Kαι ακόμα ειναι αρχή:Προφυλακιστέοι οι τρεις από τους έξι ανηλίκους για τον ομαδικό βιασμό του συμμαθητή τους

Έπεσαν από τα σύννεφα ξαφνικά πολλοι ειδικά αυτοι που ειναι πίσω απο έγκυρες πήγες που λένε ακριβώς τα ίδια με το κακό επι της Γης μερικα εξ αυτων ειναι και μασονικες ταμπελες ελεγχου των διανοητιοκα κατωτερων οπως "φασιστες ", "ρατσιστες" κτλ οχι μονο δεν ξερουν για τι μιλανε, αλλα έχουν πληρη άγνοια πραγματικοτητας και γεγονότων και αυτο ακριβως θα πληρωσουν οχι μονο οσο ειναι εν ζωη αλλα και μετα θανατον , και την πρωτη γευση την πηραν με την ψευδο-πανδημια και ακόμα ειναι αρχή: σε 5-10 χρονια που θα εχουν μολυνθει με τους εισαγωμενους θα ειναι ακομη χειρωτερα αφου θα εχει γεμισει ολη η Ευρωπη ακομη περισσοτερες μοχθηρες φυλες εκ γενετης όπως αυτες:

Τον δρόμο για την φυλακή πήραν οι τρεις από τους έξι ανήλικους που κατηγορούνται για την υπόθεση της κακοποιησης και ψυχολογικής βίας σε βάρος 15χρονου αγοριού, στο Ίλιον.

Οι άλλοι δύο ανήλικοι κατηγορούμενοι για τις φρικτές πράξεις θα απολογηθούν την Τρίτη, ενώ ο έκτος κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους επειδή δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του. Ο ανήλικος θα παρακολουθείται από κοινωνικό λειτουργό και θα εμφανίζεται υποχρεωτικά στο ΑΤ της περιοχής του.

Οι ανήλικοι κατά πληροφορίες στις απολογίες τους αποδέχτηκαν εν μέρει τις πράξεις που τους αποδίδονται, αρνούμενοι ωστόσο ότι διέπραξαν βιασμό σε βάρος του 15χρονου. Μάλιστα, ζήτησαν συγνώμη για τα όσα έκαναν στον συμμαθητή τους.

Τα όσα δήλωσε ο 15χρονος στην κατάθεση των 22 σελίδων, μαρτυρούν τον εφιάλτη που βίωνε, αφού οι ανήλικοι δεν δίσταζαν να τον χτυπούν στο πρόσωπο, να του κάνουν κεφαλοκλείδωμα και να τον πιέζουν στο διάφραγμα, με απώτερο σκοπό να τον κακοποιήσουν! Του μιλούσαν υποτιμητικά και έστελναν τα βίντεο της φρίκης σε άλλους μαθητές του σχολείου. Όλο αυτό το διάστημα, το παιδί δίσταζε να μιλήσει καθώς η συμμορία του ασκούσε ασφυκτικό bullying και τον απειλούσε για να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications