Η Επιτροπή Εποπτείας του Κογκρέσου έθεσε την πρώην δημοκρατική ηγεσία του Twitter στο εδώλιο για λογοκρισία

Όταν στην Ελλάδα η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος τους καλυπτεί: H Επιτροπή Εποπτείας και Λογοδοσίας κάλεσε όλους τους αδίσταχτους αριστερο-κομμουνιστες πρώην διευθυντές του Twitter που κατηγορούνται για λογοκρισία ειδήσεων και συμπαιγνία με το FBI για να καταθέσουν.

Αυτή την Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, παράλληλα με την έναρξη των τακτικών συνόδων του Κογκρέσου των ΗΠΑ, παρουσιάστηκε η Επιτροπή Εποπτείας και Λογοδοσίας υπό την ηγεσία του νέου Ρεπουμπλικανό προέδρου της Κάτω Βουλής, Κέβιν ΜακΚάρθι. Ο βουλευτής του Κεντάκι Τζέιμς Κόμερ, σύμμαχος του Τραμπ, διορίστηκε πρόεδρος αυτής της σημαντικής επιτροπής, με αποστολή να διερευνήσει εάν τηρούνται οι νόμοι που ψηφίστηκαν από το Κογκρέσο και δεν έχασε χρόνο.

Επιπλέον, συγκάλεσε μια πρώτη συνεδρίαση για την ίδια μέρα που άνοιξε η Νομοθετική Εξουσία, καλώντας τα πρώην ανώτατα στελέχη του Twitter να δώσουν εξηγήσεις για τη λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα και την καταστολή ειδήσεων εδώ δεν εχει μασονικες λέξεις τυπου θεωριας συνομωσιας και ακυρωνεις τα παντα .

Στην ακρόαση, τα αναπληρωματικά μέλη της Επιτροπής είχαν στη διάθεσή τους ένα ολόκληρο 8ωρο για να κάνουν ερωτήσεις και να συντάξουν μια έκθεση σχετικά με την πιθανή συμπαιγνία μεταξύ των πρώην διευθυντών του Twitter, πριν από την απόκτηση του Έλον Μασκ, και το FBI για να επωφεληθεί τις εκλογές του 2020 για τον Τζο Μπάιντεν.

Κυρίως συζητήθηκε για την ιστορία του φορητού υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν, γιου του προέδρου. Τον Οκτώβριο του 2020, μόλις ένα μήνα πριν από τις εκλογές, πολλά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που πλαισιώνουν τον τότε υποψήφιο για την προεδρία Τζο Μπάιντεν με εγκληματικές ενέργειες του γιου του.

Εικόνες και βίντεο ενοχοποιούσαν επίσης τον γιο του επειδή αγόραζε σκληρά ναρκωτικά, πλήρωνε για ιερόδουλες και πόζαρε με παράνομα όπλο. Ωστόσο το δημοκρατικό Twitter απέκλεισε όλους τους χρήστες που δημοσίευσαν την εγκληματικη δραση του.

Η είδηση αποσιωπήθηκε πλήρως μέχρι μετά τις εκλογές. Σήμερα γνωρίζουμε ότι όλα αυτά αποδείχτηκαν αληθινά και έγιναν κατόπιν αιτήματος πρακτόρων του FBI, πιστών στους Μπάιντεν, οι οποίοι πίεσαν στελέχη του Twitter σε email που διέρρευσαν από τον Έλον Μασκ μετά την αγορά της εταιρείας.

Μεταξύ των κατηγορουμένων ήταν ο Yoel Roth, καθώς και ο πρώην επικεφαλής του νομικού τμήματος του Twitter, Vijaya Gadde, ο οποίος αποκαλείται ως «αρχηγός λογοκρισίας» στα email που διέρρευσαν. και ο Τζιμ Μπέικερ, πρώην πράκτορας του FBI που κατείχε τη θέση του Αναπληρωτή Διευθυντή Νομικών και κατηγορήθηκε από τον ίδιο τον Έλον Μασκ .

Όλα αυτα όταν στον Ελλαδιστάν άναρχο-κομμουνιστες που ειναι και μελή εγκληματικών οργανώσεων συνεχίζουν την λογοκρισία τυπου Σοβιετικης ενωσης στο facebook ηδη απο το 2016 (το οποίο οχι μονο καλύπτει την εγκληματική δράση τους αλλα και συνεργάζεται με άναρχο-μιάσματα και προωθει σελιδες τους ) όπως και η Google απο το 2017 ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications