Aμερικανός Γερουσιαστής: «Επίτηδες σαμποτάρισαν την θεραπεία για τον Covid για να δοθεί επείγουσα άδεια για τα εμβόλια»!

Ο Ρόναλντ Χάρολντ Τζόνσον, Αμερικανός πολιτικός, επιχειρηματίας και Γερουσιαστής της Πολιτείας του Ουισκόνσιν από τον Ιανουάριο του 2011 κατήγγειλε ότι «Η θεραπεία για τον Cοvid σαμποταρίστηκε ώστε να δοθεί άδεια επείγουσας χρήσης για τα εμβόλια»!

Στις ΗΠΑ όπως και σε αρκετές χώρες έχουν ξεκινήσει επίσημες έρευνες για τους μαζικούς εμβολιασμούς και για τις παρενέργειες και τους θανάτους που μπορεί να έχουν προκαλέσει.

Φυσικά, εδώ στην Ελλάδα δεν γίνεται κάτι τέτοιο (για την ακρίβεια το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν αναφέρεται ούτε η λέξη εμβόλιο).

«Ήθελαν ένα εμβόλιο σε κάθε μπράτσο! Υπήρχε μια ατζέντα εδώ! Η πρώιμη θεραπεία σαμποταρίστηκε… Σαμπόταραν την ιβερμεκτίνη. Σαμπόταραν ένα πλήθος φαρμάκων που ήταν φθηνά, γενόσημα και διαθέσιμα και χρησιμοποιούνταν με επιτυχία από γιατρούς νωρίς στην πανδημία.

Γιατί το σαμπόταραν αυτό; Επειδή δεν επιθυμούσαν μια θεραπεία… Διότι αν διαθέταμε μια θεραπεία, δεν θα μπορούσαν να λάβουν μια άδεια επείγουσας χρήσης…».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications