Μέτα τις γυναικες πάνε και στα παιδιά :  «γονείς που δεν θα πρέπει να κάνουν παιδιά»

Αφου ορδές γυναικές με μυαλο αχυβαδας ακολουθουσαν και υποστηριζαν έναν ελληνοφωνο ως γυναίκα και μάλιστα χωρίς να δείχνει την φατσα του για μην φανει ότι δεν ειναι γυναικα, είπαν να προχωρισει η πλυσή εγκέφαλου και στα παιδια, απο ορδες που ειδαν ενα βιντεο στο youtube προ ετων με τον εν λόγω ελληνοφωνο που φανηκε οτι δεν ειναι γυναικα, μονο μια καταλαβε οτι δεν ειναι γυναικά στα πανω απο 100 σχολια! τι ψάχνεις να βρεις απο εκει και περα?

Και επειδη δεν θα αναρωτηθει κάνεις πως τον βρήκαν και τον ακολουθουσάν παντου στα "social media" που εχουν μετατραπει σε εργαλεια πλυσης εγκεφαλου : αρχικά τον προωθουσαν ορδές αναρχο-συμμορητές σε όσες είχαν φιλες και σε εγκυρες πηγες τους,μέχρι που τον εβγαλαν στα καναλια τους , εξαλλου τα αναρχο-ορκ απο τετοιους παιρνουν εντολές, στην Αμερική μαλιστα εστειλαν και στρατο αναρχο-ορκ να φυλαει παρομοια "εκδήλωση" , αυτο βεβαια δεν το εβαλαν οι εγκυρες πήγες τους μην καταλαβει κάνεις την στένη σχέση τους ,τι γράφουν έγκυρες πήγες τους που διαβαζουν ορδες απο το 2010 χωρις να εχουν καταλαβει σε ποιους ανηκουν αυτες οι δηθεν εγκυρες πηγες και υστερα απορουν πως τους εξαπατουν στα πάντα! υποστηριζεις μανταμ και μεσιε τετοιες σελιδες και μετα περιμενεις σωτηρία ? , και εδω δυο εξ αυτων :

Το παραμύθι «Η Drag Queen που έσωσε τα Χριστούγεννα» διάβασε στα παιδιά η drag queen RawBee Candles. Σε δηλώσεις της τόνισε ότι παρόμοια εκδήλωση είχε γίνει στο φετινό Thessaloniki Pride.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το «Thessaloniki Pride», τις οικογένειες «Ουράνιο Τόξο» και φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με την εν λόγω drag queen να διαβάζει παραμύθι σε παιδιά ηλικίας από 3 ως 13 ετών, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ήταν επόμενο, η συγκεκριμένη ενέργεια προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, ειδικά από τη στιγμή που η συγκεκριμένη εκδήλωση απευθυνόταν σε μικρά παιδιά, ακόμα και νήπια.

Σήμερα λοιπόν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η drag queen RawBee Candles έκανε δηλώσεις αναφορικά με τις αντιδράσεις γονέων στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Δηλώσεις οι οποίες θα προκαλέσουν ακόμα πιο ισχυρές αντιδράσεις, καθώς η πρωταγωνίστρια της εκδήλωσης δήλωσε πως οι γονείς που αντέδρασαν στην διεξαγωγή της εκδήλωσης «δεν έχουν φως μέσα τους», «άρα δεν θα έπρεπε να κάνουν παιδιά»!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications