Οι δημοκράτες έτσι βγάζουν  απο την μέση τους «ενοχλητικούς » εδώ και 100 χρόνια

Περίεργο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες το μεσημέρι της Κυριακής (26/3), με θύμα τον 66χρονο διευθυντή Κυκλοφορίας του ΟΣΕ Κωνσταντίνο Χρυσαύγη, στη Λεωφόρο Αθηνών Σουνίου στο Λαγονήσι.

Ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης, ήταν υπεύθυνος της κυκλοφορίας συνολικά όλου του σιδηροδρόμου που σημαίνει πως αυτομάτως η θέση του τον καθιστούσε πρόσωπο-κλειδί για τις έρευνες του εγκλήματος των Τεμπών.

Σύμφωνα με την Τροχαία δηλαδη την αστυνομια που καλυπτει αυτους τους μισανθρωπους ακομα και στο ιντερνετ ενω παραβιαζουν ολους τους νομους τους δημοσια , το δυστύχημα λενε έγινε στις 13.55, όταν η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο 66χρονος, με κατεύθυνση προς Σούνιο, κατά τη διάρκεια προσπέρασης προπορευόμενου βαν, χτύπησε στο πίσω μέρος του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο.

Ο αποθανών ήταν έμπειρος οδηγός μοτοσικλέτας και σίγουρα προκαλεί απορία πως χτύπησε στο πίσω μέρος του υπό προσέραση βαν.

Αρχίζουν και εξοντώνονται οι μάρτυρες στα πρότυπα του Noor, και ο σταθμάρχης του Βόλου σκοτώθηκε με ακριβώς το ίδιο τρόπο. Πήγαινε με το μηχανάκι του, και ενα αμάξι πέρασε κόκκινο και τον σκότωσε αυτες ειναι οι πιο φρεσκες δολοφονιες που γινονται ετσι οταν βιαζονται, υπαρχει και ο καρκινος αν δεν βιαζονται, αλλα εδώ επρεπε να βγουν απο την μεσή για να μην πουν για το παρανομο τρένο τους με βιολογικα οπλα (για αυτο εβγαλαν τα αναρχο-ork τους στους δρομους δηθεν για αυτους που σκοτωθηκαν, παρεμπιπτόντως ολα αυτα τα ork μαζι με τους antifa κτλ εκτος από ακρως επικίνδυνα μιασματά , ειναι κανονικες μασονικες εγκληματικες συμμοριες με βαση τους νομους τους και εδρα έχουν την Αγγλια ηδη απο το 40 ),και έχουν γινει πολλες δολοφονιες απο τους δημοκρατες που ειναι κανονικη εγκληματικη συμμορία (μαζι με τα κομματα τους) αλλα για τον όχλο εγκληματικες οργανωσεις ειναι οι εχθροί τους .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications