Πατέρας θύματος:«Αν ήμασταν σοβαρή χώρα ήδη θα είχαν περάσει χειροπέδες σε όλο το υπουργείο Μεταφορών»

Ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας 26χρονου θύματος του σιδηροδρομικού εγκλήματος στα Τέμπη, ξεσπάει με αφορμή τις αποζημιώσεις που αναμένεται να δώσει η Hellenic Train, για τα παιδιά τους που έχασαν.

Όπως είπε «τα λεφτά να τα κρατήσουν, εμείς θέλουμε να μπούνε φυλακή οι πολιτικοί που είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό το έγκλημα».

Αυτό ζητούν οι γονείς των παιδιών που έχασαν άδικα και τζάμπα τις ζωές τους σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα στα Τέμπη: Δικαιοσύνη όχι χρήματα.

Οι ζωές των παιδιών τους δεν εξαγοράζονται.

Όπως ανέφερε: «Οι πέντε υπουργοί που ήταν όλα αυτά τα χρόνια υπουργοί Μεταφορών να δεσμευτούν οι περιουσίες τους, και όχι να λένε θα σας δώσουμε αποζημιώσεις, πάλι θα πάρουν λεφτά από τον κόσμο, τον ελληνικό λαό.

Τις αποζημιώσεις να τις δώσουν στους πολιτικούς. Εμείς τα παιδιά μας θέλουμε πίσω. Κοστολογήσανε οι Ιταλοί μαφιόζοι με τους δικούς μας μαφιόζους, πόσο κοστίζει μια ζωή

(…) Μου έρχεται η εικόνα πώς καήκαν ζωντανά αυτά τα παιδιά και τρελαίνομαι. Δεν έχω σκοπό να μιλήσω με την εταιρεία. Με δολοφόνους δεν μιλάω». «Πρέπει οι εισαγγελείς να ξεκινήσουν. Αν ήμασταν σε σοβαρή χώρα ήδη θα είχαν περάσει χειροπέδες σε όλο το υπουργείο Μεταφορών».

Μάλιστα, προανήγγειλε ότι έχει δώσει εντολή στον δικηγόρο του από την επόμενη εβδομάδα να καταθέσει μήνυση σε όλους τους υπουργούς Μεταφορών τα τελευταία 2 χρόνια, στη διοίκηση του ΟΣΕ που είναι εξαφανισμένη εντελώς.

Σε μια σοβαρή χώρα?

Σε μια σοβαρή χώρα θα ειχαν κλείσει αρχικά όλες οι έγκυρες πήγες των συμμοριτών αρχή γενόμενης της Βικιπαίδεια, Μηχανή του Χρόνου κτλ ως πήγες παραπληροφόρησης fake news fake history κτλ και ως όργανα της διεθνους εγκληματικής οργάνωσης γνώστης ως μασονία, ας αρχίσουμε από αυτό , μετα όλες οι αλλες έγκυρες πήγες τους μαζί με κόμματα τους ως εγκληματικές οργανώσεις και για ρητορικής μίσους (με τα δικά τους ) ξήλωμα απο όλες τις υπηρεσίες δογματικών φύλων επειδή δογματικά έχουν μπει για να υποστηρίζουν κόμματα της μασονίας (τωρα το ανακάλυψαν κάποιοι ότι παντού μπαίνουν με δογματικά κριτήρια ? )

Επίσης σε μια σοβαρή χώρα με φυσιολογικό λαό όλες οι έγκυρες πήγες τους θα ηταν στην τελευταία θέση , αυτο σημαίνει οτι ο ίδιος ο λαός σε ποσοστό 80% ειναι για τα μπάζα νοητικά και πνευματικά (αυτα ειναι τα λεγομενα goim) όποτε μην απορεί το άλλο 20% εξάλλου είδατε αυτο που λέγαμε από το 2016 για το πόσο εύκολα ελέγχονται και γινονται οργανα του κακου και επιθέτονται ακομα και στην απλη λογικη με την ψευδό-πανούκλα τους, έχετε υπόψιν μάλιστα εσεις στο 20% πως μέσα σε αυτο το 80 % εκτος απο τα goim τους εξαπατημενους και τους θνητους, υπάρχουν φυλές αυτού που ξέρετε ως σατανά εκτος ότι καθοδηγεί το υπόλοιπο ποσοστό ειναι και εισαγγελεις για να καλυπτουν το κακο .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications