Μονό 8 έτη  στην ομοφυλόφιλη που σκότωσε την φίλη της - Εδώ δεν ειναι «γυναικοκτονια »

Εδώ δεν ειναι με την μασονικη λεξη «γυναικοκτονια » για εγκυρες πηγες ελληνόφωνων:

Ποινή φυλάκισης 8 ετών επιβλήθηκε στην 18χρονη, που σκότωσε την 22χρονη φίλη της στο σπίτι της στο Μαρούσι.

Το περιστατικό συνέβη στις 12 Δεκεμβρίου 2022, με την 17χρονη τότε να μαχαιρώνει με μανία την 22χρονη φίλη της.

Το μοιραίο βράδυ συναντήθηκαν στο σπίτι της 17χρονης για να γιορτάσουν τη νέα δουλειά της 22χρονης. Όμως, κάποια στιγμή, η 22χρονη εξομολογήθηκε στη 17χρονη ότι ήταν ερωτευμένη με κάποιον και τότε ξεκίνησε ο καυγάς.

Η 18χρονη θα μεταβεί σε Κατάστημα Κράτησης Νέων, με το δικηγορικό γραφείο του εκπροσώπου της, Αλέξη Κούγια να εκδίδει σχετική ανακοίνωση .

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου που θεώρει πως επειδη ηταν "άριστη μαθήτρια" (δειγμα Goim ) και επειδη μιλαει και αλλες γλωσσες πρεπει να την αφησουν ελευθερη :

Μετά από εξαντλητική διαδικασία πέντε ημερών, ορισμένες εκ των οποίων και σε μεταμεσονύκτιες ώρες, το Δικαστήριο που εκδίκαζε την υπόθεση της 18χρονης Μ.Χ. εξέδωσε σήμερα την απόφασή του, με την οποίαν την καταδίκασε να εκτίσει ποινή εγκλεισμού σε Κατάστημα Κρατήσεως Νέων, ύψους 8 ετών.

Τόσο ο επικεφαλής του γραφείου μας κος Αλέξιος Κούγιας, όσο και οι γονείς της ανήλικης, επίλεκτος καρδιολόγος και επίλεκτη καθηγήτρια, θέλουμε να εκφράσουμε προς την Πρόεδρο και τα μέλη του Δικαστηρίου που εξέδωσε αυτήν την απόφαση την απόλυτη ευγνωμοσύνη μας τόσο για τη διαδικασία, που ήταν υποδειγματική, όσο και για τη διδακτική και κοινωνιολογική προσέγγιση, την οποίαν έκαναν οι κυρίες δικαστές.

Η 18χρονη, η οποία ομολόγησε την ενοχή της, υπήρξε άριστη μαθήτρια, με τέλεια γνώση αγγλικών, γαλλικών, μουσικός τριών οργάνων και Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο αγώνισμα των 10.000 μέτρων νεανίδων, εξέφρασε τη συντριβή της για την εγκληματική της συμπεριφορά και προετοιμάζεται προκειμένου να εισαχθεί μέσω πανελληνίων εξετάσεων στην Ιατρική Σχολή.

Ιατρική Σχολή η ζαπλουτή δολοφονησα???

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications