Σε πάπυρο της αρχαίας Αιγύπτου υπάρχει περιγραφή της άφιξης πολλών ΑΤΙΑ με  βροχή από ψάρια

Σε πάπυρο σχεδόν 3.500 ετών περιγράφει την εμφάνιση αρκετών «πύρινων δίσκων» που κάλυπταν ολόκληρο τον ουρανό και έλαμπαν πιο φωτεινά από τον ήλιο. Και τότε ψάρια και «άλλες ουσίες» άρχισαν να πέφτουν από τον ουρανό.

Υπάρχουν αρκετά ιστορικά αρχεία που δείχνουν ότι παράξενα ιπτάμενα αντικείμενα έχουν παρατηρηθεί στον ουρανό σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας.

Ένα συγκεκριμένο παράδειγμα σχετίζεται με ένα φαινόμενο που συνέβη πριν από 3440 χρόνια στην αρχαία Αίγυπτο. Πιθανώς ο πάπυρο δημιουργήθηκε από τους γραφείς της αυλής του Φαραώ Thutmose III. Και περιγράφουν τους μυστηριώδεις πύρινους δίσκους που φάνηκαν στον ουρανό πάνω από την Αίγυπτο.

Αυτό το έγγραφο ονομάζεται επίσημα «Πάπυρος Tulli» επειδή ανακαλύφθηκε το 1933 από τον Alberto Tulli, διευθυντή του αιγυπτιακού τμήματος του Μουσείου του Βατικανού. Ο πάπυρος πουλήθηκε σε ένα παλαιοπωλείο στο Κάιρο.

Ο Tully δεν είχε τα χρήματα εκείνη τη στιγμή για να αγοράσει τον αρχικό πάπυρο από το κατάστημα, οπότε απλώς αντέγραψε την ιερατική γραφή (μια μορφή αιγυπτιακής γραφής) από τον πάπυρο και στη συνέχεια το «μετέφρασε» σε ιερογλυφικά.

Αυτά τα ιερογλυφικά αποκρυπτογραφήθηκαν αργότερα και μεταφράστηκαν από τον πρίγκιπα Boris de Rachevilli, έναν Ιταλορώσο αιγυπτιολόγο, ο οποίος πρότεινε ότι ο πάπυρος ήταν μέρος των Annals of Thutmose III.

Ακολουθεί μια μετάφραση του κειμένου από τον Πάπυρο Tully, που έγινε αργότερα από τον πιο καθιερωμένο ανθρωπολόγο R. Cedric Leonard:

«Το έτος 22, τον τρίτο μήνα του χειμώνα, την έκτη ώρα της ημέρας [...] οι γραμματείς του Οίκου της Ζωής ανακάλυψαν ότι ένας παράξενος Δίσκος Φωτιάς είχε εμφανιστεί στον ουρανό.

Δεν είχε κεφάλι έβγαζε μια άσχημη μυρωδιά. Δεν είχε φωνή. Πλησίαζε στο σπίτι της Αυτού Μεγαλειότητας. Οι καρδιές τους (οι γραμματείς) ταράχτηκαν γι' αυτό. [Πήγαν] στον βασιλιά να το αναφέρουν. Η Αυτού Μεγαλειότητα αναλογιζόταν όλα αυτά τα γεγονότα που συνέβαιναν τώρα. Μετά από λίγες μέρες, ήταν περισσότερα από αυτα (οι δίσκοι) στον ουρανό. Έλαμπαν στον ουρανό πιο φωτεινά από τον ήλιο και εκτείνονταν μέχρι τα όρια των τεσσάρων ουράνιων πυλώνων [...] Ισχυρή ήταν η θέση των Δίσκων της Φωτιάς.

Ο στρατός του βασιλιά παρακολουθούσε και η Αυτού Μεγαλειότητα ήταν ανάμεσά τους. Ήταν μετά το δείπνο, όταν οι Δίσκοι ανέβηκαν ακόμα πιο ψηλά στον ουρανό προς τα νότια. Ψάρια και άλλα "πτητικά" έπεσαν βροχή από τον ουρανό: ένα θαύμα που δεν ήταν γνωστό προηγουμένως από την ίδρυση της χώρας. Και η Αυτού Μεγαλειότητα διέταξε να φέρει θυμίαμα για να κατευνάσει την καρδιά του Άμον-Ρα, του θεού των Δύο Χωρών. Και δόθηκε [διέταξε] αυτό το γεγονός [να γραφτεί για] την Αυτού Μεγαλειότητα στα Χρονικά του Οίκου της Ζωής [να θυμόμαστε] για πάντα».

Όπως είναι φυσικό, οι ιστορικοί αντιλαμβάνονται αυτό το κείμενο με μεγάλο σκεπτικισμό, βασικά οτιδήποτε δεν συμβαδίζει με την ψευδό-επίσημη ιστορία τους το απορρίπτουν όποτε κανέναν δεν ενδιαφέρει τι λενε οι καθεστωτικοί ,πάντως τον αρχικό πάπυρο τον είδε μόνο ο Alberto Tulli και δεν έχει βρεθεί ακόμη. Επισημαίνεται επίσης ότι πολλά λάθη περιείχε και το αντίγραφο που δόθηκε στον Boris de Racheville για μετάφραση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications