Περιθανατια εμπειρία:  Oντότητες που προσπάθησαν να τον εξαπατήσουν για να τον πάνε στην κόλαση

Οι περιθανατιες εμπειρίες ( NDE) είναι εμπειρίες ή επεισόδια που αναφέρουν ορισμένοι άνθρωποι αφού είναι κλινικά νεκροί ή σε καταστάσεις παρ' ολίγον θανάτου ... Αυτές οι εμπειρίες συνήθως περιλαμβάνουν μια σειρά κοινών στοιχείων που, αν και με παραλλαγές.

Για παράδειγμα, η αίσθηση του να είσαι έξω από το σώμα, να νιώθεις γαλήνη και χαρά, να περάσεις μέσα από ένα τούνελ φωτός μέχρι να φτάσεις στην άλλη πλευρά, ο χρόνος δεν υπάρχει και γίνεται ανασκόπηση ζωής

Ο Χάουαρντ Στομ ήταν καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Βόρειου Κεντάκι . Τον Ιούνιο του 1985 επισκεπτόταν το Παρίσι με μια ομάδα μαθητών που είχε κάνει εκδρομή. Μια μέρα, αφού επέστρεψε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, έμεινε έκπληκτος από έντονους πόνους στην κοιλιά.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και διαγνώστηκε με διάτρηση στομάχου και περιτονίτιδα. Είχε προγραμματιστεί για επείγουσα επέμβαση, αλλά η κατάστασή του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο, έπεσε κώμα πριν γίνει η επέμβαση. Ο καθηγητής είχε μια εμπειρία θανάτου .

Εξω από το σώμα
Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, η συνείδησή του αποχωρίστηκε από το φυσικό του σώμα, ελευθερώνοντας έτσι τον εαυτό του από το φυσικό μαρτύριο που τον ταλαιπώρησε. Είδε τον εαυτό του ξαπλωμένο στο κρεβάτι του νοσοκομείου, με τη γυναίκα του να χύνει απαρηγόρητα δάκρυα δίπλα του.

Προσπάθησε να παρηγορήσει τη γυναίκα του, αλλά εκείνη δεν τον άκουγε. Ξαφνικά, μερικές μυστηριώδεις φωνές τον κάλεσαν, προσελκύοντάς τον έξω από εκείνο το δωμάτιο, βγαίνοντας από το δωμάτιο σε έναν ομιχλώδη διάδρομο. Οι φωνές επέμειναν, τραβώντας τον σε άλλο μέρος. Ήταν νευρικός, συνέχισε αφήνοντας τον εαυτό του να καθοδηγείται από τις οδηγίες που του έδιναν οι φωνές, αλλά όσο προχωρούσε από το δωμάτιό του, τόσο πυκνότερη γινόταν η ομίχλη.

Επικίνδυνες οντότητες
Ο Storm συνέχιζε να προχωράει μέχρι που συνάντησε καλοπροαίρετες οντότητες που τον περίμεναν. Αυτές οι εντυπωσιακά χλωμές φιγούρες τον ενθάρρυναν να φύγει από εκείνο το μέρος και να μπει στην άλλη πλευρά της ύπαρξης, καθώς ακολουθούσε έθεσε ερωτήματα, αλλά αυτές οι οντότητες επέλεξαν τη σιωπή, προτρέποντάς τον απλώς να ακολουθάει. Η ομίχλη που του προκαλούσε τόσο άγχος ήταν όλο και πιο πυκνή.

Ο Storm δεν ήθελε να συνεχίσει σταμάτησε και είπε στους οδηγούς του ότι δεν επρόκειτο να συνεχίσει να προχωράει και τότε αυτές οι οντότητες έβγαλαν τη μάσκα τους, αποκαλύφθηκαν, σαν να είχαν μεταμφιεστεί όλο αυτό το διάστημα, δείχνοντας την πραγματική τους δαιμονική μορφή και επιτίθεται χωρίς έλεος εναντίον του, ένιωσε πώς του τραβούσαν τη σάρκα, την ψυχή του, προσπαθώντας να τον φυλακίσουν στην κολασμένη αγκαλιά τους. Το έτρωγαν.

Εκείνη την κρίσιμη στιγμή, άκουσε μια επιτακτική φωνή να τον παροτρύνει να προσευχηθεί, και όταν υπάκουσε, κάποιες φωτεινές παρουσίες που αντιλήφθηκε ήρθαν να τον σώσουν, ελευθερώνοντάς τον από αυτό το μαρτύριο.

Ξύπνησε στο χειρουργείο, αφού η εγχείρηση στέφθηκε με επιτυχία. Και με την πάροδο του χρόνου, κατέληξε να αναρρώσει πλήρως.

Από εκείνο το γεγονός, ο Χάουαρντ Στομ άλλαξε ριζικά τις πεποιθήσεις του με το να γίνει πιστός Χριστιανός και να αφηγηθεί την απίστευτη εμπειρία του σε ένα έργο με τίτλο «My Descent into Death».

Οι περισσότερες επιθανάτιες εμπειρίες έχουν μεταγενέστερο αντίκτυπο στη ζωή όσων τις βιώνουν. Μεταμορφώνοντας τον τρόπο που βλέπουν τη ζωή, τις αξίες ή ακόμα και τις πεποιθήσεις τους.. Στις περισσότερες περιπτώσεις τους δίνεται θρησκευτικό νόημα. Ανάλογα με το άτομο, θα μπορούσε επίσης να αποδοθεί σε μια κοσμική έννοια αντί να συνδέεται με τη θρησκεία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications