12χρονη από τον Κολωνό:«Αντί να κλείσουν στη φυλακή τους βιαστές μου, έχουν φυλακίσει τη μάνα μου»

Τον απόλυτο εφιάλτη συνεχίζει να βιώνει το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας από το κύκλωμα παιδοβιαστών, με εγκέφαλο των Ηλία Μίχο.

Η μητέρα της εξακολουθεί να παραμένει φυλακισμένη, για δύο 20ευρα που κατατέθηκαν στον λογαριασμό της, χωρίς μάλιστα η ίδια να έχει ιδέα οπως λεει .

Κι ενώ ο κύκλος των βιαστών είναι μεγάλος, έγινε γνωστό ότι το παιδί αναγνώρισε ως βιαστή και τον 63χρονο παιδόφιλο, ο οποίος συνελήφθη στην Ομόνοια επειδή έστελνε πρόστυχα μηνύματα σε ανήλικα κορίτσια. Πρόκειται για δημόσιο υπάλληλο, ο οποίος όχι μόνο αφέθηκε ελεύθερος αλλά εξακολουθεί να διατηρεί τη θέση του.

Την ώρα λοιπόν που πολλοί από τους άντρες που βίασαν το κοριτσάκι παραμένουν ελεύθεροι, η 12χρονη ζητά τη μητέρα της η οποία εξακολουθεί να κρατείται χωρίς σημαντικά στοιχεία.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της μητέρας, Απόστολος Λύτρας, το παιδί αναρρωτιέται γιατί οι βιαστές της εξακολουθούν να είναι ελεύθεροι, ενώ η μητέρα της παραμένει στη φυλακή. : «Άκουσα την 12χρονη όταν είχα μια επικοινωνία με τη θεία και είπε: ”Αντί να βρουν αυτούς για τους οποίους έχω μιλήσει και να τους βάλουν φυλακή, έχουν μέσα τη μητέρα μου”» ανέφερε ο κ. Λύτρας.

Και άλλα παιδιά θύματα – «Μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας και όσα έχω ακούσει, πραγματικά αηδίασα» Μάλιστα, ο Λύτρας, προχώρησε και σε νέες αποκαλύψεις: «Να σας πω επίσης ότι το παιδί έχει αναφερθεί και σε άλλους τρεις Έλληνες, για τους οποίους ακόμα δεν έχουμε στοιχεία» είπε.

«Αυτό που έχω να σας πω και πραγματικά το σκέφτηκα πολύ αν θα πρέπει να ακουστεί, αλλά το οφείλω πρωτίστως σαν άνθρωπος και σαν πατέρας και μετά ως δικηγόρος είναι ότι έχω την πληροφορία ότι η 12χρονη θέλει να μιλήσει και για άλλα παιδιά. Πρόκειται για σοβαρά περιστατικά που όταν αποκαλυφθούν θα ανατριχιάσουμε όλοι στο άκουσμά τους» είπε και αναφερόμενος σε ένα από τα ανήλικα παιδιά, τόνισε: «Μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας και όσα έχω ακούσει, πραγματικά αηδίασα».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications