RFK Jr: Το WEF και ο Μπιλ Γκέιτς χρησιμοποιούν την «κλιματική αλλαγή» για να ερημώσουν τον πλανήτη

Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ προειδοποίησε ότι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και ο Μπιλ Γκέιτς προσπαθούν να ερημώσουν τον κόσμο με το πρόσχημα της «σωτηρίας του πλανήτη».

Μιλώντας κατά τη διάρκεια μιας νέας συνέντευξης με τον Kim Iverson, ο RFK Jr. προειδοποίησε ότι η ελίτ χρησιμοποιεί την «κλιματική αλλαγή» για να εγκαινιάσει τον ολοκληρωτικό έλεγχο του πληθυσμού.

Δημοκρατικοί όπως ο John Kerry ή ο βουλευτής Alexandria Ocasio-Cortez (D-NY) χρησιμοποιούν την «κλιματική αλλαγή» ως όχημα για να εισαγάγουν πολιτικές κάτω από την ομπρέλα της «πράσινης ατζέντας».

Στη νέα συνέντευξή του στον Iverson, ο RFK Jr. προειδοποίησε ότι η πράσινη ατζέντα των Δημοκρατικών καθοδηγείται από «μεγαδισεκατομμυριούχους» κουκλοπαίκτες που λειτουργούν στη σκιά.

Όπως εξηγεί ο Κένεντι, χρησιμοποιούν την ατζέντα της «κλιματικής αλλαγής» για να αφαιρέσουν τις ατομικές ελευθερίες από το κοινό.

«Με τον ίδιο τρόπο που αξιοποιήθηκε ο Covid για να χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία για να πατάξει ολοκληρωτικούς ελέγχους από πάνω προς τα κάτω στην κοινωνία.

«Πολλοί Αμερικανοί πιστεύουν ήδη ότι ολόκληρο το σύστημα έχει στηθεί εναντίον τους», είπε ο RFK Jr., ο γιος του Αμερικανού γερουσιαστή Robert F. Kennedy και ανιψιός του προέδρου John F. Kennedy.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications