Τσαγκρινός:  δείγμα κλασικών  Νεοελλήνων  και ηθικών αυτουργών της  μασονικής πλυσης εγκεφάλου

Θα τους πάρει ο Γιαχβέ όσους της απο εδώ πλευράς επι σειρά ετών έλεγαν (και συνεχίζουν ) τερατώδες ψέματα των ελληνόφωνων, οι οποίοι τελευταία παρουσιάζουν και την συμμορία του Γιαχβέ στην Ουκρανία τύπου τσιχαντζιστες ως "ναζι " ίδιους με τους Γερμανούς (λογική αχιβάδας ) και όσους αποκαλούν ναζι σε ολο το κόσμο οι ελληνόφωνοι δηλαδή όσους δεν ειναι δικοί τους οπως τον Ντόναλντ Τραμπ το 2017, ειναι συνεργοί του κακού απο κατωτερότητα όλοι αυτοί και ηθικοί αυτουργοί,και η συμμορια αυτή ψευδο-πατριωτων υπαρχει και στην Ελλαδα για τους δεξιους χρησιμους ηλιθιους και λενε ακριβως τα ιδια με τα αναρχο-ορκ .

Κάποιος πρέπει να πει τα αυτονόητα σε όλους αυτούς που το παίζουν πατριώτες και την ίδια ώρα λενε συνεχεία την μασονικη λέξη φασίστες για όσα τους κανουν οι φυλές του κακου που ειναι σοβιετικού τύπου και οχι φασιστικα οπως λενε, ο συγκεκριμένος βγαίνει στο Albedo 14 Radio και λεει ενα σορό ηλιθιότητες, εκτος τα ανώθεν , και ασχετα που τον εχουν βαλει στο ματι και οι κολλημενοι ιουδαιο-χριστιανοι ενω δεν ειναι μυστης ως ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .

Ο άλλος ο Λιακόπουλος πήρε μια ηλιθιότητα που είχε γραψει ένας ψυχακιας χριστιανός, το λεγόμενο Blue Beam Project και το ειπε στα προβατα του και κατέληξε να βγαίνει ο καθε ηλίθιος και να λέει πως ακομα και οι εξωγήινοι και ολα τα σχετικά ειναι Blue Beam Project της "νέας τάξης" για να επιβάλλει τον αντίχριστο, δηλαδή ακομα και στο πουθενά που βλέπει κάποιος ενα UFO ειναι Blue Beam Project ? και το 1500 το Blue Beam Project ηταν? οχι μονο συκοφαντούν τους μάρτυρες και ολο το θέμα , αλλα διαπράττουν και ύβρεις σε αυτούς που δολογονηθηκαν επειδή έβγαλαν αληθειες σχετικά με αυτο το θέμα, φυσικα ο Λιακοπουλος (όπως ολόι αυτοι) συνεχιζει να εχεί ορδες κοσμο στην σελιδα του και καμια ενοχληση απο τους ελληνοφωνους ουτε στο facebook .

Ένας άλλος που επίσης γραφει βιβλία λέει πως η νεα τάξη που είχε ανακοινώσει ο Μπους δεν υπάρχει πλέον (!) και ο οχι μονο αυτο αλλα λεει πως απέτυχε ! και όλη αυτη η ιστορια με την ψευδό-πανούκλα τι ηταν ρε μεγάλε? περίμενε πότε θα ανακοινώσουν οι δικοί τους οτι τελικα δεν απέτυχε και πως υπάρχει ακομα ! ο συγκεκριμένος ειναι ο μόνος που αν εξαιρέσεις αυτές τις ηλιθιότητες λεει και πολλά σωστά σε σχέση με άλλους αλλα σε θέματα περί πρωτου και δευτερου παγκοσμίου πόλεμου λεει και αυτός τα μασονικά παραμυθία .

Αυτούς ακουν και διαβαζουν ορδες που δεν διαβαζουν έγκυρες πήγες ελληνόφωνων για αυτο δεν έμαθαν τίποτα τόσα χρονια ούτε με το ίντερνετ , καιρός να δουν μερικοι εξ αυτών τι ηλιθιότητες έχουν πει ο " Τιμωρός" θα ειναι τα ιδια λογια και ψεματα που σκορπισαν βοηθοντας το κακο, οτι γινεται δηλαδη οταν πεθανεις εμεις θα τους βοηθησουμε να δουν το κακο που εκαναν πριν πεθανουν οσοι καταλαβαινουν 5 πραγματα με εντελως ηλιθιους δεν θα ασχοληθουμε ,και δεν θα γινει απο εδώ που οι ελληνοφωνοι κοβουν την απηχηση κατα το δοκουν στο facebook και εξαφανιζουν την σελιδα απο αναζητηση Google , ειχαμε πει στους μισανθρωπους να μην μας ενοχλησουν και αυτοι συνεχιζουν εδω και 4 χρονια .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications