Παίζουν το ίδιο σατανικό σενάριο και στον Μασκ: «Προσπαθούν να καταστρέψουν την ελευθερία του λόγου στην Αμερική»

Σε ένα οργισμένο μήνυμα προχώρησε πριν από λίγο ο δισεκατομμυριούχος και νέος ιδιοκτήτης του Twitter το οποίο «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό:

«Το Twitter σημείωσε τεράστια πτώση στα έσοδα, λόγω των ομάδων ακτιβιστών που πιέζουν τους διαφημιστές, παρόλο που τίποτα δεν άλλαξε αναφορικά με τον έλεγχο του περιεχομένου και κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να κατευνάσουμε τους ακτιβιστές.

Εξαιρετικά εξοργιστικό! Προσπαθούν να καταστρέψουν την ελευθερία του λόγου στην Αμερική».

Υπενθυμίζεται πως ο Έλον Μάσκ απέλυσε τους υπεύθυνους μολυσματικους άναρχο-goim-κομμουνιστες των ιουδαίων για την λογοκρισία στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, όπως και όσων τολμούσαν να εκφράσουν τις απόψεις τους.

Το ίδιο σατανικό σενάριο: Εξαφάνιση απο την αναζήτηση Google μηδαμινά κέρδη και απήχηση στο facebook απο το 2017 ωστε να μεινουν μονο δικες τους εγκυρες πηγες στο ιντερνετ και λοιπων υπηρετων τους που το παιζουν ακόμα και πατριωτες, κατα αλλα ορδές μιλανε υπερ στην κομμουνιστο-δημοκρατια τους πιστευοντας κιολας πως ειναι και ελληνική ! ενώ και στην αρχαια Αθηνα η δημοκρτια τους κυνήγησε τους μύστες .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications