Όταν τα στοιχεία για τα UFO εξαφανίζονται μυστηριωδώς από τα αρχεία

Η έκφραση «κάτι κρύβουν» γελοιοποιείται συχνά και αποδίδεται σε «κοντόμυαλους φανατικούς, παρανοϊκούς και σχιζοφρενείς». Ειδικά για τα UFO. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά παραδείγματα που τα στοιχεία της πραγματικότητας των UFO εξαφανίστηκαν.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με το πιο διάσημο ουφολογικό περιστατικό που συνέβη στο Roswell το καλοκαίρι του 1947, κοντά στο ράντσο του Φόστερ στην κομητεία Λίνκολν, στο Νέο Μεξικό, στις ΗΠΑ, κάτι ασυνήθιστο έπεσε από τον ουρανό και συνετρίβη.

Ό,τι κι αν ήταν, άφησε μια τεράστια ποσότητα παράξενων συντριμμιών διάσπαρτα σε μια μεγάλη περιοχή. Και σχεδόν αμέσως μετά την ανακοίνωση της πτώσης του αντικειμένου, εμφανίστηκαν φήμες για την ανακάλυψη πολύ ασυνήθιστων σωμάτων στο σημείο της συντριβής.

Σε ελάχιστο χρόνο, προσωπικό από το πλησιέστερο στρατιωτικό αεροδρόμιο βρέθηκε στο σημείο, εμποδίζοντας οποιονδήποτε άλλο εκτός από τον στρατό να πλησιάσει στο σημείο της συντριβής. Τοποθετήθηκαν κορδέλες και οι άνθρωποι προειδοποιήθηκαν να μην μιλήσουν ποτέ για αυτό που είδαν.

Το πρόβλημα για τον στρατό, ωστόσο, ήταν ότι ο William Brazel, και ο κτηνοτρόφος Foster που βρήκε για πρώτη φορά τα συντρίμμια, είχε χρόνο να το πει σε άλλους κτηνοτρόφους στην περιοχή, καθώς και στους φίλους του, πριν ενημερωθεί ο στρατός - πράγμα που σήμαινε ότι τουλάχιστον μέρος αυτής της ιστορία ήταν γνωστή σε ορισμένους ανθρώπους πριν ο στρατός κλείσει τα πάντα υπό τον τίτλο της μυστικότητας.

Εκείνη την εποχή, σημειώθηκε μια περίεργη «διαρροή» στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Ρόσγουελ - πριν δοθεί η εντολή να απαγορευτούν οποιεσδήποτε δημόσιες συνομιλίες σχετικά με αυτό το θέμα, η υπηρεσία Τύπου της βάσης κατάφερε να δημοσιεύσει μια δήλωση λέγοντας ότι ένας «ιπτάμενος δίσκος» είχε ανακαλυφθεί και πρέπει να εξεταστεί αμέσως.

Την ίδια στιγμή, ένα εξίσου ενδιαφέρον σημείωμα εμφανίστηκε στον τοπικό τύπο:

«Πολλές φήμες για τον ιπτάμενο δίσκο έγιναν πραγματικότητα χθες, όταν η 509η Αναγνώριση Ομάδας Βομβαρδισμού της Όγδοης Πολεμικής Αεροπορίας στο Roswell Army Airport είχε την τύχη να αποκτήσει τον δίσκο χάρη στη συνεργασία ενός τοπικού κτηνοτρόφου και του γραφείου του σερίφη της κομητείας .

Το ιπτάμενο αντικείμενο έπεσε σε ένα ράντσο κοντά στο Ρόσγουελ την περασμένη εβδομάδα. Χωρίς τηλεφωνική σύνδεση, ο κτηνοτρόφος κράτησε το δίσκο μέχρι να επικοινωνήσει με το γραφείο του σερίφη, ο οποίος με τη σειρά του ειδοποίησε τον Ταγματάρχη Jesse A. Marcel της 509ης Διεύθυνσης Πληροφοριών της Ομάδας Βομβών.

Έγιναν άμεσα ενέργειες και ο δίσκος περισυνελέγη από το σπίτι του κτηνοτρόφου. Έγινε έλεγχος στο Αεροδρόμιο Στρατού του Ρόσγουελ και στη συνέχεια ο Ταγματάρχης Μαρσέλ το παρέδωσε στο ανώτερο αρχηγείο».

Ο στρατός το διέψευσε αμέσως με το γνωστό ύπουλο τρόπο που βγάζουν και σημερα ως fake news οτι ενοχλεί, λέγοντας ότι το αντικείμενο που βρέθηκε δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα μετεωρολογικό μπαλόνι. Όσον αφορά τα πτώματα που φέρεται να βρέθηκαν εκεί, η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ δεν εξέτασε καν το θέμα μέχρι το 1997, όταν δήλωσαν ότι τα εν λόγω πτώματα ήταν στην πραγματικότητα ομοιώματα δοκιμών πρόσκρουσης που χρησιμοποιήθηκαν σε πειράματα αλεξίπτωτων σε μεγάλο υψόμετρο εντελώς ηλιθιότητες δηλαδή που ορδες τα πιστεύουν

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ άλλαξε ξανά γνώμη για το τι συνέβη στο ράντσο του William Brazel. Δεν ήταν πια ένα μετεωρολογικό μπαλόνι, αλλά ένα γιγάντιο μπαλόνι σχεδιασμένο να παρακολουθεί τις δοκιμές της σοβιετικής ατομικής βόμβας.

Το 1993, όλες αυτές οι περίεργες αλλαγές στη μαρτυρία τράβηξαν την προσοχή του Stephen Schiff, τότε βουλευτή από το Νέο Μεξικό. Ο Stephen Schiff ήταν σίγουρος ότι «οι αρχές έκρυβαν κάτι» και στράφηκε στο Κρατικό Λογιστήριο (τότε ήταν γνωστό ως Main Accounting Department - GBU), ζητώντας τους να εξετάσουν την υπόθεση Roswell και να δουν τι θα μπορούσε να βρεθεί στα αρχεία και στα έγγραφα..

Η GBU ήταν ενθουσιασμένη με την ιδέα να εξερευνήσει το Roswell, καθώς ανάμεσά τους υπήρχαν και λάτρεις των UFO. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειές τους, ανακάλυψαν ξαφνικά, προς έκπληξη και απογοήτευσή τους, ότι ένας τεράστιος όγκος των εγγράφων του Roswell είχε απλώς εξαφανιστεί. Συγκεκριμένα, διαπίστωσαν ότι κάθε εξερχόμενο μήνυμα από το παλιό αεροδρόμιο του στρατού του Roswell, από το 1945 έως το 1951, είχε αφαιρεθεί εντελώς από τα αρχεία.

Η GBU απευθύνθηκε στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ και στα Εθνικά Αρχεία για απαντήσεις, αλλά δεν έλαβε απαντήσεις. Τα Εθνικά Αρχεία έλεγξαν αργότερα τα αρχεία τους και δεν βρήκαν τίποτα ούτε εκεί. Στη συνέχεια έγινε έλεγχος του αρχείου της Πολεμικής Αεροπορίας και εκεί, επίσης, όλα ήταν άδεια στο τμήμα του Roswell.

Στη συνέχεια, υπήρχαν φήμες ότι όταν ο Stephen Schiff έστειλε ένα αίτημα στην GBU το 1993, κάποιος "από τις αρχές" παρακολούθησε τις δραστηριότητές του και αποφάσισε βιαστικά να καταστρέψει όλα τα πρωτότυπα έγγραφα στα αρχεία. Προφανώς, θεώρησαν ότι η GBU αποτελούσε κίνδυνο, αφού είχε τη δύναμη να απαιτήσει πρόσβαση σχεδόν σε όλα όσα ήθελε πρόσβαση.

Ως αποτέλεσμα, η GBU κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα αρχεία είχαν πράγματι καταστραφεί από κάποιον. Ο Schiff εξοργίστηκε, αν και αυτό επιβεβαίωσε και πάλι την άποψή του ότι «οι αρχές κάτι κρύβουν».

Το ίδιο συμβαίνει και στο Ηνωμένο Βασίλειο με το πιο διάσημο βρετανικό περιστατικό UFO στη χώρα: την προσγείωση ενός εξωγήινου διαστημικού σκάφους στο Randlesham Forest , στο Suffolk, στην Αγγλία, τον Δεκέμβριο του 1980. Αυτό το περιστατικό αφορούσε πολυάριθμο στρατιωτικό προσωπικό από την κοντινή RAF Bentwaters. Οι στρατιώτες είδαν ένα παράξενο τριγωνικό αντικείμενο να κατεβαίνει από τον ουρανό. Ένας μάλιστα κατάφερε να αγγίξει .

Φυσικά, όλα αυτά έπεσαν αμέσως κάτω από την αυστηρή σφραγίδα της μυστικότητας και οι επακόλουθες προσπάθειες των ερευνητών να κατανοήσουν τι συνέβη στο δάσος Randlesham σταμάτησαν αφού αποδείχθηκε ότι ένας τεράστιος αριθμός εγγράφων απλώς εξαφανίστηκε από τα αρχεία.

Συγκεκριμένα, τη δεκαετία του 1980, άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι τη δεύτερη νύχτα μετά το περιστατικό στο Randlesham Forest, οι αρχές εκκένωσαν την κοντινή φυλακή Highpoint North. Στη συνέχεια, υπήρχαν ιστορίες ότι μια άλλη φυλακή, το Blundeston, και το σωφρονιστικό κέντρο νέων του Hallesley Bay προετοιμάστηκαν επίσης για εκκένωση.Αυτό έδειχνε ότι κάτι πολύ πιο σοβαρό συνέβαινε στο δάσος Randlesham.

Ένας από αυτούς που ενδιαφέρθηκαν βαθύτατα για τα γεγονότα στο δάσος Randlesham ήταν ο Λόρδος Hill-Norton, ο οποίος ήταν Αρχηγός του Βρετανικού Επιτελείου Άμυνας από το 1971 έως το 1973. Επέμεινε στις απαντήσεις - όχι μόνο για την ίδια την υπόθεση, αλλά για εκείνες τις εντολές εκκένωσης. Όμως, όπως και στο Ρόσγουελ, όλα τα έγγραφα για αυτές τις υποθέσεις έχουν εξαφανιστεί.

Στις 23 Ιανουαρίου 2001, ο συνταξιούχος πλέον Λόρδος Hill-Norton έθεσε το θέμα της εκκένωσης στην κυβερνητική Βουλή των Λόρδων. Ο Hill-Norton ήθελε απαντήσεις σε αυτό που είπε ότι ήταν «οδηγίες για την προετοιμασία μιας πιθανής εκκένωσης μεταξύ 25 και 30 Δεκεμβρίου 1980». Κατόπιν αιτήματός του, τα διαθέσιμα αρχεία από τη φυλακή Blundeston και το σωφρονιστικό κέντρο νέων του Hallsley Bay ελέγχθηκαν και δεν βρέθηκε τίποτα παράξενο. Ωστόσο, κατά τον έλεγχο των αρχείων καταγραφής της φυλακής Highpoint North, αποδείχθηκε ότι το βασικό αρχείο καταγραφής για τον Δεκέμβριο του 1980 δεν μπορούσε να βρεθεί καθόλου. Τα αρχεία για τους υπόλοιπους μήνες του 1980 ήταν ανέγγιχτα. Όταν προσπαθούσαμε να δώσουμε μια εξήγηση για αυτό το περίεργο, η επίσημη απάντηση ήταν ότι το ημερολόγιο του Δεκεμβρίου του 1980 είχε καταστραφεί λανθασμένα.

Ο Λόρδος Hill-Norton δεν σταμάτησε εκεί: ζήτησε πρόσβαση στα αρχεία ραντάρ διαφόρων στρατιωτικών βάσεων στην περιοχή τις επίμαχες νύχτες. Η Simons του Wernham Dean απάντησε ότι όλα τα αρχεία είχαν σβήσει και δεν υπήρχε τίποτα να κοιτάξουμε. Ανακαλύφθηκε περαιτέρω ότι ένα βίντεο με UFO που τραβήχτηκε από έναν στρατιωτικό πιλότο στον βρετανικό εναέριο χώρο το 1956 είχε με κάποιο τρόπο καταστραφεί.

Το 1999, το πλήρωμα του βρετανικού ναυτικού πλοίου HMS Manchester παρατήρησε μαζικά UFO κατά τη διάρκεια μιας ναυτικής επιχείρησης στη Βόρεια Θάλασσα. Όλοι επί του σκάφους ήταν ομόφωνοι ότι είδαν ένα μεγάλο στρογγυλό σκάφος να πετάει σε κοντινή απόσταση από το πλοίο. Ένα αρχείο αυτού του συμβάντος καταχωρήθηκε στο ημερολόγιο του πλοίου, το οποίο στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Επισήμως, αναφέρθηκε ότι «μια ασυνήθιστα δυνατή ριπή ανέμου» μετέφερε ένα κούτσουρο απο τη θάλασσα στον αέρα! Μπορείτε να πιστέψετε αυτή την ανοησία;

Αυστραλία, όπου το καλοκαίρι του 2011 το τοπικό Υπουργείο Άμυνας παραδέχτηκε ότι «έχασε» ένα μεγάλο αρχείο UFO που ήταν γεμάτο με αναφορές για πολλαπλές θεάσεις.Η Νάταλι Κάρπεντερ του Εθνικού Γραφείου Ελευθερίας Πληροφοριών απάντησε σε έρευνες των μέσων ενημέρωσης δηλώνοντας ότι "τα αρχεία δεν μπόρεσαν να βρεθούν" και η Αυστραλιανή Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε επίσημα ότι ο φάκελος πιστεύεται ότι χάθηκε.

Η ερευνήτρια και συγγραφέας των UFO Whitley Strieber έγραψε ένα ωραίο σχόλιο σχετικά με αυτό στις 6 Ιουνίου 2011: "Την περασμένη εβδομάδα η αυστραλιανή κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι "έχασε" τα αρχεία της με UFO. Έτσι ενώθηκε και στις Ηνωμένες Πολιτείες να "χάσουν" όλα τα αρχεία Roswell που χρονολογούνται από το 1947-1952, και το Ηνωμένο Βασίλειο που πρόσφατα ανακοίνωσε ότι "έχασε" όλα τα αρχεία που σχετίζονται με την υπόθεση UFO του Randlesham Forest. Το Randlesham και το Roswell είναι δύο από τις πιο σημαντικές περιπτώσεις UFO που έχουν συμβεί ποτέ.

Ιδια τακτική και στο ίντερνετ σήμερα απο Post στην αναζητηση έως βίντεο μονο που σήμερα τους βλεπεις οχι μονο ποιοι τα εξαφανίζουν αλλα και ποιοι τα χλευάζουν και λενε ηλιθιότητες ειναι η σατανο-εγκληματικη συμμορια και οχι ιδεολογία (σαν λες πως οι παιδεραστες ειναι ιδελογια) άναρχο-κομμουνιστων πιθηκανθρώπων και αρκουδιαριδων που καθοδιγουνται απο ιουδαίους,η κοινη λογικη λεει πως ολες αυτες οι φυλες εχουν σχεση με τα UFO και ειδικα με μοχθηρους εξωγήινους και οχι με τους αρχαιους θεους ανθρωπινης μορφης, για αυτο και εχουν αφυσικη μη ανθρωπινη συμπεροφορα αλλα η λογικη χωρις λογικη της μαζας λεει την μασονικη λεξη θεωριες συνομωσιας για ολα αυτά και νομιζει πως ετσι ακυρωνει την πραγματικοτητά, και απο μονη της οικειοθελώς συνεχιζει ζει μεσα στο σπηλαιο του Πλατωνα και ειναι ετοιμη να κανει επιθεση σε οποιον τους χαλασει το ψεμα

Και υστερα απορει για τα δεινα της και της φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο τους υπευθύνους της δυστυχίας τους, και η ειρωνεια? πχ λενε για κακους φασιστες και καθε τοσο θυμουνται και γινονται οι ιδιοι "φασιστες" οποτε εμφανιζονται πχ παιδεραστές λες και κατεβηκαν ξαφνικα απο τον ουρανο και δεν ζουσαν αναμεσα τους εντελως δημοκρατικά οχι μονο αυτοί αλλα και οι σατανιστες και ολες οι μοχθηρες φυλες που με το παραμικρο μπορουν με μετατραπουν σε κτηνη και να σκοτωσουν, οι γυναικες ειδικα ζουν και ζευγαρωνουν με αυτους και ετσι το κακο δεν σταματα , ουτε καν ξερουν οτι οι "κακοι φασιστες" για όλα αυτά φωνάζαν ! και όπως έγραψε μια φίλη της σελιδας: δεν εχουν σχέση οι αριστεροι με τους "παιδεραστές" χαρακτηριστικά έγραψε οτι "δεν εχει να κανει" προφανώς θα ειναι νεα η δεν είχε δει επειδή το facebook ειναι πολύ δημοκρατικό τι λέγαμε για τους "κακούς ναζι" τόσα χρόνια και πως ηδη απο τοτε ειχαν ανακαλύψει το αυτονόητο που μπορεί να δει και ο καθένας σήμερα μεσα απο την απλη παρατήρηση , αν θελει να ονομάζεται άνθρωπος με την έννοια της λέξεως , μονο που οι μάζες δεν λειτουργούν με την παρατήρηση και την απλή η λογική αλλα με βάση τι τους εχουν μάθει και δογματικά, ελεγχεις τι θα μαθαίνουν ελεγχεις και αυτούς ακριβώς γιαυτό εξαφανίζουν ηδη απο τοτε πληροφορίες πόσο δε τωρα με το ίντερνετ, αν όμως οι μάζες λειτουργούσαν οχι με βάση τι τους λενε και τι τους έμαθαν αλλα με βάση την παρατήρηση και την λογική τοτε ο κόσμος θα ήσαν παράδεισος αφου το κακό δεν έβρισε πρόσφορο έδαφος για να εξαπλωθεί ουτε να αναπαραχθεί αφου για παράδειγμα οι γυναικες θα έβλεπαν τους μοχθηρούς και δεν θα ζευγάρωναν με αυτούς , αντι αυτου τους ανακαλυπτουν μονο αν εκδηλωσουν την μοχθηρη ζωωδες φυση τους και σκοτωσουν καμια δηλαδη οταν ειναι ηδη αργα.

Για αυτο ο Πλάτων ορθά έλεγε πως άνθρωποι ήσαν μονο οι πνευματικά ανώτεροι και οι άλλοι ήσαν άπλα δίποδα, (κατι που αποκρύπτουν οι σούπερ ντουμπερ υμνητές των αρχαίων και κατι ραγιαδες που νομιζουν πως οι ιδιοι ειναι απογονοι αρχαιων και μαλιστα των ημηθεων μυστων και οχι των θνητων φυλων! εχουν και μεγαλη ιδεα για τον εαυτο τους! ενω ουδεμια σχεση εχουν με τετοια θεματα μυστικισμου δειγμα οτι δεν ειναι απογονοι των μυστων ) επειδή τους είπαν πως αυτα ειναι "ναζιστικά" δηλαδή ειναι αρνητές την πραγματικοτητας σε πληθώρα θεματων και οχι μονο σε αυτο,και οι ιδιοι πιστεύουν οτι θα έρθει ένας κάλος θεουλης να τους σώσει ή οτι θα πανε στο παράδεισο με αυτη την συμπεριφορά που έχουν (!) ενώ ο ίδιος ο Πλάτων που δεν τολμούν να τον χαρακτηρίσουν "κακό ναζι" τους είχε πει πριν 2000 χρόνια πως θα εγκαταλείψουν αυτο τον κόσμο μονο αν ανεβούν πνευματικό επίπεδο γίνουν αγαθοί και μάθουν να ξεχωρίζουν το κάλο απο κακό, βλέπετε εσεις κατι τέτοιο σημερα? ούτε καν τις ιστοσελίδες των σατανάδων στην χριστιανική γλωσσά τους δεν μπορουν να ξεχωρίσουν και τους πατάνε και like !!! ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications