουνισμο τυπου σοβιετικης ενωσης παντου ακομα και στο ιντερνετ.

Αλλα ακομα και έτσι αν οι «Σπαρτιάτες» ηταν οι σάτανικες ταμπελες τους θα έκανε μήνυση σε ολους αυτούς πρώτα από όλα να κάνουν ανεξάρτητες υγειονομικές εξετάσεις για να αποδείξουν οτι ειναι φυσιολογικοί άνθρωποι (σιγά μην ειναι) και μετα να δώσουν εξηγήσεις για τις δαιμονικές λέξεις ταμπέλες που λένε, με ολους τους δικους τους νομούς να στρέφονται κατα τους , αλλα στον σατανά βολεύει να θεωρεί αυτούς τους άσχετους "ναζιστές" το κοπάδι οχι μονο επειδή δεν έχει ιδέα απο αληθινή ιστορία αλλα και επειδή βολεύει να νομίζει το κοπάδι πως "κακοί ναζιστές" ειναι κατι τέτοιοι τύποι που δεν ξέρουν ουτε καταλαβαινουν την τύφλα τους μην πανε σε κανεναν αληθινό οπως το εννοούν αυτοι και ξυπνήσουν .

Ειδικά οι γυναίκες συγκεκριμένου γένους και καταλάβουν τι συμβαίνει και σταματήσει να εξαπλώνεται το κακό, ενώ ετσι ειναι σαν την Αναστάζια που δεν καταλάβαινε ότι ο Μπαγκλαντεσιανός ειναι δαίμονας, ξέρετε πόσες ειναι με δαίμονες παντού γύρω σας που οχι μονο τις εξαπατούν πολύ εύκολα επειδή δεν εχουν αίσθηση του κακού αλλα και ζευγαρωνουν με αυτούς? τα έχουμε ξανα πει αυτά αλλα ουδείς θα έχει καταλάβει και τωρα αναρωτιουνται τι ήθελε με τον λαθρο η Αναστάζια που αν δεν είχε πέσει στο επίπεδο των goim και διαβαζε εγκυρες πηγες , θα γνώριζε και αληθινή ιστορία και σε τι γένος ανήκει,και θα καταλάβαινε τους μοχθηρούς απο χιλιόμετρα και θα είχε γλυτώσει όπως τόσες άλλες που ειναι σε αυτο το χαμηλο πνευματικό επιπεδό και ελεγχονται απο το κακο που ειναι και φάνερο πάντου.

Μάλιστα έχουν συνηθίσει τέτοιες σατανικές συμπεριφοράς σαν αυτες των ανώθεν και δεν τους κανει καμια εντύπωση και ύστερα απορούν όλοι ομαδικά γιατι ο κόσμος πάει απο κακό στο χειρότερο ενώ οι ιδιοι οχι μονο επικροτούν τέτοιες σατανικές συμπεριφορές αλλα φτάνουν στο σημείο να υποστηρίζουν το κακό οτι κανουν τοσα χρονια δηλαδη....

Άλλα 4 χρόνια ξανα σατανικής υποκρισίας καθώς πρέπει να κρατούν ζεστά τα μοχθηρα άναρχο-μιασματα τους με τους κακούς «Σπαρτιάτες» οπως με την Χ.Α τι θα γινουν αυτα τα δαιμονισμενα κτηνη με δεικτη νομοσυνης σκυλου και ιδιας ρατσας με λαθρο (που με καρα και αλογα θα ηταν ακομα χωρις τους αληθινους "ναζιστες" ξερουν αυτοι οι σαταναδες τι εννοουμε ), χωρις εναν "κακο" απέναντι τους ?, και θα ξανα βλέπουμε ορδές να μην βλέπουν την σατανική υποκρισία και θα ζουν σαν μην τρέχει τίποτα,περιμένοντας εναν κάλο θεουλη να τους σώσει (βλεπε χριστιανους) ενώ ειναι φυλακισμένοι στην κόλαση που ειναι εδώ, που μετατράπηκε σε κόλαση με την συμμετοχή τους, και εδω θα ξανα γυρίσουν αν δεν μάθουν να ξεχωρίζουν το κάκο με το να γινουν στα αληθεια αγαθοι και δικαιοι .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications