Ξύπνησε η Ένωση Εισαγγελέων - Δικαστών  :«Yπήρξε εκτροπή  παραβίαση της νομιμότητας στις υποκλοπές»

Ενώ όλα τα άλλα ειναι μια χάρα!!! θέλουν μήνυση οι εισαγγελείς για συγκάλυψη σωρεία εγκλημάτων απο την λογοκρισία και διασπορά ψευδών ειδήσεων στο ίντερνετ απο όλες τις έγκυρες πήγες τους έως ερευνά για μεροληψία των ίδιων έως το να ειναι μελή εγκληματικής και σατανικής άναρχο -κομμουνιστικής οργάνωσης μεχρι και να υποβληθούν σε ειδικές υγειονομικές για τον αν και ειναι ιδιοι μιασματα, επίσης συγκαλυψη για την απατη του Covid και για δολοφονιες στα νοσοκομεια

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Μαργαρίτα Στενιώτη για το σκάνδαλο-κακούργημα των υποκλοπών λέγοντας πως «η προσβολή του δικαιώματος αυτού (του απορρήτου των επικοινωνιών) αποτελεί συνταγματική εκτροπή και παραβίαση της συνταγματικής νομιμότητας».

Ζήτησε μάλιστα να παρέμβει άμεσα η Δικαιοσύνη γιατί το σκάνδαλο αυτό αλλοιώνει την Δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου.

Αυτό σημαίνει πως η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων βλέπει ποινικές ευθύνες κυβερνώντων που θα πρέπει να εκδικαστούν σε Ειδικό Δικαστήριο.

Ο όρος «συνταγματική εκτροπή» είναι βαριά κατηγορία για τον ίδιο τον Κ.Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του.

Μιλώντας στο 23ο Συνέδριο της Ενωσης Ελλήνων Ποινικολόγων, η πρόεδρος έκανε την ακόλουθη αναφορά:

«Σε μια ευνομούμενη πολιτεία, η προσβολή του δικαιώματος αυτού (του απορρήτου των επικοινωνιών) αποτελεί συνταγματική εκτροπή, παραβίαση της συνταγματικής νομιμότητας.

Απαιτείται άμεση διερεύνηση από τη Δικαιοσύνη, γιατί συνέχεται με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της δημοκρατίας μας και με την αρχή του Κράτους Δικαίου».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications