Ιουδαίος Χαράρι για απόκτηση του Twitter από Μασκ: «Δεν μπορεί να υπάρχει ελευθερία του λόγου – Είναι εξτρεμισμός»

Ο συγκεκριμένος που ξέχασε να πει σε ποια φυλη απο τις 12 φυλές του Ισραήλ/Γιαχβέ ανήκει θεωρεί την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης που είναι η βασική αρχή της Δημοκρατίας τους, ως «εξτρεμισμό». Καποιος να του πει πως χωρίς ελευθερία του λόγου δεν υπάρχει Δημοκρατία αλλα σοβιετικη ενωση και επισης να βγαλουν fake news και μποκαρουν τα προφιλ ολων που λενε για φασιστικα μετρα αρχη γενομενης τον Λιακοπουλο και λοιπων που το παιζουν φωστηρες και κατα του συστηματος μεχρι και ομοιδεατισα του έβαλε προ καιρού που έλεγε ψευδώς για ναζιστικά μετρά !! αλλα ολοι αυτοι οι ψευδο-φωστηρες ειναι χρήσιμοι διότι κρατούν το πόπολο σε χαμηλό επίπεδο .

Φανερά ενοχλημένος από το γεγονός ότι πλέον όλοι θα μπορούν να εκφραστούν στο Twitter χωρίς λογοκρισία και να εκφράσουν τις απόψεις τους είπε: «Το Twitter δεν είναι η πλατεία της πόλης όπου όλοι μπορούν να εκφράζουν μετριοπαθείς απόψεις ώστε να μπορέσουν να καταλήξουν σε μία ομοφωνία, είναι μία αρένα μονομάχων όπου κάποιοι προσπαθούν να επικρατήσουν οι δικές τους εξτρεμιστικές απόψεις».

Έτσι λοιπόν με αυτό το ευφυολόγημα – ψευδοεπιχείρημα ο Γιουβάλ Νόα Χαράρι βαφτίζει την κατεξοχήν δικτατορική αυτή πρακτική, τον εμποδίζεις στον άλλον να λέει την άποψή του και τη γνώμη του, ως προστασία των πολιτών και του κοινού από τους «εξτρεμιστές».

Μόνο που οι «εξτρεμιστές» ορίζονται ως τέτοιοι από την καθεστηκυία τάξη η οποία έχει τον έλεγχο και την ισχύ την δεδομένη στιγμή.Είναι σαφές ότι στους πρεσβευτές της μεγάλης επανεκκίνησης δεν αρέσουν οι δημοκρατικές πρακτικές.

Δεν τολμούν όμως να πουν τα πράγματα με το όνομά τους υπό τον φόβο μήπως ξυπνήσουν το συλλογικό ασυνείδητο των ανθρώπων.Γνωρίζουν πολύ καλά την ισχύ των λέξεων και γι’ αυτό αυτά τα χρόνια προσπάθησαν να απαγορεύσουν στις αντίθετες απόψεις να ακουστούν.

Για να πετύχει ο προγραμματισμός του συλλογικού ασυνείδητου των μαζών πρέπει να ακούγεται μόνο μία προπαγάνδα.Αν ακούγονται κι άλλες τότε το αποτέλεσμα της ακυρώνεται.

Αυτό οι εξτρεμιστική κύκλοι που κυριάρχησαν τα τελευταία χρόνια στον πλανήτη μετά την ήττα του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ (όπως κι αν έγινε αυτή) το γνωρίζουν πολύ καλά.

Άλλωστε θεωρούσαν πως ο Ν.Τραμπ κέρδισε τις εκλογές του 2016 λόγω του ότι μπορούσε να εκφράζει τις απόψεις του στο Twitter και ο κόσμος άκουγε! Το ότι όλα τα mainstream media ήταν εναντίον του ήταν ωραίο και «δημοκρατικό».

Η απόκτηση του Twitter από τον Έλον Μασκ ήταν μια μεγάλη ήττα για αυτούς.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications